Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.11.23 13:19

@Takyjedna Myslíš to klasické retro video Callan? To mam taky stazene, ale moje angličtina neni tak dokonala, takze jak jsem parkrat cvicila tak tak, ze jsem se nejdriv podivala na cvik na videu, pak si precetla jeste knihu a pak teprve cvicila. :D Takže predpokladam, ze ze zacatku budu cvixit trochu dele nez tu necelou hodinku co má video. :D To je skvělé, že máš podobné zájmy. :) Musíme vytrvat, být důsledné a s Callan a urcite se telu baletky přiblížíme - asi i to se mi na cviceni libi, ze je inspirované baletem. :)) Jinak ja jsem si na youtube nasla fajn videa od Dansique Fitness - “balletes”, ale vzdy jsem spis skončila u obdivování videa a snění a jen jsem si na podlozce udelala svych par cviku na zada. :D Jinak máš baletni tyc? Ja o ni dost uvazuju, abych mela jeste vetsi motivaci. Baletni špičky uz mam, tak bych si je tam povesila a hezky si kazdy den manifestovala ten svuj vysneny balet. :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
27.11.23 13:25

@Turmeric_cappuccino díky za tip na video, to jsem neznala. Jo, to hodinové s callan a pak ještě AM/PM callanetics, to je dobré, že je to rozdělené na 26 a 22 minut. ;) Tyč nemám, ale bylo by to hezký🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
27.11.23 13:26

U toho videa je dobré, že ti to tam sami počítají. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.23 21:33

@Takyjedna neni vubec zac, ona ma fajn videa a krasnou postavicku, tak se na ni krasne kouka. :potlesk: To je paráda, tak já jeste zkusím stahnout ta rozdělená videa a uvidim jak mi to bude vyhovovat víc :-)

No, já mam za sebou první “hodinu” - čti skoro 2 hodiny :D ….. a musim rict, ze me to hrozne bavi, i kdyz si pripadam jak ztuhle, neohrabané střevo. :D ….. ale zjistila jsem, ze asi o tu tyč opravdu zkusím napsat Jeziskovi, protoze ty cviky na hýždě a boky jsou pro mě peklo, nemám po ruce nic moc použitelného. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.23 21:34

@Takyjedna Jo, to je pravda, že je u toho fajn a dneska jsem s nimi i vetsinou držela tempo. Pamatuju si, ze u tech par pokusů před tím jsem s tim mela vetsi problem :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.11.23 08:46

@Turmeric_cappuccino Ty jsi prostě neskutečná, tolik kilo shodit, :potlesk: Jinak, mám porovnání s kalanetikou a musím říct, že po kalanetice se tělo krásně formovalo. Po pilates nic takového necítím.
Taky si chci kalanetiku zařadit do cvičení, hrozně mi chybí, i když chodím na pilates. Takže jdu dneska do toho ;)
Dřív jsem bývala aktivní, ale když on se mnou nikdo „necvičil“ a při dětech jsem neměla tolik času.
Já vážím po 4.porodu 84, ráda bych se dostala alespoň pod 70.
Jo a tykání je v poho, tady si snad tykáme všichni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.11.23 08:49

@Takyjedna Je to paráda, jak to krásně uvolňuje a když cvičím trochu pravidelně, žasnu, jak se mi podaří protáhnout víc a víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
28.11.23 10:28

:D Tak to bude super, jestli se to tu zas rozjede :D. My jsme mívali i uzavřenku na kalanetiku, nevím, jestli bych se tam ještě vloupala, že by se to obnovilo. Jinak já mám ráda ještě popsugar fitness, tam jsou různá videa na cokoliv, na co mám zrovna chuť. Bývají tam 3 různé úrovně( predcvičujou 3 lidi), podle toho, kdo je jak pokročilý/si zrovna troufá. Ale kalanetika tam teda není. Ale posledně jsem zkusila salsu a pak ještě nějakou „nabíjecí“jógu. To o víkendu. Vcera jsem měla svojí lekci jógy, tak do kalanetiky se pustím hádám dneska večer :). Nevím jak to dělám, ale na té józe jsme dost asi posilovali a zas mám ztuhlo mezi lopatkama :D. @tsasenka Vážím zhruba jak ty. Jídlo se mi daří zkrouhnout dopoledne v práci, jak přijdu domů, tak běda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.11.23 11:36

@Takyjedna To zvládneme, když cvičím kalanetiku, pomáhá mi to držet „hubu na uzdě“ :lol: Já se hecnu a dneska to odcvičím celé. Ale jsem ještě chvilku na rodičovské, takže si to cvičím postupně během dne. Jinak by mi děcka rozhodně nedali celou hodinu na cvičení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.23 11:56

Holky, vy jste uzasny. :srdce: Kez by se to tu rozjelo. :dance: Já ted nestiham odepsat, trosku jsme zapadli sněhem. Tak se k odpovedi dostanu odpoledne v klidu. ❄️ Cvičení zdat. :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.23 12:08

Ha! Kalanetiku jsem kdysi cvičila na střední pro zábavu a dopracovala jsem se k opravdu božímu tělu.
Teď o skoro 20 let a dvě děti později jsem ve fázi, že něco musím dělat, furt jsem kolem toho tak nějak našlapovala o obnovení tématu beru jako znamení :palec:

• Citovat
  • Upravit
121
28.11.23 13:09

Holky, já jsem se nikdy nedopracovala k nádherné postavě, ale viděla jsem fotku a v dálce nějakou krásně tvarovanou nohu. Po zoomu jsem zjistila, že v pozadí jsem já a ten krásný kus nohy je můj, takže tvarování je super. Ačkoli jsem nebyla hubená.
Jak dlouho jste cvičily, že jste to dotáhly k takové dokonalosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
28.11.23 13:12

@tsasenka já nevím, mě to taky chytlo kdysi na střední, ale to jsem měla hafo času. Pak jsem si to zapsala jako tělocvik na VŠ, ale 1× týdně bylo spíš na protažení, už mě to neooblovalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.12.23 18:28

Holky, tak jak vám to jde? Mám už pár „hodinových“ lekcí za sebou a můžu porovnat s Pilatesem. Za mě teda kalanetika vede, po odcvičení se cítím plná energie a dá mi to mnohem víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
9.12.23 18:08

Já teď stíhám jenom o víkendu, takže dneska hlásím, že mám další lekci za sebou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková