Co udělat, abych byla šťastná

Anonymní
14.7.19 08:36

Co udělat abych byla šťastná

Rozešla jsem se s přítelem po 4 letech, byly tam nejake problémy, nevěra atd.
Oba mame někoho jiného, od rozchodu jsou to necelé 2 měsíce. Před týdnem jsme se sešli a něco mezi námi bylo. Já ho stále miluji ale on je hodně zamilovaný do současné přítelkyně. Takže mě tak trochu odpálkoval s tím ať to respektuji. Jsem docela zklamaná, protože je mi líto mého současného přítele a myslím že by bylo možná nejlepší, najít si časem někoho třetího (rozejít se), někoho kdo s tímhle nemá nic společného. Nevim totiž, jestli k němu něco cítím. Stále miluji toho bývalého, byla to pro mě největší láska, takže se teď trochu trapim a nevim jak z toho ven, a samozřejmě zároveň sama byla nechci, ale nevim jestli by to nebylo lepší…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1231
14.7.19 08:40

Jistě, že by to bylo lepší. Trápíte se všichni tři. Dopřej si být sama, odžij si ten rozchod a tu zradu. Zaměř se na sebe. A časem poznáš někoho, kdo ti zaplní volné místo po tvém boku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
14.7.19 08:41

Naucit se mot rada sama sebe, pak ti samota nebude vadit. A ano, neni to fer vuci tvemu novemu priteli.

• Citovat
  • Upravit
5640
14.7.19 08:45

Jestli by nebylo nejlepsi si casem najit nekoho tretiho a rozejit se?
Ty neumis byt chvili sama, ceho se bojis? Sotva se rozejdes s prvnim, mas vztah s druhym, ale behas za prvnim, abys hned na to premyslela o tretim.

Ty by ses v prvni rade potrebovala hodit do klidu a na muzsky se na nejakej cas uplne vykaslat. Mas v hlave slusnej gulas.

Příspěvek upraven 14.07.19 v 08:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
14.7.19 08:51

2 měsíce po rozchodu máte oba nové partnery? To bude asi ten problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.7.19 08:57

Ano, dej si pauzu od vztahů, at se vnitřně vyklidníš a odpoutáš od minulosti :think: Akorát nechápu exe - miluje svou současnou, přesto mezi váma před týdnem něco bylo a pak tě odpálkoval? No nevím teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
14.7.19 09:05

@BlaZenkaB tak on zřejmě má tu novou už dýl, když tam byla nevěra. nebo tak jsem o aspN pochopila… :nevim:

měla by sis dát pauzu od chlapů a až budeš mít radost ze života sama od sebe, tak potom si někoho najít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.7.19 09:10

No, našla sis chlapa, co ti dělá jen převozníka. To k němu není fér. Měla sis dořešit a dožít jeden vztah a pak teprve hledat něco dalšího.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.19 09:34

On si tu novou našel přes seznamku… neříkám, někdo tam může potkat životní lásku. Ale viděli se poprvé 19.6. a od toho dne spolu jsou. Jo i to se může stát že si je jistej hned od zacatku… ale třeba časem až spolu budou trávit více času to taky může být jinak
Já sama být neumím, taky se mi už ani neozvou kamarádi, chodíš li jsme s nimi dost často ven, kamkoliv na výlety… co je s ní, mě se neozvou
Mám ráda aktivní zivot, vím že když ted budu sama, budu chodit po práci domů, brečet, utápět se nudou… třeba časem si zvyknu, někoho nového poznám

• Citovat
  • Upravit
27263
14.7.19 09:38
@Anonymní píše:
Rozešla jsem se s přítelem po 4 letech, byly tam nejake problémy, nevěra atd.
Oba mame někoho jiného, od rozchodu jsou to necelé 2 měsíce. Před týdnem jsme se sešli a něco mezi námi bylo. Já ho stále miluji ale on je hodně zamilovaný do současné přítelkyně. Takže mě tak trochu odpálkoval s tím ať to respektuji. Jsem docela zklamaná, protože je mi líto mého současného přítele a myslím že by bylo možná nejlepší, najít si časem někoho třetího (rozejít se), někoho kdo s tímhle nemá nic společného. Nevim totiž, jestli k němu něco cítím. Stále miluji toho bývalého, byla to pro mě největší láska, takže se teď trochu trapim a nevim jak z toho ven, a samozřejmě zároveň sama byla nechci, ale nevim jestli by to nebylo lepší…

On je hodně zamilovaný do svý současný, ale s tebou si klidně užije…no tak tomu říkám láska jako trám.
Hele pokud chceš být šťastná, tak buď. Štěstí je stav mysli. Pokud chceš z toho ven, tak ho prostě nekontaktuj, nevyhledávej. Nic jako kamarádství mezi bývalými partnery neexistuje. Konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
14.7.19 09:44
@Anonymní píše:
On si tu novou našel přes seznamku… neříkám, někdo tam může potkat životní lásku. Ale viděli se poprvé 19.6. a od toho dne spolu jsou. Jo i to se může stát že si je jistej hned od zacatku… ale třeba časem až spolu budou trávit více času to taky může být jinak
Já sama být neumím, taky se mi už ani neozvou kamarádi, chodíš li jsme s nimi dost často ven, kamkoliv na výlety… co je s ní, mě se neozvou
Mám ráda aktivní zivot, vím že když ted budu sama, budu chodit po práci domů, brečet, utápět se nudou… třeba časem si zvyknu, někoho nového poznám

A Ty své vlastní kamarádky a kamarády nemáš?

Tak se prihlas treba do turistického klubu. Nebo na lidé. cz najdi aktivní lidi z okolí a tak najdeš nové kamarády se stejnými zájmy.

Hlavně s nikým hned nespi, fakt jen kamaradské vztahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
14.7.19 09:56
@Anonymní píše:
Mám ráda aktivní zivot, vím že když ted budu sama, budu chodit po práci domů, brečet, utápět se nudou… třeba časem si zvyknu, někoho nového poznám

Jsi asi ještě mladá, užij si toto životní období, co to jde, naplno a se svobodnou myslí. Abys měla ve středním věku plném starostí na co vzpomínat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
14.7.19 10:06

Ono neskodi byt chvili sama. A naucit se byt sama se sebou, srovnat si myslenky, nejlepe u nejake fyzicke aktivity je vyborna zkusenost. Ja bych se ted na vztahy na chvili vykaslala a zacala se venovat nejakemu konicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
14.7.19 10:10
@Anonymní píše:

a co tím myslíš aktivní život?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.7.19 10:19
@Anonymní píše:

Holka, holka, máš zásadní problém, který ti žádný chlap nevyřeší.
Ty miluješ někoho, kdo si tě ani neváží, když ti byl nevěrný a má hned náhradu. Na toho zapomeň. Nového máš jen kvůli samotě, dost nefér.

On taky existuje jiný život, než po práci brečet doma. Třeba jít na kolo (sama), zaběhat si (sama), na výstavu (sama), najít si na netu výlet a jet tam (sama), nebo kamarádům/kám sama zavolat a něco uspořádat. Přece nebudeš s někým jen proto, aby ti dělal program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí