Co tvoříte?

• Otevřená skupina

Skupina všech, kteří něco vyrábí. Hlavně DIY projekty a podobně. Ráda bych poznala podobně smýšlející lidi, kteří rádi vymýšlí, malují, kreslí, vyrábí. Můžete se ptát i dávat návody, cokoli. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

1118
20.8.15 14:40

Co tvoříte?

Ahoj holky, co tvoříte? Přidejte se. Podívejte se na fotky, nebo nějaké rovnou nahrajte. Hoďte sem návod, pochlubte se, ale klidně se i ptejte. Nevím všechno, ale hodně věcí najdu nebo zjistím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
124
6.11.15 08:27

Ahoj, já rada tvořím. Jen v poslední době jsem malovala do dětského pokoje krtečka, šiju vánoční ozdoby z filcu, zdobím perníčky zkouším i něco šít na stroji. Dělala jsem poprvé věnec ze šišek atd atd a co ty co tvoříš nebo děláš??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
8.11.15 19:27

Ahoj Cotu, omlouvám se za pozdní odpověď. Já tvořím všechno a ze všeho. Z výtvarných technik mám asi nejradši grafiku. Teď se intenzivně připravuji na Vánoce, moje poslední počiny byly fixami na porcelán.. mám blog a taky tvořím návody na Facebook. :-) Iva ve složce fotky jsou moje věci, můžeš něco přidat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
8.11.15 19:37

Můj dnešní počin na triko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.11.15 21:12

Krtka jsem malovala asi měsíc zpátky pro prcka. Zvířátka z filcu chystám na dětský kolotoč nad postýlku jen musím vymysle na co to připevním aby to vypadalo hezky. :nevim: a ván. ozdoby a perníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.11.15 21:13

Krtka jsem malovala asi měsíc zpátky pro prcka. Zvířátka z filcu chystám na dětský kolotoč nad postýlku jen musím vymysle na co to připevním aby to vypadalo hezky. :nevim: a ván. ozdoby a perníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.11.15 21:17

Jinak mě také baví pečení a zdobení dortů marcipánem a potahovkou. Teď jsem malovala na hrnečky chci je dávat k vánocům jako dárek. Malovala jsem příteli a ted se dokopat k těm ostatním. :D ale jsem ráda, že barvy drží opravdu dost i v myčce bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
12.1.16 21:15

Ahoj holky, právě jsem rozjela 30denní výzvu na kreslení/tvoření. Každý den jedno téma, jedna výzva. Chcete se zapojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
23.2.16 20:47

@Cotu Fakt krásnej dort :-) Kdybych se měla znovu vdávat, vím, kam se hlásit… prodáváš je někde nebo jen pro radost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
29.5.16 21:45

Jahodový den u nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů