Dárek od prarodičů tank

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
a12
61109
27.12.24 18:31
@Anonymní píše: Více

Proč jste ji nekoupili pyžamo? :nevim: nemůžete si dovolit pro dítě pyžamo, že do teď neměla komplet? :nevim: normálně dítěti koupím pyžamo, když potřebuje, a k vánocům klidně taky :nevim:

• načítám...
Anonymní
27.12.24 18:31
@mado píše: Více

Když se ptali :nevim:. Taky jsem psala, že se do dárků nepletu :nevim: nechápu proč by se nemohlo dokoupit oblečení být jsou to pyžama v době kdy se dávají dárky a zrovna to ve skříni není. Co je jako na tom? Zrovna ten je to potřeba tak se to dá pod stromeček.
Taky si dcera říkala o kouzelnou hůlku. Tu jsme nakonec taky kupovali my pod stromeček. I když to říkala každému kdo se ptal.
Z žádného dárků nedělám halo. Je to jen dárek. Kolikrát na pár měsíců. Takže co? Buď si s tím bude hrát nebo nebude a nebo k tomu dojde časem.

• Upravit
69015
27.12.24 18:33

U nás oboje prarodiče s náma konzultují, protože chtějí mít jistotu, že z dárku bude stoprocentní nadšení. Na druhou stranu kdyby nekonzultovali, jejich peníze, jejich volba. A pokud dítě holt nadšené nebude, jejich riziko. Nechala bych je žít a pokud by syna tank opravdu nebavil, tak bych ho uklidila a počkala, jestli do toho časem nedoroste nebo ho jednoho dne (nikoliv teda za týden či měsíc) nedokážeš poslat dál.

• načítám...
Anonymní
@Bytsamsebou píše: Více

Nejsou, moje dítě se jich bálo. Babička jednu tu hrůzu přitáhla a dítě se rozbrečelo a brečelo vždy. Nakonec jsem ji poslala dál.

• Upravit
9293

Syn by byl nadšený :nevim:
Ani se nedivím, že nad tím manžel mávnul rukou. Já bych se k tomu vůbec nevyjadřovala.

• načítám...
9774

Pokud si s tím kluk nehraje, tak bych tank poslala někam dál a víc to neřešila. Děcka taky občas dostala dárky, které je nenadchly a já bych je ani omylem nekoupila, ale vzhledem k tomu, že dárce to myslel dobře, tak by mě nenapadlo to nějak extra řešit. Holt hračka po Vánocích chvíli ležela v koutě a pak šla z domu :nevim: Žádné velké drámo

• načítám...
Anonymní
27.12.24 18:34
@a12 píše: Více

Však jsem to nakonec taky koupila.

• Upravit
9774
@Bytsamsebou píše: Více

Nejsou. Moje starší dítě je nesnášelo (od malička je citlivé na zvuky) a druhé dítě nezajímaly :mrgreen:

• načítám...
1239
@ugluk píše: Více
Často děti nebaví ani hračky, které si původně přály, nemá cenu z toho dělat kdovíjakou kovbojku.
  • načítám...
317
27.12.24 18:36

@Sany80s proč ne, u nás jsem balíky k jedněm prarodičům objednala a mamka si sama o objednala, na čem jsme se spolu domluvily :-) taky nepotřebuju mít barák plný blbostí nebo od všech jen lega a ještě no name, když dcera chtěla s gábinkou :-)

• načítám...
1239
27.12.24 18:37
@Anonymní píše: Více

Protože dítě pyžamo těžko ocení. Já teda dostávala praktické dárky, byl to opruz, taky jsem u babičky dostala pyžamo nebo cvičky, případně ručníky do výbavy. Pyžamo je prostě věc denní potřeby a ne dárek pro malé dítě.

Příspěvek upraven 27.12.24 v 18:38

• načítám...
9293
27.12.24 18:37
@Housenkaromca píše: Více

To je pravda. Neteř si přála takový pletací strojek na náramky. Koupila jsem jí ho k narozeninám. Moc jí to s ním nešlo, takže jí to asi za 5 minut přestalo bavit :mrgreen:

• načítám...
69015
27.12.24 18:43

Já nevím, no. Jak přání moc neberu něco, co dítě někde zahlídne v katalogu a napíše to do dopisu Ježíškovi. Ale dárky, co se o nich u nás mlelo pomalu od února, zatím bavily vždy, a to nadšení při rozbalování, že se konečně dočkaly… Ovšem to, že s náma prarodiče konzultují, neznamená, že jim pošlu odkazy do eshopu na konkrétní věc, ale že je navedu směrem, co děti baví, co rády a nerady. Pokud třeba Lego (u nás sázka na jistotu), babička ví, že toho máme dost, tak se předem zeptá, jestli tohle jo nebo ne. Pokud vědí, že dítě hodně čte, poptají se, jestli by ocenilo takovýhle typ knihy (a já, krom toho, že vím, jaký styl dítě čte, taky tuším, co máme doma nebo se u nás vyskytovalo z knihovny).
Ale - jak píšu, rozhodně babičky neoslovuji a pokud by se samy rozhodly pořídit dle svého, respektuji, ať si o jejich volbě myslím cokoliv, rozhodně jim to jakkoliv nevyčítám.

• načítám...
Anonymní
27.12.24 18:46

@Housenkaromca ty pyžama taky nechápu, vždyť se dají koupit i za 150kc a chudák holčička neměla žádné :roll: naše každé dítě má teda plnou vestavěnou skříň oblečení, ne vše mnou koupené…ale od všeho má více kusů na vystřídání…pod stromkem žádné oblečení nebylo, všechny dárky byly pro radost…školkové a menší děti se těší na knížky, hračky, malování, tvoření, zážitky,…loni jsme ještě dali sportovní výbavu asi za 15tis a i když si to k Ježíšku přála, tak z toho pak radost moc neměla, takže letos už nebylo nic, co bych stejně musela koupit…a naopak jim raději vše kupuju průběžně, ať si s tím hranou průběžně a jsem taky za hvězdu…mamko tys to vybrala, děkuju, že jsi mi to koupila :srdce:

• Upravit
69015
27.12.24 18:46

No a zas jak pro které dítě. Stejně jako nelze zevšeobecňovat, že všechny děti jsou paf z blikajících a zvučících plastových hejblátek, stejně tak si netroufnu říct, že žádné dítě neocení pyžamo. Naše děti obě. Malé dítě odmítne pyžamo od ježíška s oblíbenou postavičkou sundat a velké dítě si dokonce letos o pyžamo Ježíškovi samo napsalo. A dneska v něm strávilo k mé nelibosti celý den :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová