Dá se tolerovat nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.8.17 15:58

@Russet vim,uvědomuji si ze jsem uplne pitomá, ale tezko se to chápe když někdo nezažil…kdyby se tohle dělo mě kamarádce, poradila bych ji stejně jako vy…a se sebou si nevím rady :,( přítel to vi, ze mě to trápí, ale veškeré své nevěry popírá, vsechno prekrouti, nic nepřiznal. Proste dal je milující otec a přítel. Rozkrajel by se pro nás. Pro celou rodinu.

• Citovat
  • Upravit
18.8.17 16:02
@Anonymní píše:
@Russet vim,uvědomuji si ze jsem uplne pitomá, ale tezko se to chápe když někdo nezažil…kdyby se tohle dělo mě kamarádce, poradila bych ji stejně jako vy…a se sebou si nevím rady :,( přítel to vi, ze mě to trápí, ale veškeré své nevěry popírá, vsechno prekrouti, nic nepřiznal. Proste dal je milující otec a přítel. Rozkrajel by se pro nás. Pro celou rodinu.

Musíš vědět co od života a partnera chceš. Ale pozor, partnera NIKDY, opakuji NIKDY nezměníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.8.17 16:07
@Anonymní píše:
@Russet vim,uvědomuji si ze jsem uplne
pitomá, ale tezko se to chápe když někdo nezažil…kdyby se tohle dělo mě kamarádce, poradila bych ji stejně jako vy…a se sebou si nevím rady :,( přítel to vi, ze mě to trápí, ale veškeré své nevěry popírá, vsechno prekrouti, nic nepřiznal. Proste dal je milující otec a přítel. Rozkrajel by se pro nás. Pro celou rodinu.

Opravdu rozkrájející se chlap pro rodinu nestrká údy jinam. Může si s tebou dělat co chce. Sebejistější osoba by ho kopla do zadní části dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
18.8.17 16:10

Tak mně by třeba nevadila nevěra jako taková (ovšem za jistých podmínek), ale fakt, že ze mě dělá blbce. Ale pokud tobě to vadí, tak to prostě jiné řešení než rozchod nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
18.8.17 16:11
@Anonymní píše:

Tak mu řekni, že když on má milenky, tak ty budeš mít také milence. Nevím co jiného poradit, když od něj nechceš odejít a tolerovat to také nechceš a trápí tě to. Já bych se asi pozvracela milovat se s někým o kom vím, že se třeba ten den válel po jiné. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.17 16:11
Já tedy nejsem zakladatelka, můj je anonym 15.53 a před 6 lety bych napsala to, co Ty.
Ale když se pak týká přímo Tebe :oops:
Já to rozsekla, ale trvalo mi to strašně dlouho, než jsem do toho bodu dospěla.
@Russet
@Russet píše:
Opravdu rozkrájející se chlap pro rodinu nestrká údy jinam. Může si s tebou dělat co chce. Sebejistější osoba by ho kopla do zadní části dávno.
  • Citovat
  • Upravit
53518
18.8.17 16:17
@Anonymní píše:
Já tedy nejsem zakladatelka, můj je anonym 15.53 a před 6 lety bych napsala to, co Ty.
Ale když se pak týká přímo Tebe :oops:
Já to rozsekla, ale trvalo mi to strašně dlouho, než jsem do toho bodu dospěla.
@Russet

Já nejsem ty. Kdybych to zjistila, nebyla bych ta chápající partnerka a nožičky bych měla u sebe. Prostě bych ho nesnesla. Měl by u mě utrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.17 16:25

@Russet To já si předtim než se mi to stalo myslela taky. :nevim: jenomže člověk míní a život mění…

• Citovat
  • Upravit
26928
18.8.17 16:28

Jak uz psaly holky, bud to prijmes jako fakt a budes vyuzivat vyhod te hlavni a nejdulezitejsi, anebo ho opustis, protoze se s tim nedokazes srovnat. Rozhodnuti je na tobe.
Casem to prejde. Az zestarne a zacne mit zdravotni problemy, kocenky uz o neho zajem mit nebudou. To ale muze trvat i 20 nebo vice let. Vydrzis to tak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
18.8.17 16:31

Hele, já v takovém vztahu žila (takový byl můj otec). Máti na to přistupovala - pro ni bylo hlavní, aby byl doma milej, a to ostatní skousla.

Je to jak píšou holky, ber nebo nech bejt, nic s tím nenaděláš. (On možná zestárne a přestane ho to bavit, ale pro Tvoje oči se jistě nic nezmění.) Úd je úd a pud je pud - je otázka, zda je to pro Tebe ve vztahu to zásadní.

Na Tvém místě, pokud bych se rozhodla zůstat, tak bych si položila jednu zásadní otázku: Opravdu on stojí o to být se mnou? Pokud jo (např. náš otec mámu nechtěl opustit nikdy), tak bych mu řekla, ať si mě vezme (protože takhle Tě může vyšoupnout, kdy se mu zlíbí), ať má malej nějakou jistotu, a případně bych navrhla i nějakou předmanželskou smlouvu - abys měla z toho, co jste získali za dobu spolužití, pro malého i třeba sebe něco jisté, kdybyste šli od sebe (u manželů je to samo sebou).

A v souvislosti s tou smlouvou bych s ním probrala, že opravdu nesnesu, pokud donese nějakou vošklivou nemoc nebo si nadělá děti bokem (sankce v předmanželské smlouvě), případně nějaký režim zdravotních kontrol atd. (Záleží jak moc ho znáš, co by byl s to pro Tebe / vás udělat.)

No a pak si ho můžeš užívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.17 16:34
Já také, anonym 15.53. Přitom já jsem s takovýma ženama (řešící nevěru) pracovala, vždycky to bylo jako přes kopírák - já vím, já vím, nikdy by mě nenapadlo a vždy jsem to odsuzovala, a ty děti 8)
@Anonymní píše:
@Russet To já si předtim než se mi to stalo myslela taky. :nevim: jenomže člověk míní a život mění…
  • Citovat
  • Upravit
5425
18.8.17 16:38

S takovým bych nebyla, neváží si rodinny a bála bych se nemocí. Jednorázovku bych odpustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.8.17 17:06

Ono zakladetlko asi záleží, co je pro tebe důležité. Ono naše babičky v takovém vztahu vydrželi někdy kvůli dětem, jednou jsem se ptala i babičky na to a ona odpověděla, že jako manžel byl pozorný a k dětem úžasný, tak to všechno zkousla. Navíc se rozvod bral v té době, tak nějak jinak. Časem toho nechal úplně :nevim: Do určité doby bych nevěry či nevěru nezkousla, ale nějak jak se točí svět kolem postiženého syna. Říkám si jsou horší věci. Vnímám momentálně materiální zajištění syna jako prioritu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
18.8.17 17:30
@Anonymní píše:
Dekuju za rychle reakce…odejít nemám kam. Jedině k rodičům. Jelikož dům je psaný na přítele, hypotéka taky. Sama s mateřské bych nájem neutáhla. Nebo možná ano, ale neměla bych si být z čeho zařídit. Účet máme společný. Nasetrene peníze taky spolecne…nevím jaká by byla jeho reakce při mem odchodu, jestli by mi dal polovinu :( jenomže se bojím toho, ze by chtěl syna do své pece, přítel má mnoho vlivných známosti a bojím se ze by případný soud vyhrál. Dítě jsem neplanovala s tím, ze se změní. Proste jsme ho oba chtěli, přítel možná víc než já. Ale teď mi teprve dochází, jestli si mě tím nechtěl pojistit. Jak říkám, o neverach jsem věděla dávno, ale teď mi proste dochází energie na jejich toleranci. Je to začarovaný kruh, vim ze se nezmění. Jsem rada, ze se tady můžu vypovídat…ani nevíte jak moc.

Holka nešťastná :roll: Je to jen manipulátor, kterej od zameho začátku věděl ze povede tenhle svůj život. A postupně dělal vše proto aby jsi na něm byla zcela závislá, jak emocialne tak i finančně. Mas jedinou možnost a to zácit šetřit peníze bokem a jednou odejít. Mezitím se můžeš modlit aby te nenakazil.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
18.8.17 17:34

Tak já si neumím představit bezvadný sex s někým, o kom vím, že ho má s kdekým. To bych teda fakt nedala a mohl by být charismatický až na půdu. Ale když si věděla o nevěrách dávno a nevadilo ti to, tak je každá rada drahá. Myslíš, že by chtěl dítě do své péče? To by pak asi nestíhal milenky :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí