Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dada ale vždyt řešení tam přeci je.....tak proč ho utrácet nebo se ho zbavovat?
Nelisa píše:dada1511 píše:Ono by asi stačilo dvojité pletivo a dobrý zámek, ono by stačilo chtít…
Agua,to asi né,ale už můžou mít místo 10 prstů taky jen 2,že.
Myšleno spíš na manžela zakladatelky ovšem. ![]()
Zcela upřímně…není to pes zakladatelky, takže pokud se manžel a jeho rodina rozhodně pro utracení, tak nevím, proč by mělo zakladatelce hořknout kafe v puse. Věřím, že by přesunout kotec do rohu zahrady šlo, klidně i dvojité pletivo nebo před kotec ještě jeden plůtek, aby se děti k němu nedostali, ale pokud manžel nechce, tak to přeci nebude Crystal stavět s dvěma dětmi sama. Z mého pohledu je víc než dost pochopitelné, že nechce mít k baráku přilepený kotec se psem, kterého se bojí ![]()
no jo na nekteré názory co asi nečetly vše jak je vidět nebudu reagovat vlastně co já bych se vzrušovala můj pes to není a pokud chlap ho chce utratit at to udělá plést se mu do toho nebudu ![]()
ono každý čte jen co chce že…tady nejde o tearsu ale o to že je nebezpečenj že pokousal i manžela a to s ním vyrůstal,je starej a nemocnej a je to prostě nebezpečí kdo to tak nevidí jeho problém ono až by se něoc stalo tak byste mě tu zas kamenovali že proč jsem toho psa neřešila dřív že?
tady člověk opravdu už nemůže chtít poradit.není to můj pes nehodlám ohrožovat děti a jsem hned špatná že chci chránit to co je pro mě nejdražší tím že hrozba u baráku nebude to jsem krkavčí matka že že chci chránit děti.
Kdo máte zájem tak si ho klidně vemte ![]()
pokud zakladatelka chce najít jiné řešení a dokázala manžela přesvědčit o tom, že pokud tam pes bude tak se tam nenastěhujou tak by ho dokázala přesvědčit i o tom, že ho nechce nechat utratit a postaví se kotec jinde..podle mého názoru je pravda, že pes tam byl dříve a měli by se tomu přizpůsobit..jenomže tady je vidět, že psa nechce za žádnou cenu, platit ubytování jinde zase manžel nechce tak proč vlastně byla diskuze založena? Když žádná z rad není vlastně zakladatelce dobrá? se psem by se dalo určitě vyjít když by byl v kotci přes den mimo dosah dětí a zakladatelka by na něj zkusila jít jinak..donést mu něco dobrého a pak by se vidělo..taky tady zakladatelka neodpověděla ani na jeden dotaz týkající se za jaké situace pes manžela pokousal..to si myslím je taky dost důležité..a že je nemocný a proto se má nechat utratit??sám veterinář neví co mu je..což je zajímavé..ale nic vážného aby nemohl dožít to asi nebude jinak by to sám veterinář doporučil, ne?!!..chápu že to není pes zakladatelky..ale v tom případě se nemá stěhovat i když by tchýně sama dům nezvládla..je to prostě sobecké..a pokud by se jí do toho nikdo neměl plést tak nemá zakládat diskuzi..když nechce nic zkusit. Od dětí se izolovat dá jen stačí chtít..jak už tu bylo mnohokrát řečeno
![]()
tak otázku za jakých okolností jsem teda přehlédla ale manžel šel pouze na zahradu nic jiného.
Sobecké to ode mě není a pokud je bezpečnost sobeckost prosím…ale já se ho bojím a nehodlám žít takhle sobecké to není ode mě já si psa kterého jsem nezvládla a prdím na něj nepořídila a že oni udělali chybu já ní žít nebudu ono uhlídta jak kde to jde já tomuhle nevěřím takových řečí bylo a u dětí stačí chvilinka to by především matky malých dětí měly vědět
a poud někdo cení psa nad děti prosím já ale ne a už vůbec ne takového psa.On veterinář neví co mu je …nebudu sovje děti nepouštět na zahradu an té zahradě potřebujem pracovat a když budeme msuet hlídat děti aby nelezli k psovi tka to toho moc neuděláme…tchýně je po rakovině takže ten barák je v dezolátním stavu včetně zahrady takže práce tma určitě nepočká a abyhc se každé ráno bála jeslti ho zavřeli děkuju prosím juá tma chci bydlet ne přežívat!Pokud někdo nepochopil o co mi v téhle diskusi šlo jeho problém ale já s tímto rizikem fakt nehodlám žít.rady co jsem chtěla jsem dostala ty typy zkusím předhodit manželovi ostatně můj pes to není.
A k poslendímu příspěvku rozhodně se nehodlám s takovýmto psem přátelit to se na mě nezlob mám dva malé děti fakt nehodlám aby mě zakousnul!
Nic proti ale některé příspěvky asi neví o čem mluvím že..... ![]()
Wendyy píše:
pokud zakladatelka chce najít jiné řešení a dokázala manžela přesvědčit o tom, že pokud tam pes bude tak se tam nenastěhujou tak by ho dokázala přesvědčit i o tom, že ho nechce nechat utratit a postaví se kotec jinde..podle mého názoru je pravda, že pes tam byl dříve a měli by se tomu přizpůsobit..jenomže tady je vidět, že psa nechce za žádnou cenu, platit ubytování jinde zase manžel nechce tak proč vlastně byla diskuze založena? Když žádná z rad není vlastně zakladatelce dobrá? se psem by se dalo určitě vyjít když by byl v kotci přes den mimo dosah dětí a zakladatelka by na něj zkusila jít jinak..donést mu něco dobrého a pak by se vidělo..taky tady zakladatelka neodpověděla ani na jeden dotaz týkající se za jaké situace pes manžela pokousal..to si myslím je taky dost důležité..a že je nemocný a proto se má nechat utratit??sám veterinář neví co mu je..což je zajímavé..ale nic vážného aby nemohl dožít to asi nebude jinak by to sám veterinář doporučil, ne?!!..chápu že to není pes zakladatelky..ale v tom případě se nemá stěhovat i když by tchýně sama dům nezvládla..je to prostě sobecké..a pokud by se jí do toho nikdo neměl plést tak nemá zakládat diskuzi..když nechce nic zkusit. Od dětí se izolovat dá jen stačí chtít..jak už tu bylo mnohokrát řečeno![]()
koukám že chytré rady tu perlí nemám se stěhovat s tímto jste fakt rochu mimo tohle není předmět diskuse prostě se stěhovat musíme a tečka
tady se řeší jen pes ale koukám že málo z vás reaguje na to že pes pokousal manželavystartoval i po jeho kamarádovi hmmm čtete jen to cos e vám hodí mi to přijde ![]()
jenomže nikdo to nemyslí špatně..jen to prostě vypadá, že ať ti tady radí kdo chce co chce tak nic z toho nechceš příjmout..kdyby se kotec opravdu přestěhoval a dalo se tam to pletivo tak se k němu děti nedostanou..neupřednostňuju psa nad děti..to v žádném případě..ale myslím si že udělat pro něj kotec jinde a zabezpečit to tak aby to bylo bezpečné pro děti by nemusel být takový problém..neodsuzuju tě..jen říkám svůj názor jak bych se to pokusila vyřešit já..Když ho dáte na druhou stranu zahrady tak nemusíš jen přežívat ale normálně žít..A když je tchýně po rakovině tak nechápu že chodí do večera do práce..A když by ses s ní opravdu domluvila myslím že by nebyl problém ho každý den zavřít..a navíc když dětem vysvětlíš že tam prostě nesmí ke kotci..tak to pochopí..stejně je nebudes nechavat samotné tak je snad uhlídáš,aby tam nechodili..chápu, že je to složité když to není tvůj pes..ale pokud ti ho nikam nevezmou a neuděláte kompromis tak nezbývá než ho utratit.. a to je mi proti srsti..
a nepřehlédli jsme to že pokousal manžela..ale právě že i tohle se dá řešit jinak..né jen tím, že ho utratíte..
Ale tady se pes neřeší, tady už je dle mě předem vyřešeno
. Jinak mě je to celkem fuk, psala jsem už jak bych to udělala já (kotec, plot, nechat dožít), ale dokážu pochopit, že to tak někdo nechce, když k danému zvířeti nemá žádný vztah. I když je to teda vůči tomu psu hnusné, ale co s tím nadělá že.
jen mě zaráží proč diskuze vlastně byla založena..když se to nakonec takhle vyhrotilo, že žádná rada nebyla dobrá..a už od začátku byl jasný výsledek..
to kousnuti manzela mi lezi trosku v zaludku. Jak to teda vyresil na miste ze ho ten pes pustil? Navic 13ti letej pes uz je rad ze chodi natoz aby nekoho honil po zahrade a kousal. Takze budto ho pustil sam a bylo to jen takove stipnuti nebo ho manzel zmydlil, aby ho pustil a prilil olej do ohne… kdyz udelate kotec a k tomu vybeh, tak se k nemu deti nedostanou. Nikde ti ho nevezmou, tak stejne budto kotec nebo injekce. A ze nejde o terasu taky neni pravda, sama jsi rikala ze CHCES TED HNED terasu atd atd atd … sahni si do svedomi a udelej jak uznate za nejvhodnejsi. Mozna by bylo taky dobre jet za jinym veterinarem
careynka píše:
to kousnuti manzela mi lezi trosku v zaludku. Jak to teda vyresil na miste ze ho ten pes pustil? Navic 13ti letej pes uz je rad ze chodi natoz aby nekoho honil po zahrade a kousal. Takze budto ho pustil sam a bylo to jen takove stipnuti nebo ho manzel zmydlil, aby ho pustil a prilil olej do ohne… kdyz udelate kotec a k tomu vybeh, tak se k nemu deti nedostanou. Nikde ti ho nevezmou, tak stejne budto kotec nebo injekce. A ze nejde o terasu taky neni pravda, sama jsi rikala ze CHCES TED HNED terasu atd atd atd … sahni si do svedomi a udelej jak uznate za nejvhodnejsi. Mozna by bylo taky dobre jet za jinym veterinarem
s tím kousnutím souhlasím
Myslím, že zakladatelka doufala, že se najde někdo, kdo napíše, že si ho vezme… a tím by se problém vyřešil ![]()
Lianda píše:
Myslím, že zakladatelka doufala, že se najde někdo, kdo napíše, že si ho vezme… a tím by se problém vyřešil
malokdo ma povahu aby si vzal psa na doziti … je to sice krasny pro toho psa, ale treba ja to umirani spatne snasim. Zrovna ted nam pomalu umira nas nejstarsi pes a neni to nic prijemnyho a nedovedu si predstavit, ze bych ho nekam soupla