Covid a nemovitosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1459
18.5.21 08:11
@jannina1 píše:
V dnešní době to už neplatí, to se říkalo dříve když nemovitosti nešli.

Přesně tak, teď se tam často zájemci opravdu porvou, je extrémní nedostatek nemovitostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
18.5.21 08:16

Je fakt, že finančně manželovi přidali, spíš jsme ušetřili, protože se nikam moc nedalo chodit. Ale ne moc :lol: Hned jak přišlo rozvolnění, tak jsme obrazili co šlo. A v létě jeli normálně k moři. Stihli jsme takové okénko, kdy to tak nějak šlo i bez testů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.5.21 08:22
@Anonymní píše:
Spíš se jdu odnasrat.
Můžete mi prosím někdo vysvětlit. Všude se jásalo a vyhlašovalo, jak covid a locdown zneškodnil lidi finančně atd.. atd a tak prosím, proč jsou stále narvané obchody a nemovitosti k prodeji mají xxx zájemců? Kde na to teda berou? :zed:Chceme koupit malý dům na jehož prodej jsme dlouho čekali… malý 2+1 ke kompletni rekonstrukci.. pro sebe a má min. dalších 6 zájemců. Mě jebne. :zed: jsem zvědavá jak to dopadne a na aukci jim se.. ať si to sežerou :zed:

Tohle je ale delší dobu. Na atraktivní nemovitosti bylo vždycky hodně zájemců. Pamatuji si 7 let zpět koupi bytu v Ostravě, v den vydání inzerátu nás bylo 9.na prohlídku jsme šli jako druzí a nemít sebou zálohu, tak prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
18.5.21 08:40

Inflace

Prostě peníze ztratily svou hodnotu, stát rozdal stovky miliard korun, které si pujčil. Najednou je v oběhu velká peněžní zásoba, ale žádné nové zboží nebo služby nebyly vytvořeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.5.21 20:56
@Anonymní píše:
Spíš se jdu odnasrat.
Můžete mi prosím někdo vysvětlit. Všude se jásalo a vyhlašovalo, jak covid a locdown zneškodnil lidi finančně atd.. atd a tak prosím, proč jsou stále narvané obchody a nemovitosti k prodeji mají xxx zájemců? Kde na to teda berou? :zed:Chceme koupit malý dům na jehož prodej jsme dlouho čekali… malý 2+1 ke kompletni rekonstrukci.. pro sebe a má min. dalších 6 zájemců. Mě jebne. :zed: jsem zvědavá jak to dopadne a na aukci jim se.. ať si to sežerou :zed:

Naopak lidí nasyslili rekordní úspory a je jasné, že bude vysoká inflace. :nevim:

Taky jsme se rozhoupali ke koupi další investiční nemovitosti. A zájemci rozhodně nejsou fejkoví. V keši nás m :mekdo předplatil o tři sta tisíc. A tak nám nabídli za tu naši cenu horší byt :zed:, který jsme vzali a tím jsme zase předplatili ty, kdo chtěli tenhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17241
20.5.21 02:59
@pikola píše:
My třeba díky corone dost ušetříme, žádný cestování a výlety a nákupy, byt jsme stihli koupit vloni v únoru a dost lidí si uvědomilo že ne třeba bydlení v centru města už není výhoda ale naopak barák za městem kde můžeš co chceš když jsi rok zavřený doma. :nevim:

Přesně, taky hledáme „cestu z města“, mít děti
i sebe kam vypustit bez nahubku, ale ty ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17241
20.5.21 03:08

Přijde mi, že byty ve městech šly trochu dolů, a baráky letí nahoru strašně, jak každý chce mít aspoň tu zahradu, kam může na vzduch i v karanténě. Stačily mi tři týdny s dětma v bytě bez balkonu a covidem, nejdřív manžel, pak já, oba KO a dětem nic nebylo, ale ven nemohly. I když jsme se aspoň trefili do uzavírky škol/-ek i okresů. Ale můj prohlásil, že už se ve městě zavřít znovu nenechá, že to by ho asi kleplo. A přesně, taky narážíme na to, že jeden den nás někde něco zaujme a za pár hodin je to pryč;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.21 22:52

@Jahudka82 no nevim, byty ve mestech jsem sledovali, konkretne teda Prahu a pekny narust taky

• Citovat
  • Upravit
17241
21.5.21 06:02
@Anonymní píše:
@Jahudka82 no nevim, byty ve mestech jsem sledovali, konkretne teda Prahu a pekny narust taky

Nojo tak u Prahy to bylo asi vždycky dražší než jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.21 06:03

@Jahudka82 no myslim ale vyvoj cen, ne ceny samotne

• Citovat
  • Upravit
17241
21.5.21 09:49
@Anonymní píše:
@Jahudka82 no myslim ale vyvoj cen, ne ceny samotne

Jj asi máš recht. To teď asi všude bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová