Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jannina1 píše:
V dnešní době to už neplatí, to se říkalo dříve když nemovitosti nešli.
Přesně tak, teď se tam často zájemci opravdu porvou, je extrémní nedostatek nemovitostí
Je fakt, že finančně manželovi přidali, spíš jsme ušetřili, protože se nikam moc nedalo chodit. Ale ne moc
Hned jak přišlo rozvolnění, tak jsme obrazili co šlo. A v létě jeli normálně k moři. Stihli jsme takové okénko, kdy to tak nějak šlo i bez testů.
@Anonymní píše:
Spíš se jdu odnasrat.
Můžete mi prosím někdo vysvětlit. Všude se jásalo a vyhlašovalo, jak covid a locdown zneškodnil lidi finančně atd.. atd a tak prosím, proč jsou stále narvané obchody a nemovitosti k prodeji mají xxx zájemců? Kde na to teda berou?Chceme koupit malý dům na jehož prodej jsme dlouho čekali… malý 2+1 ke kompletni rekonstrukci.. pro sebe a má min. dalších 6 zájemců. Mě jebne.
jsem zvědavá jak to dopadne a na aukci jim se.. ať si to sežerou
Tohle je ale delší dobu. Na atraktivní nemovitosti bylo vždycky hodně zájemců. Pamatuji si 7 let zpět koupi bytu v Ostravě, v den vydání inzerátu nás bylo 9.na prohlídku jsme šli jako druzí a nemít sebou zálohu, tak prd
Prostě peníze ztratily svou hodnotu, stát rozdal stovky miliard korun, které si pujčil. Najednou je v oběhu velká peněžní zásoba, ale žádné nové zboží nebo služby nebyly vytvořeny.
@Anonymní píše:
Spíš se jdu odnasrat.
Můžete mi prosím někdo vysvětlit. Všude se jásalo a vyhlašovalo, jak covid a locdown zneškodnil lidi finančně atd.. atd a tak prosím, proč jsou stále narvané obchody a nemovitosti k prodeji mají xxx zájemců? Kde na to teda berou?Chceme koupit malý dům na jehož prodej jsme dlouho čekali… malý 2+1 ke kompletni rekonstrukci.. pro sebe a má min. dalších 6 zájemců. Mě jebne.
jsem zvědavá jak to dopadne a na aukci jim se.. ať si to sežerou
Naopak lidí nasyslili rekordní úspory a je jasné, že bude vysoká inflace. ![]()
Taky jsme se rozhoupali ke koupi další investiční nemovitosti. A zájemci rozhodně nejsou fejkoví. V keši nás m :mekdo předplatil o tři sta tisíc. A tak nám nabídli za tu naši cenu horší byt
, který jsme vzali a tím jsme zase předplatili ty, kdo chtěli tenhle.
@pikola píše:
My třeba díky corone dost ušetříme, žádný cestování a výlety a nákupy, byt jsme stihli koupit vloni v únoru a dost lidí si uvědomilo že ne třeba bydlení v centru města už není výhoda ale naopak barák za městem kde můžeš co chceš když jsi rok zavřený doma.
Přesně, taky hledáme „cestu z města“, mít děti
i sebe kam vypustit bez nahubku, ale ty ceny…
Přijde mi, že byty ve městech šly trochu dolů, a baráky letí nahoru strašně, jak každý chce mít aspoň tu zahradu, kam může na vzduch i v karanténě. Stačily mi tři týdny s dětma v bytě bez balkonu a covidem, nejdřív manžel, pak já, oba KO a dětem nic nebylo, ale ven nemohly. I když jsme se aspoň trefili do uzavírky škol/-ek i okresů. Ale můj prohlásil, že už se ve městě zavřít znovu nenechá, že to by ho asi kleplo. A přesně, taky narážíme na to, že jeden den nás někde něco zaujme a za pár hodin je to pryč;(
@Jahudka82 no nevim, byty ve mestech jsem sledovali, konkretne teda Prahu a pekny narust taky
@Anonymní píše:
@Jahudka82 no nevim, byty ve mestech jsem sledovali, konkretne teda Prahu a pekny narust taky
Nojo tak u Prahy to bylo asi vždycky dražší než jinde…
@Anonymní píše:
@Jahudka82 no myslim ale vyvoj cen, ne ceny samotne
Jj asi máš recht. To teď asi všude bohužel.