Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
30.5.11 13:11
befana píše:
Hmm,tak to jste mě vůbec nepotěšili :cry:

Tak co, jak to vypada s tou brzdou ?? Reklamujes, nebo mate sikovnyho tatku ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
30.5.11 14:28

Šikovného taťku nemám a na reklamaci zatím nebyl čas..zítra jdem zrovna do ZOO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
30.5.11 14:49
befana píše: Šikovného taťku nemám a na reklamaci zatím nebyl čas..zítra jdem zrovna do ZOO :lol:

Takze Ti brzda porad zlobi ? Snad ne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.5.11 17:48
befana píše: Šikovného taťku nemám a na reklamaci zatím nebyl čas..zítra jdem zrovna do ZOO :lol:

a kdy? my taky!! (pamatuju si dobře, že jste z prahy?????)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
30.5.11 18:54
Nataša píše:

Máme sraz v 10h u dolního parkoviště,jdeme holky z naší „dítkové“ diskuse :jazyk:
Moje poznávací značka - červené Ruby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.5.11 19:53
befana píše:
Nataša píše:
Máme sraz v 10h u dolního parkoviště,jdeme holky z naší „dítkové“ diskuse :jazyk:
Moje poznávací značka - červené Ruby :lol:

tak to je dobrý, to se asi potkáme, my plánujeme taky nějak na 10tou.. :mrgreen:
moje poznávací znamení je červené CC :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
1.6.11 20:39

Tak Natašu jsem v ZOO neviděla :mrgreen:

Nakukovatelko: mě se ta brzda blbě sleduje..,golfky používám nárazově..Třeba v té ZOO to bylo zabržděný jen při rozložení,pak mě to ani jednou nezabrzdilo :pankac:
Jo,a poprvé mi tam dcera usnula,dokonce jsem bez problémů s ní,přehodila záda na tu úlevovou polohu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.6.11 08:19
befana píše:
Tak Natašu jsem v ZOO neviděla :mrgreen:

ani já tebe.
a to jsme tam byli celý den :mrgreen: a sledovala jsem kočáry, jako vždy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.6.11 08:42

ahoj,

kamarádka bude prodávat Cybex Ruby, kol 2009, kupované 24/4/2010, krásná tyrkysová barva, ježděné minimálně. koupila si je pro tříleťáka, když zjistila, že je těhotná a nechtěla ho nosit, když jí někde usnul v tramvaji.. a on chvíli na to přestal přes den spát :) chtěla si je nechat, ale teď uvažuje spíš o CC :jazyk: (hádejte, kdo jí „blbne“ hlavu :mrgreen: ). říkala jsem, že se zkusím nejdřív poptat tu, jestli by někdo neměl zájem..
přikládám fotku, cenu by si představovala 1200,– (jsou fakt ve výtečném stavu).
je z prahy, takže lepší osobní odběr, ale má od kočáru originální krabici a není problém poslat poštou..
ke kočáru je pláštěnka.

případný zájemce piště prosím sem, nebo SZ, nebo na můj mail..

díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.6.11 08:43

a ještě jedna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.6.11 08:45

a poslední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
17.6.11 00:04

Ahoj,momentálně vybírám golfky pro 20ti měsíčního syna a nemužu se rozhodnout mezi Cybex Ruby nebo starším Zappem..U Rubyho mám strach z těch zad a není nikde k vidění,že bych ho vyzkoušela…Prohýbají se moc?
Potřebuju něco lehkého na občasné lítání po městě..Jinak mám ještě Solano,to je super ale těžké,dřív ho malý nesnášel a teď ho z něj nedostanu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
17.6.11 05:31

Upřímně, záda se prohýbají hodně. Dítě mladší než 2 a půl let bych do něj nedala. I když je to jinak fajn kočárek. Pokud je to ale na občasné použití(jednou do měsíce nebo méně často), tak bych taky ve 20 měsících problém neviděla..
U nás se v golfkách sedí asi ve 20 procentech cesty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.6.11 11:31

pokud je to na občas a ještě máš jedny golfky, i pro 20m bych ho klidně brala.. je daleko lehčí než zapp, ten má 7.5kg přibližně, ruby 5,4kg. měla jsem oba, fakt rozdíl.
ty záda - záleží, zda se jedná o pozici sed nebo úlevovou pozici. ta úlevová je hodně prohnutá. já ti to nafotím, když vydržíš, jo? mám ho doma..

u zappa je látka natažená, není prověšená,, ikdyž nedávno jsem u kamarádky viděla jejího zappa a měl dalko víc prověšená záda, než měl kdy můj, takže je možné, že i tady šla kvalita dolů, jako u všeho dneska.. :(

navíc záleží jak sji velká. pokud máš 175 a víc, bude ti zapp dost možná nepohodlně nízký, jako mě.. ruby jsou vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
17.6.11 11:52

Děkuji za odpověď, ono i u solana jsou ty záda sice pevné ale jakoby prohnuté,tak myslím,že by neměl být problém…kočár chci vyloženě do města, nebo do auta, ale hlavně na dovolenou v tomhle je zapp asi skladnější.Solano by mi zabralo půl kufru :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí