Cvičení při nadváze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
6.4.19 09:17
@asasin píše:
Ahoj. Na začátku léta jsem vážila 113kg. Upravila jsem si jídlo a začala jsem víc pít a přestala jsem sladit. Doma jsem začala šlapat na rotopedu a s kamarádkou chodím večer na dvouhodinové procházky. Ze začátku jsem myslela že umřu. Bylo mi vedro a bolely mě nohy. Ušly jsme třeba 6-7 kilometrů. Teď už dáme 10. :lol: Od října jsem začala chodit na Aqua fitnes a pak jsem přidala ještě jógu. Doma ještě sem tam cvičím cviky na břicho. Teď mám 87 kilo. Vždycky jsem o sobě říkala že jsem na pohyb lenoch, ale jak jdou kila dolů, tak se každý den na pohyb těším. První měsíce ze mě kila padaly samy. Teď už to jde pomalu, ale pořád to jde. Neboj se a pusť se do toho. Půjde to. :D

Nemohla bys mi poradit s jídelníčkem? Můžu sz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
6.4.19 09:21
@Anonymní píše:
@Lynette uff…no doktorka říkala cvičit tak abych se zapotila..rychlochuze je prý nejlepší ale jak jsem psala,ted to nelze.Mám doma ještě rotoped tak jedinně zatím to.Nemám řidičák,do města to mám 13km.Horká voda je na pos…ne? :lol: .Bez kávy nežiju,naštěstí alkohol nepiju.

Rotoped je dobrý ale poslouchej své tělo. Lehký pocit nekomfortu je v pořádku ale jakmile se musíš těžce přemáhat přestaň a pokračuj další den. Horká voda je jak elixír na hubnutí - je neskutečné jak to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.19 09:23

Jídelníček sem si psala sama a byl v pořádku,jen nemám jíst ráno sladké kaše…v jejich jídelníčku je většinou
na snídani:chleba s tvarohem nebo vejce,šunku,bilý jogurt
na sváču ovoce
na oběd:ryba.kuřecí,krutí nebo vepřové s rýži nebo těstovinou(např.50g dušené rýže),zelenina
sváča:kefírové mléko 200ml nebo jogurtový nápoj,podmáslí
a večeře :tunák s pečivem,zeleninové rizoto,sýrový salát atd.
Jinak mě jako vážila a podle toho svého jídelníčku už jsem zhubla přes 3kg.pohybu mám si myslím středně,ale určitě začnu i cvičit.zdravotní problémy zatím nemám žádné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.19 09:24
@Anonymní píše:
@pikola bude toto pro mě vhodné? https://www.youtube.com/watch?…

Jen jsem se podívala, ale skákání je pro ty, co nemají velkou nadváhu. Chceš si odrovnat nohy? Je to jen moje zkušenost, ale já jsem začala bych hubnout jídlem. Snídaně, oběd, večeře, mít připravené dvě malé svačinky na den a když budeš mít hlad, sníš je. Když nesníš, zůstane to něco na snídani. V každém jídle mám sacharidy, tuky, bílkoviny a ovoce (ráno) a nebo zeleninu. Jen toho jídla není plný talíř, ale talířek. Zeleniny k tomu může být libovolně. Kalorie nepočítám, přílohy si vážím ( 100 až 150 gr. vařených) Vločky, pohanka k snídani 40gr. V podstatě si dávám pozor na sacharidy. Ráno piju kávu s mlékem ještě před snídaní. Necvičím ale chystám se. Hubnu cca kilo až dvě měsíčně (mimo prosinec a leden - tam mi šlo o to, abych nepřibrala a srovnala se) a takhle mi to stačí. Ještě nikdy jsem nevydržela tak dlouho něco držet tak, aby mi to nedělalo problémy. Od srpna 2018 do konce března zatím 12 kg. Vážím se každý den ráno. Kdybych to nedělala, tak určitě ujedu.
Takhle to dělám já. Můj způsob není asi pro každého, ale třeba to někomu pomůže. Prosím anonym, ať mě tu někdo neroznese na kopytech. :lol: 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.19 09:26

@asasin gratuluji,jsi motivace :srdce:

• Citovat
  • Upravit
47
6.4.19 09:26

Taky piju teplou vodu s citronem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.19 09:29
@Anonymní píše:
Jen jsem se podívala, ale skákání je pro ty, co nemají velkou nadváhu. Chceš si odrovnat nohy? Je to jen moje zkušenost, ale já jsem začala bych hubnout jídlem. Snídaně, oběd, večeře, mít připravené dvě malé svačinky na den a když budeš mít hlad, sníš je. Když nesníš, zůstane to něco na snídani. V každém jídle mám sacharidy, tuky, bílkoviny a ovoce (ráno) a nebo zeleninu. Jen toho jídla není plný talíř, ale talířek. Zeleniny k tomu může být libovolně. Kalorie nepočítám, přílohy si vážím ( 100 až 150 gr. vařených) Vločky, pohanka k snídani 40gr. V podstatě si dávám pozor na sacharidy. Ráno piju kávu s mlékem ještě před snídaní. Necvičím ale chystám se. Hubnu cca kilo až dvě měsíčně (mimo prosinec a leden - tam mi šlo o to, abych nepřibrala a srovnala se) a takhle mi to stačí. Ještě nikdy jsem nevydržela tak dlouho něco držet tak, aby mi to nedělalo problémy. Od srpna 2018 do konce března zatím 12 kg. Vážím se každý den ráno. Kdybych to nedělala, tak určitě ujedu.
Takhle to dělám já. Můj způsob není asi pro každého, ale třeba to někomu pomůže. Prosím anonym, ať mě tu někdo neroznese na kopytech. :lol: 8)

to určitě nechci,ale cvičení mám ráda,nabíjí mě to.Mám dobrý pocit..mé tělo ale právě potřebuje záhul….potřebuju dolu 28kg,díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.19 09:32

@asasin no ted mi říkala ségra že její kámoška pila 3l vody s citronem každý den a kvůli tomu ji nechodila ms.Takže sklenka s teplou vodou po ránu by nemusela vadit ne?

• Citovat
  • Upravit
Uslava
@asasin píše:
Ahoj. Na začátku léta jsem vážila 113kg. Upravila jsem si jídlo a začala jsem víc pít a přestala jsem sladit. Doma jsem začala šlapat na rotopedu a s kamarádkou chodím večer na dvouhodinové procházky. Ze začátku jsem myslela že umřu. Bylo mi vedro a bolely mě nohy. Ušly jsme třeba 6-7 kilometrů. Teď už dáme 10. :lol: Od října jsem začala chodit na Aqua fitnes a pak jsem přidala ještě jógu. Doma ještě sem tam cvičím cviky na břicho. Teď mám 87 kilo. Vždycky jsem o sobě říkala že jsem na pohyb lenoch, ale jak jdou kila dolů, tak se každý den na pohyb těším. První měsíce ze mě kila padaly samy. Teď už to jde pomalu, ale pořád to jde. Neboj se a pusť se do toho. Půjde to. :D

Jsi dobrá. :kytka: :potlesk: Já jsem líná a pořád hledám záminky tak, abych nikam nemusel. Buď je moc teplo a nebo moc zima. :zed: :zed: Čas bych měla. Budu se muset vzpamatovat. Díky za pozitivní příklad. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
35799
@Anonymní píše:
to určitě nechci,ale cvičení mám ráda,nabíjí mě to.Mám dobrý pocit..mé tělo ale právě potřebuje záhul….potřebuju dolu 28kg,díky :kytka:

Tak šlapej na rotopedu hodinu, to ti bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.19 09:34
  • Citovat
  • Upravit
2439
6.4.19 09:40

Jen k tomu ovoci co tam máš dopoledne, nemá se jíst samotné, vždy s nějakým mléčným výrobkem. Pokud je nadváha velká, tak jen dlouhé procházky s těmi hulkami, jak už ti tu radili ostatní, ať si neodrovnáš klouby. Pokud máš nadváhu menší, doporučuji koloběžku pro dospělé. Šetříš klouby, hodně si mákneš a ještě se podíváš po okolí a dostaneš se dál, než jen při chůzi. Ve skupině na koloběžky na FB si to hodně chválí i lidé co mají kolem 100 kg i víc a když si hlídají i jídlo, psali že hubnou. Já taky pozoruji, že to má rozhodně lepší efekt než kolo a krásně se tím dřepováním zpevní zadek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5079
6.4.19 09:51

Proč se nemůže čaj, káva, bublinková voda? Proč se nemůže alkohol, pečivo? Já mám zkušenosti jiné a hubnul jsem (a zhubnul) 15 měsíců a nyní to již skoro dva roky držím a všechno tohle porušuji. Jinak se vážím každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
6.4.19 09:56

@Luboš P čaj, kávu i bublinkovou vodu bez příchuti jsem pila, stejně tak jsem si dala tak dvakrát týdně celozrnnou housku k snídani. Zhubla jsem 20 kg. Alkohol obsahuje spoustu prázdných kalorií, které se pak přetváří na špek. Ten je pasé při každé dietě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
6.4.19 10:01

@Luboš P V alkoholu je hodně cukru a prázdných kalorií. A taky dost podporuje chuť k jídlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková