Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak tedy nemluvím za sebe ale za jednu známou, zrovna nedávno mi říkala že ji manžel zahýbal s její nejlepší kamarádkou, že ona se pořád ztěžovala a ztěžovala a ta známa až to zjistila tak jemu řekla žd
e ho balí a on ji nadal s tím že je sama a opuštěna, a skončilo to tak, že on se šel odstěhovat blízko ní, aby ji byl nablízku, jenomže ona si stihla klomfnout dalšího blba, a on se s prosíkem vrátil dom
je to už 8 let c se to stalo, a s kamarádek od školky se staly největší nepřítelkyně co si ani na jméno nepřijdou, takže zakladatelko radím rychle konat.
a dát mu na výběr, buď bude dělat vrbu „chudince“ a na Tebe kafrat-, nebo bude s tebou a na „chudinku“ hodí bobek.
@1.zizi píše:
@pannacotta koukam dle ikonky taky fanynka TVD co?…uz se tesis, az zase zacnou vysilat?…nejak v rijnu myslim…
omluva za OT, ale ty vole, ani mně nemluv,
to je ještě celá věčnost ![]()
No ja taky znam jednu takovou, co chodila brecet za kamaradem ex a dopadlo to dvojcatama po jedne noci
Takze za me, konat co nejdrive.Ja stejne nikdy nepochopim to echt pratelstvi mezi muzem a zenou
Boze jak ja jsem alergicka na kamaradky zenskeho pohlavi
![]()
@blorchi píše:
No ja taky znam jednu takovou, co chodila brecet za kamaradem ex a dopadlo to dvojcatama po jedne noci![]()
Takze za me, konat co nejdrive.Ja stejne nikdy nepochopim to echt pratelstvi mezi muzem a zenou
Boze jak ja jsem alergicka na kamaradky zenskeho pohlavi
![]()
Jo, já jsem měla v práci bezva kamaráda, a divila jsem se že jeho žena na mně žárlí jak prase, ale když jsem se zamyslela, že kdyby měl můj takovou kamarádku tak bych vraždila ![]()
@pannacotta asi tu budeme vypadat, jak blaznive pubertacky, ale uz se taky nemuzu dockat…schvalne jak dopadne Stefan a za jak dlouho si toho vsimnou…
@pannacotta píše:
Jo, já jsem měla v práci bezva kamaráda, a divila jsem se že jeho žena na mně žárlí jak prase, ale když jsem se zamyslela, že kdyby měl můj takovou kamarádku tak bych vraždila
@1.zizi píše:
@pannacotta asi tu budeme vypadat, jak blaznive pubertacky, ale uz se taky nemuzu dockat…schvalne jak dopadne Stefan a za jak dlouho si toho vsimnou…
poslala jsem ti SZ ![]()
@pannacotta jinak celkem v tom obdobi cekani ujizdim na Teen Wolf..taky hrozne chytlavy…a uz se nemuzu dockat novy rady Sons of Anarchy a The Walking Dead…
@blorchi píše:asi tak nejak. Ja fakt na pratelstvi mezi zenou a muzem neverim
Ja mam taky teda super kamarada, ale pravdu je, ze jsme spolu meli vice nez kamaradstvi
Tedy oba za svobodna.
Tak já s tím kolegou bych ani nic mít nemohla, za první je ženatý se dvěma děckama, za druhé byl a je por mně děsně asexuální ![]()
i když dvojsmyslné řeči padali ![]()
@1.zizi píše:
@pannacotta jinak celkem v tom obdobi cekani ujizdim na Teen Wolf..taky hrozne chytlavy…a uz se nemuzu dockat novy rady Sons of Anarchy a The Walking Dead…
nespamuj tady a pošli mi SZ
![]()
@Aragua nenaznačovat, ale jasně to chlapovi vysvětlit.. Já jsem pruďas, bych ji asi chytla pod krkem
ale ze mě si příklad neber.
Mas nekolik moznosti:
@blorchi píše:asi tak nejak. Ja fakt na pratelstvi mezi zenou a muzem neverim
Ja mam taky teda super kamarada, ale pravdu je, ze jsme spolu meli vice nez kamaradstvi
Tedy oba za svobodna.
ale no tak, já mám třeba spoustu kamarádů mezi chlapama (na rozdíl o d ženských vím co od nich můžu čekat - ženský jsou zákeřný
) a v životě by mě nenapadlo si s nima něco začít ![]()
@perfect day hezky shrnuto ![]()
jinak nenaznačovat, ale říct na férovku, že ti to normální nepřijde, hlavně nedělat scény…
jo a mám podobnou zkušenost, kolegyně mého muže se rozváděla a své bolavé srdéčko si vylévala u něho…nelezla nám teda až do bytu - to bych jí vynesla v zubech
, ale i tak to nebylo zrovna příjemný období, ale neřešila sem to, jelikož svýmu muži věřim, navíc on sám mi spoustu věcí říkal a sám jí měl plný zuby
vpodstatě pomohlo až když si našla novýho chlapa, pak sme jí byli na svatbě a mom.je znova rozvedená a na své výlevy si našla stejně postiženou kamarádku…opravdu jsou teda dvojka ![]()
K tomu přátelství mezi mužem a ženou jedno trefné video
http://www.youtube.com/watch?…
@BáraLeštinská píše:
K tomu přátelství mezi mužem a ženou jedno trefné videohttp://www.youtube.com/watch?…
Prd velebnosti, pokud mezi nejlepším přítelem mezi mužem a ženou není fyzická přitažlivost tak může být experiment tatam ![]()