Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Housenkaromca píše: Více
Tyjo u nas pyzama predloni TOP darky, detem tehdy bylo 5,8,10
. Letos vyhrala povleceni na postel spolu teda s jeste jednou veci u kazdeho (sportovni taska, mobil a plysak), ale byla v TOP2.
Zakladatelce: jediny darek, co jsem kdy prarodicum zakazala, byla televize. Tu proste nemame a mit nebudeme a nenechame si ji vnutit ani pres vanocni darek detem. To nastesti pochopili. Zbytek toleruju bez komentaru, jsou to vanoce. Kdyz se zeptaji, jsem asi radsi, kdyz ne, nevadi.
@Sany80s píše: Více
Ty jsi tak vtipná.
Příště řeknu tchánovcům, že mají koupit dětem dárky sami. Že není normální diktovat nebo se domluvit. ![]()
Už se těším na to nadšení tchyně, jak pátrá, co koupit vnoučatům, které nevídá (její vinou), aby měly radost. ![]()
Jinak teda k diskuzi zakladatelky: by mně tank nevadil. Pokud by vadil, tak bych ho vzala ven, tam je větší šance, že se rozfláká. ![]()
@Anonymní píše: Více
tak pyžamo je houby dárek, pokud nejste vysloveně chudí
Mě by tedy rodiče s rýmou zamrzeli. Není nic jednoduššího než poslat SMS a zeptat se, zda to nevadí. Taky jsem se teď ptala rodičů, zda můžeme přijet s rýmou.
Hračku bych neřešila. Stalo se.
Jinak naši chtějí odkaz na dárek ideálně, táta pošle peníze na účet.
Neřešila bych to, občas se netrefí ani „oblíbení“ prarodiče. Tank bych schovala a věnovala ho dál.
@Bytsamsebou Protoze nevim, co bych s ni delala, prekazela by tu (nemame tu na ni ani misto). My radsi cteme. TV kdekoliv je pustena, tak me strasne irituje
. Proc nevim, asi ze v detsvi u nas byla pustena porad a uz tehdy me stvala…
@Anonymní píše: Více
Jsem slušně vychovaná, darky nekritizuju, podekuju, pochválím i když to není podle mého vkusu a nazoru.
@Hobitka píše: Více
Stačí ji umístit na zeď
. Člověk, který má doma televizi, může i číst.
@Bytsamsebou píše: Více
Tak kdyz nechce
znami take nemaji. Radsi si čtou nebo hraji deskovky
@Alušáček takže přetvářka
to není o slušném vychování, ale o tom nebát se říct svůj názor a komunikovat
jeee, to je krásný, to doma ještě nemáme…a doma, sakra, proč další stejné lego
![]()
@hospodki píše: Více
Ale mě je to jedno. Taky čteme a hrajeme deskovky.
@Bytsamsebou píše: Více
Taky nemáme TV. Babička ji přivezla. Teď už je u sourozence od manžela na chalupě. Nepotřebujeme TV.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat