Dá se tolerovat nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.5.13 19:02

@vendulka72 Většinou ne, byla jsem sama asi 5× za poslední 4 roky :oops: Nejde o to, že by mi to zakazoval to, ne. Ale nebaví mě pak poslouchat výčitky nebo hloupé narážky tak radši nikam nechodím, zvykla jsem si. Za rok půjdu do práce tak se zas dostanu mezi lidi.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
7.5.13 19:50
@Anonymní píše:
@pozlátko K sexu se kolikrát přemlouvám už hezkou řádku let ;) Takže ano, když budu chtít dítě tak je pochopitelné, že budu muset mít sex.No Hezky jste mě zviklaly, teď si o sobě myslím, že jsem ještě větší magor než jsem si myslela doposud. To nemyslím nijak špatně, to určitě ne. Ale copak já můžu za to, že můj apetit nedosahuje k normálnímu vztahu, který by se dal vést s mužem? I kdybych si našla jiného partnera ukažte mi někoho s kým to půjde téměř bez sexu? :nevim:

Podle mě jsi udělala dobře, že jsi mu to řekla. Chápu tě, že tě to trápí, ale to proto, že na to teď myslíš. Víš, ono kdyby jsi mu to nepovolila, tak je to úplně jedno, stejně by si někoho našel, tak aspoň bude vědět, že tě nemusí opouštět. Ono se to tady všem řekne, že by to netolerovali, ale co by dělali? Přeci nemůžu chtít po tom druhém, aby kvůli mě byl v celoživotním celibáty. Pro mě je sex hodně důležitý, v podstatě ho mám v manželství na prvním místě a kdyby ho můj manžel nechtěl, tak si vůbec nedovedu představit, jak bych fungovala. Netrap se tím, jde jen o sex. Nepřemýšlej o tom.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
7.5.13 20:03
@Anonymní píše:
@vendulka72 Do společnosti chodíme zřídka kdy, jelikož má časově náročnou práci. Většinu času trávíme doma, a pozveme přátelé k nám, například na grilovačku apod.Ano takových chvilek kdy jsem na něj naštvaná mám hodně, ale málokdy se dopracujeme k tomu, že by jsme se hádali. Já nejsem ten tip co by uměl křičet nebo mluvit sprostě když jsem naštvaná. Takže většinou jen sedíme v klidu se bavíme o problému on pak práskne do stolu já samozřejmě ztuhnu, nebo zmlknu s tím, že se s ním takhle bavit nehodlám a tím to končí. Druhý den je problém „zapomenut“ a jede se dál.

No a to je ten problém, nic si nevyjasníte, problém zamete pod koberec, to jinak nedopadne, než že žena většinou přestane mít chuť na sex. To už je lepší itálie. Sice je tam hodně emocí, ale je…pročistí se vzduch a pak se usmiřují…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.13 22:10

Ahoj, já toměla to samé, ale s tím rozdílem, že já s ním spala často a stejně si vždycky našel bokovku, tu mou sestru, tu exmanželku, tu 2 roky nejakou Věru a ani nevím kolik ještě jich bylo, je a bude a naučila sem se s tím žít, už se tím netrápím, je mi to vlastně uplně jedno, ale taky vím, že takový život nechci, jen mám strachzačít znova

• Citovat
  • Upravit
Julia_E
8.5.13 08:53
@Anonymní píše:
Já jsem na tom se sexem podobně. Nepotřebuju to třeba půl roku, takže se občas stane, že manžel kolem mě chodí jak mlsnej pes a hází hlášky, jakože už ho má „plnýho“ a samovolně mu to teče po nohách :mrgreen: Ale já se teda dokážu nějakým způsobem přemoct a „podržet“. Chtěla bych druhé dítě, rok jsme se snažili s tím, že já jsem prostě viděla jen to, že se MUSÍ souložit, aby dítě bylo. Pche, souložili jsme a dítě stejně nemáme :mrgreen: Teď už radši ani to dítě nechci, když si představím, že další celej rok budem muset co dva dny… :zed:
Manželovi jsem řekla, že pokud se mnou v sexu trpí (tím, že ho nemá tak často, jak by si přál), tak ať si najde milenku, ale hlavně ať se mi tím nechlubí a neopováží se mi domů přitáhnout nějaký breberky. Jestli nějakou milenku má, netuším, nepídím se po tom a nezajímá mě to. Chtěla bych se o tom dozvědět až v momentě, pokud si nedá bacha a vysouloží si nemanželské dítě. To bych už asi tak klidná nebyla.

Tohle je husté, brrr :poblion:
V takovém případě mě napadá jen jedno: dárce spermií a živitel, nic jiného…to je pěkně hnusné

• Citovat
  • Upravit
1823
8.5.13 09:45

Zakladatelko..

..jak tu pročítám tovje názory.. tak jak mi bylo na počátku líto tebe, tak už lituju spíš tvýho chlapa.. :zed:

Myslim, že tvůj problém se sexem je stejný, jako mají třeba jiný se žárlivostí, prchlivostí, komunikací.. tím chci říct, že by si s tím měla pracovat.. :think:

Já jsem taky svůj sex. život nezačala skvěle.. maminka mi vštěpovala, že když partnera, tak na celý život, sama byla velmi prudérní, o sexu se u nás vůbec nemluvilo.. tak jsem až v 21 :oops: začala spát se svým prvním.. jelikož už opravdu naléhal.. a jelikož už sem si připadal divná.. :zed: takže sex jako u vás.. nenáviděla jsem ho.. :poblion: nechtěla jsem ho.. nic mi to neříkalo.. a snad nic se mi tak neeklovalo jako nadrženej chlap.. pak přišel další partner.. na začátku jsme spolu spali více, ale pak to samé.. kdyby slouložil vedle mě do matrace, tak nepoznám rozdíl.. :roll: dokonce jsem kvůli tomu začala chodit k psychologovi.. :roll:..tím chci říct, že chápu..

Nakonec jsem se prostě vědomně rozhodla, že ze sexu chci mít vše, co z něj jen můžu mít.. že se prostě nesmířím s tím, jak to je a do konce života trpět jako frigidní mula.. no.. ve zkratce.. „kde je žák, najde se i učitel..“ začala jsem se sama sobě věnovat, studovat.. přehodnotila jsem jak způsob výběru patnera, tak svůj postoj.. začala jsem o sexu mluvit…zkoušet.. a světe div se.. země se zachvěla.. :mrgreen: šlo to kousek po kousku, jen takový záblesk občas.. pak zas nic.. pak více.. nevzdávej to..

skončís jako zatrpklá mužská šovinistka a tvůj muž od tebe naoknec stejně uteče.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
8.5.13 11:51
@Julia_E píše:
Tohle je husté, brrr :poblion:
V takovém případě mě napadá jen jedno: dárce spermií a živitel, nic jiného…to je pěkně hnusné

taky to tak vidím

• Citovat
  • Upravit
Julia_E
8.5.13 15:34

Já si to představila naopak, co bych si asi tak myslela o chlapovi, který se mnou z povinnosti souloží kvůli zajištění potomstva a raději i toho potomka oželí, než by to musel absolvovat často. Který by mi řekl, ať si klidně najdu někoho na sex, hlavně ať nedotáhnu domů breberky. Že je mu to jedno, jestli někoho máš a bude ho to zajímat, jen pokud by jsi přišla s nějakou kukačkou.

Rozhodně bych si nemyslela, že takový chlap mě miluje a přemýšlela bych, proč se mnou vlastně vůbec je?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.13 16:13

Díky… takže vy mě vlastně stavíte do pozice, že můj chlap je vlastně chudák?

Já se tak jak pitomec snažím vymyslet ledasco aby on byl spokojený, aby měl vše. A když já mu nedokážu nabídnout plnohodnotný sex tak co potom zmůžu?

@erinv Mohla bych se tě zeptat jak jsi to dokázala? Co jsi dělala apod.? Opravdu moc by mě to zajímalo :kytka: Pokud by ti to samozřejmě bylo nepříjemné psát tady veřejně jsem ochotná se odtajnit jen tobě a poslat SZ pokud mám reálnou šanci, že mi poradíš něco jak bych to mohla změnit ;)

• Citovat
  • Upravit
1823
8.5.13 19:08

Jasne, pisni SZ.. fakt to jde.. a prekvapive to nebylo tak slozity.. ;) :kytka:

@Anonymní píše:
Díky… takže vy mě vlastně stavíte do pozice, že můj chlap je vlastně chudák?

Já se tak jak pitomec snažím vymyslet ledasco aby on byl spokojený, aby měl vše. A když já mu nedokážu nabídnout plnohodnotný sex tak co potom zmůžu?

@erinv Mohla bych se tě zeptat jak jsi to dokázala? Co jsi dělala apod.? Opravdu moc by mě to zajímalo :kytka: Pokud by ti to samozřejmě bylo nepříjemné psát tady veřejně jsem ochotná se odtajnit jen tobě a poslat SZ pokud mám reálnou šanci, že mi poradíš něco jak bych to mohla změnit ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
2.5.17 12:27

@Pavca72 Cože!? To už zase začaly nějaký ty prázdniny? Tak mě tak napadá kam zase s děckama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.17 15:23

Nevěra...

Ahoj všem, otevírám starou diskuzi a prosím anonym…Jsem s přítelem skoro osm let, máme ročního chlapečka. Přítel je velice charismatický a ženy po něm doslova jdou…on po nich bohužel taky. Je mi nevěrný. Řekla bych ze byl cely náš vztah, nemá jen jednu milenku, to vim jistě. Je jich mnoho. Doma je ale zlatý, stará se o malého, o dům, je pozorný ke mě. Miluju ho celým srdcem. Nás sexuální život je taky bezvadny. Vše proste klape, až na ty neustále nevěry. Zavírala jsem celou dobu oči, teď mi ale dochází síla. Už nemůžu. Problém je v tom, ze o neho nechci přijít, ale dal se trápit taky nechci. Jsem zoufalá…nevím co dělat :,(

• Citovat
  • Upravit
102087
18.8.17 15:29

To je těžký… máš 2 možnosti, a) dokážeš to vzít jako fakt a netrápit se tím b) rozejdete se protože varianta c) řekneš mu to a on s tím kvůli tobě přestane je podle toho, jak situaci popisuješ dost utopická. Nezávidím ti tuhle situaci, ale bohužel realita je taková jak píšu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.8.17 15:30

Máte doma děvkaře.

Nepředěláte ho. U takovýchhle okouzlujících typů to je prostě povahový rys.

Musíte si vybrat -buď se s tím smíříte, že vy jste ta jeho nejdůležitější a ty ostatní jsou jako kdyby chodil na masáž, nebo na kosmetiku. Jen bych tedy trvala na tom, že bude používat výhradně kondom, když není s vámi a pravidelně chodit na testy, nebo alespoň dávat krev, kde odhalí ty klíčové pohlavní choroby, i když třeba chlamydie, nebo HPV ne.

A nebo odejdete.

Možnost mezi není - protože pokud začnete dělat scény, tak nejspíš zkusí slibovat, že se změní, ale nedokáže ten slib dodržet. Takže se scény budou opakovat a zesilovat a pak odejdete, ale mezi tím se budete docela dlouho vzájemně trápit. To mi přijde lepší odejít civilně rovnou, než několik let vršit emoce a křivdy.

Ale ano, znám spokojená partnerství, kde to fungovalo výrazně volněji, než výlučná monogamie. Pro toho věrného ale to překonání toho stavu, ve kterém teď jste bylo složité. Zkuste kdyžtak mrknout na internet na nějaké texty o polyamory, jestli by taková představa pro vás byla přijatelná. Obecně když se to dělá vědomě a otevřeně, tak to dost pomůže s komunikací mezi partnery. Ale není to přístup pro každého.

Příspěvek upraven 18.08.17 v 15:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
18.8.17 15:30

No, on se nezmění, takže buď mu dáš nůž na krk (ale asi to k ničemu nebude) nebo budeš muset odejít, když ti to vadí. Osobně bych jedna z několika nebyla, ani si nedovedu představit, že by se mně dotýkal manžel, který byl před chvílí s jinou. To by byl konec i kdyby se jednalo jenom i milenky na sex bez citů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí