Daně - přeplatek už v lednove výplatě?

Anonymní
11.2.17 16:52

Daně - přeplatek už v lednove výplatě?

Ahoj holky, je možné, že už v práci zpracovali daně ( podepisovala jsem je 23.1. ) a už teď s lednovou výplatou poslali přeplatek? Ne to vůbec možné? Už mám výplatu na učte, došla o dost vyšší částka než normálně ( vyšší o to, co by mi měli vracet z daňového vyrovnání ), ale přijde mi to strašně brzo :think:. Výplatní pásku ještě nemam, tak to nemám s čim skontrolovat. Bojím se, aby někdo v práci neudělal chybu a já pak nemusela peníze vracet. Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21630
11.2.17 17:02

Teoreticky to možné je. No a pokud se bojíš, že někdo udělal chybu, tak není nic jednoduššího než ty peníze nechat přes víkend na účtu a utratit je, až budeš mít v ruce výplatní pásku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.17 17:14

@nozu : neboj, utrácet je nebudu, ale je to přesně suma, co nás bude stát zimní dovolena, na kterou jedeme za 14 dní, tak by to ho mě, už ty peníze mít teď a ne až za měsíc až 2 ( a nemusel si převádět naspořené peníze

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.17 17:18

:zed: proč není celý text, ach jo :(
Výplatní páska je u nás jedna neznámá, posílají ji poštou, už se i ztratila a musela jsem si ji nechat znova vytisknout :pocitac: ( mám zažádání o posílání mailem, ale kdy to bude, to ví asi jen na personalnim :zed: ). Tak si teda ještě chvilku počkáme na rozuzlení ;)

• Citovat
  • Upravit
8514
11.2.17 17:27

Pokud jsi podepsala a vše doložila, klidně může mzdovka poslat přeplatek tak brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.17 17:45

@Hanula1212 : ano, 23.1. jsem podepsala a vse doložila. Jen jsem to nečekala tak brzy, většinou to bylo až v březnu ( s únorovou výplatou ). Byla jsem do září na RD, jsem v práci od října, proto jsem věděla, že mi budou vracet, ale takovou rychlovku jsem nečekala. Pokud to tak je, tak je to příjemné překvapení.

• Citovat
  • Upravit
1020
11.2.17 18:10

Ano, já jsem účetní a dávám to všem lidem už do výplaty teď. Důvod? Chci to mít jednoduše z krku a vyřízené. Už roky vím, kdo mi co doloží a vše mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.17 18:15

@Naomina : děkuji, tak už jsem trochu klidnější.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.17 18:31

Taky jsme vraceli preplatky uz ted. :) Rada mam veci hotove s predstihem.

• Citovat
  • Upravit
8514
12.2.17 18:11

No já teda jak u koho. Může se stát, že 15.2. přijde zaměstnanec s nějakým zapomenutým potvrzením a pak se musí dělat oprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák