Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi na něj nemůže zapomenout a zkouší, jestli zůstal s manželkou ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj
Zajímal by mne Váš názor.Co by jste si mysleli o ex-milence, která by se ozvala chlapovi na narozeniny, popřála a ptala se s kým je strávil, jestli se ženou? Po 3 měsících by se ozvala znovu, jestli náhodou neplánuje výlet jako loni, kde s ním byla sama.
Chlap s ní byl půl roku a rozešel se s ní kvůli manželce, se kterou chtěl zůstat.
Ex-milenka, žije nějaký rok s přítelem, který nemůže mít děti.
Nepřijde Vám ta ex-milenka jako padlá na hlavu, že ho furt uhání?
Příspěvek upraven 08.11.20 v 16:13
Ty jsi ta manzelka nebo ta exmilenka? ![]()
@cecetka píše:
Ty jsi ta manzelka nebo ta exmilenka?
Nebo ten chlap? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj
Zajímal by mne Váš názor.Co by jste si mysleli o ex-milence, která by se ozvala chlapovi na narozeniny, popřála a ptala se s kým je strávil, jestli se ženou? Po 3 měsících by se ozvala znovu, jestli náhodou neplánuje výlet jako loni, kde s ním byla sama.
Chlap s ní byl půl roku a rozešel se s ní kvůli manželce, se kterou chtěl zůstat.
Jo, jsi padlá na hlavu. Neztrapňuj se ještě víc a nevnucuj se. Vybral si manželku, ty mu za víc nestojíš. ![]()
Nepřijde mi padlá na hlavu, vždyť uvažuje logicky… Chlapa zná a ví, že věrnosti neholduje, taky ví, že je lehce k mání, tak šla na jistotu… Ono nahánět někde nového je přeci jen trochu náročnější než kontaktovat ověřeného bambulu. ![]()
Nebo - v případě, že ho uhání, což nelze vyloučit - už třeba ví, kde pochybila a vyrukuje teď s lepšími zbraněmi. Ale třeba jen prostě někoho shání na zábavu a o tomhle ví, že je k dispozici i jako zadaný. ![]()
Holt je tvuj chlap pro ni nezapomenutelný
Jako padlá na hlavu mi nepřijde, pokud mu nevypisuje denně…
Asi se mu chce připomenout a doufá, že on se chytí.
Ahoj
Zajímal by mne Váš názor.
Co by jste si mysleli o ex-milence, která by se ozvala chlapovi na narozeniny, popřála a ptala se s kým je strávil, jestli se ženou? Po 3 měsících by se ozvala znovu, jestli náhodou neplánuje výlet jako loni, kde s ním byla sama.