Dá se tolerovat nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.5.13 15:52

@karolina_a_betuska :potlesk: ten nadhled je super, moc ti to takhle přeji :palec:

• Citovat
  • Upravit
1957
6.5.13 15:52
@Anonymní píše:
Já orgasmu začla dosahovat až po dětech, ale i předtím jsem si sexu užívala, myslím, že se nedá paušalizovat. A je spousta žen, co orgasmu dosahují a stejně sex nevyhledávají. L.

Někdo pase po orgasmech a někdo se může milovat kupodivu i z lásky. (To se dneska moc nenosí, takže se to ani neříká a kdo nemá a nechce hlavně orgasmy je divnej ;).)
Když si to v hlavě „přešprtnete“ na milování z lásky, tak to můžete dělat i po x letech a pořád se na partnera těšíte. Těšíte se na tu blízkost těl i duší :andel:. To neznamená, že si nedáte i nějaký zhýralý kousek. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
6.5.13 16:02
@Anonymní píše:
Já, ale neberu zpátečku, jen se na to snažím koukat ze všech možných úhlů pohledu. Chtěla bych abych muži stačila jen já, proto zvažuji i sexuologa. Ale nikde jsem nepsala, že bych se na to vykašlala a to co řekl vzala zpět 8o Už roky vím, o jeho „úletech“. Většinou jsem se ani nezmínila o tom, že to vím. Prostě jsem to nějak přešla, ze začátku potají brečela do polštáře a teď jsem s tím tak nějak smířená, že nad tím mávnu rukou a dál to neřeším. Ano, netvrdím, že nad tím někdy nepřemýšlím to snad ani nejde, ale dokážu to unést. Už roky to snáším, zvažovala jsem rozchod, ultimáta, výhružky všechno tohle už u nás padlo a bez výsledku. Tak teď chci zkusit zas něco jiného, třeba to opravdu neklapne a půjdeme časem od sebe, ale kdo ví…@erinv Ne vždy, ale většinou orgasmu dosáhnu takže v tomto bych problém neviděla ;) Orgasmus jako takový cítím, ale stejně si ho nedokážu užít, kolikrát u sexu poslouchám televizi nebo přemýšlím nad tím kde to tlačí, kde to zabolelo, když mě omylem zatáhne za vlasy, prostě se nedokážu absolutně uvolnit. Kolikrát si říkám už aby bylo po vše, v klidu si sednem přitulíme se k sobě a povídáme si… Takové chvíle já si užívám… No a dle toho ten sex pak vypadá :zed:

myslím, že je to ve vaší hlavě a on na tom má lví podíl. Úvahy typu „ona na to není“ mu jaksi zdůvodňují co dělá. Jenže vám to spíš zvětšuje ten blok vůči němu, ne vůči sexu jako takovému). Kdybyste potkala jiného, který by to trefil a došlo to až k sexu, tak byste se dost pravděpodobně divila, co ve vás je. (Jednoho takového jsem kdysi potkala a dodnes mu v duchu děkuji. Nicméně žít bych s ním nechtěla :roll:.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
6.5.13 16:09
@Anonymní píše:
Nebyla jsem si jistá jak správně nazvat diskusi, aby to vystihlo tak nějak můj případ. Zajímalo by mě zda, se dá ve vztahu přehlížet stále dokola nevěry. Vím, že je mi manžel nevěrný, už ani nepátrám a snažím se to ignorovat. Je mi jasné, že v tomto ohledu je problém ve mě, já prostě sex nepotřebuji, nechci a nebaví mě. Jednou za čas ano, ale čím jsme spolu déle tím intezita sexu stále klesá, ani si to vlastně neuvědomuji, ale když jsme se včera večer s manželem bavili a on mi řekne, že jsme spolu nespali už tři týdny, tak mě vlastně teprv došlo, že je to pravda. Vím, že on by mohl denně nejlépe 2× :roll: Já to, ale nedokážu pochopit a k sexu se nutit ve mě vyvolává ještě větší blok a nechuť k němu. Řekla jsem muži narovinu, že když si někoho najde vlastně mi to ani vadit nebude, pokud to bude jen na sex, který bude chráněný, nebudou mi to jeho „milenky“ nebo přátelé chodit vypravovat tak mi to bude jedno a nebudu to řešit. Jenže teď nad tím celé dopoledne tak přemýšlím, jestli jsem udělala vlastně dobře, jestli to vůbec zvládnu něco takového, jestli pak nebudu mít strach, že se někde zamiluje a opustí nás? Máme spolu malou dceru a plánujeme další dítě, vztah až na ten sex máme úžasný, rozumíme si, povídáme si, chodíme spolu do společnosti, společně se super bavíme nasmějeme se… Ale právě je stále problém v tom sexu… Vím, že má své potřeby, které já nejsem schopná mu dát tak jak on by si představoval… Zajímal by mě Váš názor, co si o tom myslíte? Zvládli by jste něco takového? Udělala jsem chybu? Asi by teď nevypadalo dobře, kdybych přišla a řekla, „zlato né, to co jsem včera řekla, se mi rozleželo v hlavě a asi bych to nezvládla“ Ale já sama netuším jestli to zvládnu nebo ne takhle otevřeně :nevim: Jsem zvědavá na vaše názory, takže děkuji předem :mavam:

tak jestli jsi udelala chybu ukaze az cas. jestli se ti nekde nezalaskuje.. a na druhou otazku, ne, ja bych tohle nezvladla… a uprimne??? myslim, ze ani ty to nezvladas. :think: podle me tohle muze fungovat jen pokud jsou oba partneri natolik svobodomyslni, ze oba ziji takovym zivotem a maji sex nekde a srdce zase jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.13 16:21
@vendulka72 píše:
myslím, že je to ve vaší hlavě a on na tom má lví podíl. Úvahy typu „ona na to není“ mu jaksi zdůvodňují co dělá. Jenže vám to spíš zvětšuje ten blok vůči němu, ne vůči sexu jako takovému). Kdybyste potkala jiného, který by to trefil a došlo to až k sexu, tak byste se dost pravděpodobně divila, co ve vás je. (Jednoho takového jsem kdysi potkala a dodnes mu v duchu děkuji. Nicméně žít bych s ním nechtěla :roll:.)

Třeba na to taky někdy dojde a já potkám ještě někoho… ale tím bych si nebyla tak moc jistí… Pochybuji o tom, jelikož s bývalým partnerem jsem měla ten problém stejný. Ze začátku to celkem šlo, ale tak po dvou letech to začlo krachovat (sex) a tím poté i náš vztah. S manželem je to vlastně stejné první rok dva možná i ten třetí ještě šly, ale pak se to začlo bourat, přišlo těhotenství pak první pro mě odhalená nevěra, po té další a další. Já to přestala počítat i řešit. Očekávám od toho, že mě se uleví, je mi jasné, že on žádné „povolení“ nepotřebuje. Tím, že vše okolo prostě funguje, je to vzorný otec, je pracovitý, zodpovědný, zajistí nás a udělá pro nás první poslední. Proto chci zkusit ještě toto, třeba si i sama v sobě ujasním, že takhle vlastně žít dokážu. Že to nebude vlastně téměř žádná změna s tím rozdílem že až přijde další taková, můžu si říct nu což jsi mu to „dovolila“ tak nemá cenu s tím nic víc dělat že? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1957
6.5.13 16:36
@Anonymní píše:
Třeba na to taky někdy dojde a já potkám ještě někoho… ale tím bych si nebyla tak moc jistí… Pochybuji o tom, jelikož s bývalým partnerem jsem měla ten problém stejný. Ze začátku to celkem šlo, ale tak po dvou letech to začlo krachovat (sex) a tím poté i náš vztah. S manželem je to vlastně stejné první rok dva možná i ten třetí ještě šly, ale pak se to začlo bourat, přišlo těhotenství pak první pro mě odhalená nevěra, po té další a další. Já to přestala počítat i řešit. Očekávám od toho, že mě se uleví, je mi jasné, že on žádné „povolení“ nepotřebuje. Tím, že vše okolo prostě funguje, je to vzorný otec, je pracovitý, zodpovědný, zajistí nás a udělá pro nás první poslední. Proto chci zkusit ještě toto, třeba si i sama v sobě ujasním, že takhle vlastně žít dokážu. Že to nebude vlastně téměř žádná změna s tím rozdílem že až přijde další taková, můžu si říct nu což jsi mu to „dovolila“ tak nemá cenu s tím nic víc dělat že? :nevim:

Proč tak poraženecky. Kdybych vycházela z jen těch prvních dvou, co jsem s nima spala, tak bych se dnes považovala za frigidku taktéž :P. Oni muži vesměs více chtějí, než opravdu umí.
Druhá věc je, že sex není jen o fyzičnu. Musí se to spojit s duší. Zní to moc nadneseně, ale pro ty co nejsme přímo nymfomanky to platí obzvlášť. Tady je pak velký prostor pro manžela, jak se k tomu postaví. Ono je jednodušší, si pořídit milenku, taky se jim hodně žen nabízí, takže to tak často „řeší“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.5.13 16:43
Citace] @Anonymní píše:
Třeba na to taky někdy dojde a já potkám ještě někoho… ale tím bych si nebyla tak moc jistí… Pochybuji o tom, jelikož s bývalým partnerem jsem měla ten problém stejný. Ze začátku to celkem šlo, ale tak po dvou letech to začlo krachovat (sex) a tím poté i náš vztah. S manželem je to vlastně stejné první rok dva možná i ten třetí ještě šly, ale pak se to začlo bourat, přišlo těhotenství pak první pro mě odhalená nevěra, po té další a další. Omlouvám se že se ptám, ale co třeba předehry a orální sex?
Já to přestala počítat i řešit. Očekávám od toho, že mě se uleví, je mi jasné, že on žádné „povolení“ nepotřebuje. Tím, že vše okolo prostě funguje, je to vzorný otec, je pracovitý, zodpovědný, zajistí nás a udělá pro nás první poslední. Proto chci zkusit ještě toto, třeba si i sama v sobě ujasním, že takhle vlastně žít dokážu. Že to nebude vlastně téměř žádná změna s tím rozdílem že až přijde další taková, můžu si říct nu což jsi mu to „dovolila“ tak nemá cenu s tím nic víc dělat že? :nevim:

Určitě zkuste odbornou pomoc, třeba vám to nepomůže, ale třeba jo, a bude z vás sexuální dračice, zřejmě je tam nějaký blok, když se nedokážete uvolnit u sexu. Omlouvám se že ptám, ale co předehra nebo orální sex?
Já jsem měla trošičku jiný problém. Partnerů jsem před manželem měla hodně, dá se říct až moc, ale nikdy jsem orgasmus neměla. U manžela prvních 10 let taky ne, i když mě strašně sex baví, jsem uvolněná a pod… taky nevím čím to, nikdy mě nepodvedl, alespoň tedy o nikom nevím, ale i když jsem neměla orgasmus tak jsem sex měla skoro denně, ale zase mě bavil, už jenom proto že jsem ten orgasmus chtěla, a taky jsem se nakonec dočkala :dance:
Každopádně vám přeji jen to nej a aby to dopadlo dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.5.13 16:49
@Anonymní píše:
Třeba na to taky někdy dojde a já potkám ještě někoho… ale tím bych si nebyla tak moc jistí… Pochybuji o tom, jelikož s bývalým partnerem jsem měla ten problém stejný. Ze začátku to celkem šlo, ale tak po dvou letech to začlo krachovat (sex) a tím poté i náš vztah. S manželem je to vlastně stejné první rok dva možná i ten třetí ještě šly, ale pak se to začlo bourat, přišlo těhotenství pak první pro mě odhalená nevěra, po té další a další. Já to přestala počítat i řešit. Očekávám od toho, že mě se uleví, je mi jasné, že on žádné „povolení“ nepotřebuje. Tím, že vše okolo prostě funguje, je to vzorný otec, je pracovitý, zodpovědný, zajistí nás a udělá pro nás první poslední. Proto chci zkusit ještě toto, třeba si i sama v sobě ujasním, že takhle vlastně žít dokážu. Že to nebude vlastně téměř žádná změna s tím rozdílem že až přijde další taková, můžu si říct nu což jsi mu to „dovolila“ tak nemá cenu s tím nic víc dělat že? :nevim:

To bych nedokázala, jste velmi tolerantní, když už to je na roky.
Ono se říká, že každý má na světě spřízněnou duši, a já si myslím že to platí i v sexu, když si prostě lidé nesednou, tak jeden chce druhý ne, a pod… Asi to nebyli ti praví, které jste potkala, a možná se najde ten, který z vás udělá dračici :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
6.5.13 16:51

Zakladatelko, o neverach vis leta, presto si s nim zustala :nevim: Ted jsi mu to vlastne jen posvetila..a kdo vi, rika se, ze zakazane ovoce nejvice chutna a kdyz uz teda chlap vi, ze vis, treba ho to prejde-ikdyz je to spis asi jen zbozne prani.No,zasla bych teda za tim panem DR co tyto stavy resi a myslim, ze by to mel chlap podporit a zucastnit se „lecby“ a vynechat sve ulety.Dost mozna mas ten blok, prave proto. Ktera z nas by na to mela chut, kdyz vis, ze ho mel chlap v jine?? No a nebo zacni zahybat taky, treba te to nakopne ;) No anebo se s tim smirit a mit vlastne doma nejlepsiho kamarada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.13 17:08

@pozlátko Ano předehru máme i když teď už taky moc ne, ale to je díky tomu, že já nechci. Nemám ráda orální sex, nelíbí se mi, nic to semnou nedělá a obráceně se mi to zas protivý :roll: Takže jsem ráda za to když prostě proběhne sex čím rychleji tím lépe a je to… Zní to naprosto neuvěřitelně když to píšu, ale bohužel je to pravda :roll:

• Citovat
  • Upravit
1957
6.5.13 17:31
@Anonymní píše:
@pozlátko Ano předehru máme i když teď už taky moc ne, ale to je díky tomu, že já nechci. Nemám ráda orální sex, nelíbí se mi, nic to semnou nedělá a obráceně se mi to zas protivý :roll: Takže jsem ráda za to když prostě proběhne sex čím rychleji tím lépe a je to… Zní to naprosto neuvěřitelně když to píšu, ale bohužel je to pravda :roll:

hele, tak já si umím živě představit, jak mu ten orální sex dělám.. jako že má ty milenky.. tak mu ho pěkně jemně postavím.. pak ho při tom občas hryznu zoubkama, jen tak aby mu párkrát zatrnulo :mrgreen:
U vás je problém, že jste hodně v defezívě. Nemáte někdy světlé chvilky, kdy se na něj zdravě naštvete?
Chodíte spolu někam do společnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
6.5.13 18:10
@erinv píše:
@Kaczenka 8o 8o 8o..tak ono taky záleží.. jak se to podá, že.. :zed:

Však jsem psala o tom, že záleží, jak si to člověk vyloží ;)
Podstata věci je ovšem stejná.
Dobře, někdo si řekne: Mám tolerantní manželkau, kterou to nebaví. Můžu si dělat co chci. Ale todle už je jen o udržení vztahu kvůli závazkům (žádná láska a city). Když takový návrh někdo přijme bez urážky nebo ponížení, tak stejně s největší pravděpodobností časem uteče za „jinou“. A ani ne pro ten sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.13 20:53

@vendulka72 Do společnosti chodíme zřídka kdy, jelikož má časově náročnou práci. Většinu času trávíme doma, a pozveme přátelé k nám, například na grilovačku apod.

Ano takových chvilek kdy jsem na něj naštvaná mám hodně, ale málokdy se dopracujeme k tomu, že by jsme se hádali. Já nejsem ten tip co by uměl křičet nebo mluvit sprostě když jsem naštvaná. Takže většinou jen sedíme v klidu se bavíme o problému on pak práskne do stolu já samozřejmě ztuhnu, nebo zmlknu s tím, že se s ním takhle bavit nehodlám a tím to končí. Druhý den je problém „zapomenut“ a jede se dál.

• Citovat
  • Upravit
1957
7.5.13 15:41

Jste hodně submisivní. (Já jsem taky poměrně submisivní, ale když šlo o něco, co mně dlouhodobě štvalo třeba ohledně výchovy dětí, tak jsem práskla skleničkou o zem. Překvapilo ho to. 8o )
On si dělá co chce a má pocit, že když se stará, tak na to má právo. On vás má jako nějaký inventář. Asi si vůbec neuvědomuje, jak vám ubližuje. Vyrazíte si někdy bez něj? S kamarádkou? Když on chudák nemá čas vás vyvést a pochlubit se pěknou manželkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.5.13 15:46

Za určitých okolností by se možná nevěra tolerovat dala, ale nikdy bych neodpustila a myslím, že vztah by šel do kytek :think:m, ale člověk míní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí