Dárek a návštěva...?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8149
5.1.21 18:52

Možná, že to berou tak, že bydlíte nejblíž, tak vás můžou vidět /navštívit kdykoliv. Tak proto se navštěvovali s jinými…
A jinak se můžeš ty sama domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.1.21 18:53
@Anonymní píše:
@Galitea jde mi o to, že když jsme je pozvali před Vánocemi, řekli že ano, staví se o Vánocích, ale o Vánocích i mezi svátky u nich byly hodně návštěvy a i oni jezdili jinde po návštěvách, takže k nám jim to prý jaksi nevyšlo…mně to mrzí, že jsme pro ně „na druhé koleji“ že prostě dali před námi přednost i kamarádům a známým, my nikoho jiného blízkého nemáme

Já se jim ani nedivím, s tebou musí být veliká zábava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.1.21 18:57

Hele, vidm to jako tradiční příznak „jsem na mateřské a hrabe mi“.

Z nedostatku jiných podnětů řešíš pitomosti. Ty máš pocit, že by vás měli mít na prvním místě, a oni nemají, protože mají bohatší sociální život. Nežárli, neřeš. Najdi si taky kámoše.

Bože, kdyby se měl užírat každej, komu jsem řekla „přijdu“, a pak mi to nevyšlo… :nevim: (A naopak.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
5.1.21 19:36

Zakladatelko, se na to vykašli, někteří prostě nechtějí na návštěvu dorazit. Ještě můžeš pozvat přímo na určitý den a hodinu a uvidíš, jak dopadnete. Taky jsme zvali jedny sousedy (už i dříve), vždycky, jojo, dojdeme, ale nikdy nedorazili, prostě asi tady máme mor nebo co (a to nebyla covid doba), ne všem jsme asi po chuti, lepší neřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
5.1.21 19:42

Opravdu řešíš blbosti. Taky bych v tom viděla spíš žárlivost ze strany zakladatelky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
5.1.21 19:50

Teda starosti některých lidí bych fakt chtěla mít… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.21 20:30

Tak děkuji, holky.
Je to tak, je to ve mně směsice žárlivosti a smutku, chtela jsem se s nimi o svátcích sejít a dotklo se mě, že dali přednost jiným. Přátele máme, ale právě ti svátky trávili sami (korona) nebo právě návštěvami u svých rodin.
Ty mé pocity jsou asi i proto, že jsem těhotná, tak asi i hormony :) :oops:…Tak mě to rozhodilo :think:
Děkuji všem za názory, pomohlo mi to, vypsat se.
Tak hezké večer

• Citovat
  • Upravit
1557
10.1.21 05:39

Vykasli se na to, je to opravdu blbost…

Na dárek se vyprdni, beztak žádný nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...