Dárek holce na druhé rande

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.7.23 21:22
@Rachel_cz píše:
Snad ti tu růži nedal i s dokladem :lol: :roll:

Kdepak… On ji totiž ještě ke všemu koupil v obchodě, kde jsem zrovna pracovala :zed: :zed: Tak trapný, že jsem to původně nechtěla ani uvádět. Ale musím, ať to nevypadá nevěrohodně… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
24.7.23 21:24

On to zas tak blbej nápad není, ale tenhle maník s tou svou byl zasnoubenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.23 21:24
@jege píše:
Aha, takže růže v krabici je závazek, ale 200 Kč závazek není a lze je přijmout a utratit bez výčitek svědomí? To byl ale trouba, kdyby dal dve stovky bankovkou, tak by šel na víno on a za Boženu Němcovou by se možná dočkal i pozvání domů. :roll: :mrgreen:

Tak kupovat cokoli někomu, koho znám asi jeden den, je hodně trapné samo o sobě :lol: Já to jako závazek vnímala… A příjemné to nebylo no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.7.23 21:28
@Anonymní píše:
Ahoj, čeká mě druhé rande s holkou a přemýšlím, co jí dát. Prozradila o sobě, že má ráda originální věci, že celkově žije život svým způsobem, jak chce, jak se jí líbí…

A tak mě napadá ji vlastnosručně vyrobit nějakou pěknou propracovanou kytičku z plechu, nabarvit a dát jí to do ruky. Budeme pravděpodobně v horku déle venku a tak se to i hodí, že se nebude muset nosit s uvadajícíse živou…

Přemýšlím, jestli jeden, tři nebo hned 7 kvítků… Říkám si, že těch 7 by bylo pěkně symbolické, že to vyjadřuje zaujetí a myšlenky na ni…

Co myslíte? Potěšilo by vás, kdyby jste něco podobného dostali od kluka na druhém rande? Nebo by Vás to spíš vyděsilo? Moc se zatím neznáme, první rande skončilo objetím z její strany, ale něco mi říká, že chci využít příležitost, než litovat, že jsem přinesl něco nic moc…
Díky

Mně by se to líbilo. Ale dárek bych nečekala. Možná tu kytku. Ale když se budete procházet, zvadla by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
25.7.23 01:11
@Lexter píše:
Co vy s touhle sračkou furt máte. Každá, skoro každá si poručila Aperol.

Ja radeji vino, ale to musim usporadat vyslech obsluhy, co maji za odrudu, jestli je to suche a tak. Aperol je trosku jistota, kdyz ten podnik neznam. A teda kdyz to nesidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
25.7.23 02:04
@Anonymní píše:
Ahoj, čeká mě druhé rande s holkou a přemýšlím, co jí dát. Prozradila o sobě, že má ráda originální věci, že celkově žije život svým způsobem, jak chce, jak se jí líbí…

A tak mě napadá ji vlastnosručně vyrobit nějakou pěknou propracovanou kytičku z plechu, nabarvit a dát jí to do ruky. Budeme pravděpodobně v horku déle venku a tak se to i hodí, že se nebude muset nosit s uvadajícíse živou…

Přemýšlím, jestli jeden, tři nebo hned 7 kvítků… Říkám si, že těch 7 by bylo pěkně symbolické, že to vyjadřuje zaujetí a myšlenky na ni…

Co myslíte? Potěšilo by vás, kdyby jste něco podobného dostali od kluka na druhém rande? Nebo by Vás to spíš vyděsilo? Moc se zatím neznáme, první rande skončilo objetím z její strany, ale něco mi říká, že chci využít příležitost, než litovat, že jsem přinesl něco nic moc…
Díky

To je roztomilé, mně by se to líbilo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
25.7.23 02:07
@Lorre píše:
To vidím jako samozřejmost pozvat na úvodních rande na kafe/zmrzlinu/párek v rohlíku :lol:
Jednou sem dostal tak blbý nápad pozvat holku co neznám na večeři. Vůbec se mi nakonec nelíbila a ona navíc to brala jako samozřejmost :D. Inu zkušenosti se dycky hodí :dance:

Když někoho neznáš, dopřeješ jí jen rychlovku. Jako hranolky a tak.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
25.7.23 02:12
@OpenHearted píše:
Když někoho neznáš, dopřeješ jí jen rychlovku. Jako hranolky a tak.. :mrgreen:

No za mladých let sem si vytrpěl leccos abych holku neurazil i když sem neměl vůbec zájem :D. Prostě hodný vul no :roll:. Naštěstí už sem se to celkem odnaučil po pár sramech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
25.7.23 02:17
@Lorre píše:
No za mladých let sem si vytrpěl leccos abych holku neurazil i když sem neměl vůbec zájem :D. Prostě hodný vul no :roll:. Naštěstí už sem se to celkem odnaučil po pár sramech

Ještě že tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
25.7.23 21:51
@Barevné klubíčko píše:
Kdepak… On ji totiž ještě ke všemu koupil v obchodě, kde jsem zrovna pracovala :zed: :zed: Tak trapný, že jsem to původně nechtěla ani uvádět. Ale musím, ať to nevypadá nevěrohodně… :lol:

Tak to je masakr :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria