Co vám pomohlo k otěhotnění, rady?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
20.2.22 12:33
@VitaminC píše:
Ja s manzelem napul flasku medoveho jacka. :mrgreen:

Taky dobrý….

• Citovat
  • Upravit
6879
20.2.22 12:37

Mne na tri tehotenstvi, z toho jednou dvojcata pomohl sex. Stacil jeden v mesici. Trikrat na prvni pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
20.2.22 14:04

@Jogrr Akorát jsem to chtěla napsat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
20.2.22 14:11

Při prvním pokusu o otěhotnění jsem zkusila dát nohy nahoru, hrozně jsem se smála jaká je to kravina.. a ejhle.. ono to vyšlo 😂 😂
Teď před druhým těhotenstvím jsem to udělala taky, posilněná alkoholem, pro zábavu. Protože aby to vyšlo dvakrát by byla dobrá,,haluz,, říkala jsem si. No a opět to nějak zafungovalo 😂 😂
S manželem jsme se domluvili, že srandy bylo dost. Tak zůstanu po porodu až do přechodu nohama pevně na zemi😂 😂 😂

Kamarádkám pomohla změna prostředí- wellness a hotel, dovolená u moře a relax, sex u tchanovcu na návštěvě. Další známá otěhotněla po nějakém metalovém koncertě, když se opilá ráno vracela vlakem s přítelem domů. Nepamatuje si toho příliš, jen smrad z topení v kupé a paní průvodčí, která je upozornila že ve vagónu s nimi jede skautský oddíl. 😂 ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
20.2.22 15:57
@Michaela99 píše:
Krásný den,Ráda bych toto téma obnovila a zeptala se, co Vám pomohlo k otěhotnění? Ovulaci mám, spermio v pořádku, gynex, kontryhel a další podobné zázraky jsem zkoušela ale u mě nic, spíše kontraproduktivní, protože ovulaci mám, sliznice ok, cyklus pravidelný. Snaha více jak rok a půl. Už jsme i pod CAR :nevim: a tam zatím taky na nic nepřišli :zed: díky za přečtení a přeji hezký den :kytka:

Ja bych potrebovala zase poradit jak uz skoro v 50 to neresit, s partnerem mame sex bohuzel jen obcas, ms mam nepravidelne uz a presto dr. videl pri uzv nejaky vacek, nastesti prazdny ale myslela jsem ze mne slehne 8o..horm. antiko nechci, kondom je nepohodlny, telisko je neprakticke fakt na pendrek. Uz jsem se tesila ze bude klid v tomto a prdlajs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.2.22 16:01
@Jogrr píše:
Mne na tri tehotenstvi, z toho jednou dvojcata pomohl sex. Stacil jeden v mesici. Trikrat na prvni pokus.

Uvědomuješ si, jakej je tohle pro zakladatelku výsměch? EQ ti kleslo pod bod mrazu?

• Citovat
  • Upravit
1633
20.2.22 16:22

@Jogrr sex samozřejmě provozujeme. Děkuji za komentář o ničem 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.2.22 17:54

Po vysazení antikoncepce jsme se snažili o miminko přes dva roky… listovka, různé bylinkové čaje na podporu, sport, správná životospráva - prostě nic… spermiogram v pořádku, já v pořádku. V listopadu jsme se stěhovali a ejhle? Ono se zadařilo ;) takže z mé strany jediná rada - opravdu to vypustit a nemyslet na to! :* Přeji hodně štěstí :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí