Co vám na vás vadí?

779
2.7.21 16:11

Co vám na vás vadí?

Ahoj, je to diskuze spíš na jakési odlehčení, ale sebeuvědomění. Co vám na vás vadí? Myslím v povahových rysech. Mě třeba vadí, že dokážu být pěkný cholerik, sice se hned uklidním, ale je mi to pak líto ( mnoho povyku pro nic), hlavně že některá slova nejdou vzít jen tak zpět. Takže horká hlava. Ale myslím, že čím jsem starší, tím je to lepší :lol: doufám tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesmírná drůbež
2.7.21 16:19

Že jsem v podstatě sociální idiot. :D

• Citovat
  • Upravit
779
2.7.21 16:21

@JanaDaR Můžeš být více konkrétní? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
2.7.21 16:25

@Psisuchar jednak jsem zjevně úplně amorální a druhak neovládám takové to, kdy si ženské navzájem odkývou cokoli a pak jedna druhou (dvě tu třetí) pomluví. Já jsem fakt nikdy nikam nezapadla. Nějaká porucha v centrále nejspíš. :D

• Citovat
  • Upravit
1287
2.7.21 16:27

Me vadi, ze reknu vse upřímně a proto nemam moc kamaradu. Lidi chteji slyset jen chvalu a souhlas. To ja bohužel neumim a nastavuji lidem zpětnou vazbu. Sestra tohle nikdy neprekousla a nas vztah je na bode mrazu.
Taky mi vadi, ze jsem nekdy az moc otevrena, napriklad otehotnela jsem a nedokázala jsem to v sobe od prvního okamziku vubec tajit.
Jo a nekdy hrotim kravoviny, jak rika partner :lol:
Jinak jsem v podstatě dokonala. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jeste bych dodala, ze z minulych let, kdy jsem trpěla anorexii, jsem se toho pocitu sebekontroly nikdy uplne nezbavila. Mam milujiciho partnera ale když například sedim, porad se hlidam a pozoruji. Musim rict, ze tohle je asi nejhorsi, privadi me to potom do spatnych nalad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
2.7.21 16:29
@JanaDaR píše:
@Psisuchar jednak jsem zjevně úplně amorální a druhak neovládám takové to, kdy si ženské navzájem odkývou cokoli a pak jedna druhou (dvě tu třetí) pomluví. Já jsem fakt nikdy nikam nezapadla. Nějaká porucha v centrále nejspíš. :D

Mam to stejně 🙋 😜

• Citovat
  • Upravit
2597
2.7.21 16:32

Vybusnost a vztahovačnost. Na obojím pracuji, ale jak přijde únava, všechna práce jde do pryč :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
2.7.21 16:34

Že jsem málo akční a dost pohodlná.
Nemám pevnou vůli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
2.7.21 16:35

Bordelářství :( Neustále hledám odložené brýle a tím, že je nemám na sobe a vidím rozmazaně, tak se mi spatne hledá :( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.21 16:37

Vadi mi, ze se neumim sama zabavit, kdyz mam volno… bohuzel mam volna mnoho a vetsinu casu se nudim. Zavidim vsem, kteri maji nejake konicky.

• Citovat
  • Upravit
779
2.7.21 16:40

@JanaDaR To si myslím, že je spíš pozitivní vlastnost ;) Ale v ženském kolektivu asi dostaneš na prdel, že nedrbeš s nima :mrgreen: Upřímně, pracovní ženský kolektiv je někdy horší jak procházka džunglí :mrgreen:. Jde o to, jaký..někdy je to fajn. Ale je pravda, že ženské si moc neumí říct věci do očí a když už, tak hned řvou a jsou hysterické, mají chuť se hádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
2.7.21 16:40

Víc mluvím, než myslím :roll: Někdy si nevěřím a jindy se přeceňuju :? A mám spasitelskej komplex :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
2.7.21 16:41
@Anonymní píše:
Vadi mi, ze se neumim sama zabavit, kdyz mam volno… bohuzel mam volna mnoho a vetsinu casu se nudim. Zavidim vsem, kteri maji nejake konicky.

To chápu. A co cvičení? Je to docela návyková věc :) A když máš čas, tak super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
2.7.21 16:41

@Fiducia Těší mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
2.7.21 16:44

Nemám na sobě ráda, že jsem hodně uzavřená. Nerada mluvím o svých pocitech a držím vše v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová