Dárek od prarodičů tank

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26872
27.12.24 18:50

Prarodičům jsem do výběru dárků nikdy nemluvila. Sama jsem kolikrát nevěděla, co koupit. ;)
A když se netrefili, tak jsme se toho časem zbavili. 🤷 Nikdy mě nenapadlo dělat scény kvůli hračkám.

• načítám...
Hanka1
27.12.24 18:53
@a12 píše: Více

Přesně pyžama kupuju během roku kdykoliv, kdy je potřeba - většinou před letem letní a na podzim, když mají krátké rukávy a nohavice. Vždyť v Lidlu třeba mají pěkná pyžama pro děti s licenčními obrázky už za stopade.

Nechtěla bych po babičkách kupovat oblečení k běžnému použití, což pyžamo je, jako dárek. Z takovýho měkouše fakt musí mít to dítě teda radost…

• Upravit
9052
27.12.24 19:00

Švagrová v Anglii mají každý rok tradici, že mají nadělená stejná pyžama. Už mají dospělé mužské syny. Ti mají své partnerky. A jedou stále tradici i skoro nevěsty.
My nemáme stejná, ale taky každý rok máme nová pyžama. Je to naše tradice. Ale nemotáme do ní prarodiče. Dcery nejraději kraťasy a nátělník croptop. Tím se vždy Ježíšek zavděcí. Kluk a chlap triko a kraťasy pyžamo a já chci vždy noční košile.

• načítám...
14633
27.12.24 19:07
@ugluk píše: Více

U nás to samé :palec: Dokonce takové dva tři roky zpátky bylo top přání svítící pyžamo a sháněla jsem ho po všech čertech, protože Lidl měl vyprodáno, nakonec se zadařilo, sice o číslo menší, ale u pyžama se to sneslo :D A nejmladší letos dostal overal s motivem Tlapkové patroly, tak mega úspěch… i když on je zrovna ve fázi, že by se radoval i z toaleťáku, kdyby byl s Tlapkami :lol:

• načítám...
5314
27.12.24 19:12

Tak si s tím dítě hrát nebude a za nějaký čas to daruješ někam na charitu ne? Nedělaly bych z toho úplně kovbojku. Syn jistě dostal spoustu jiných dárků, které se mu líbí.
Jinak u nás to od snad narození dětí funguje tak, že naši se mně zeptají, co dětem koupit a tchyně mi dá peníze, ať jim něco vyberu já :nevim:

• načítám...
5314
27.12.24 19:16
@Housenkaromca píše: Více

Jsou i výjimky. Moje obě děti jsou od malička nadšené z každého dárku. I z fuseklí a nových spoďár :lol:

• načítám...
4607
27.12.24 19:19

Kdyby to byli tvoji rodiče určitě bys todle neřešila ……
Jednou budeš také tchyně…

• načítám...
18690
27.12.24 19:24
@Sany80s píše: Více

Treba proto, ze jsem mela pro kluka k narozeninám lego technic koupené uz 4-5 měsícu dopředu. Prarodiče se nezeptali a koupili to stejne. Nakonec jsem udala to naše jako darek na nějaké oslavě, ale teda bezne jen tak vyhazovat 700,– za dárek pro spolužáka co ho random pozve na oslavu se mi moc nechce :nevim:

• načítám...
Hanka1
27.12.24 19:50
@Kelsey1 píše: Více

My to taky děláme, kupuju pro všechny 4 v Marks&Spencer, letošní byly červená kostkovaná a s M&S medvědem na tmavé modrém základu a navíc výhoda, že mají velikosti od kojeneckých po pánské XXL :palec:

• Upravit
986
27.12.24 20:01

My se s mými rodiči normálně na darcich domlouváme, aby se třeba nekoupila špatná velikost nebo něco, co dítě už má :nevim: nikdo nikomu nic nediktuje, jsme dospělí lidi, tak se snad umíme dohodnout.

Co se týká blikajícího tanku, taky bych ho domu nechtěla, stejně jako jiné hračky - zbraně. Kdyz už to bylo darovano, tak bych to dal neřešila, ale na příští vánoce bych jasně a srozumitelně vysvětlila, proč takový věci domu nechci.

• načítám...
1793
27.12.24 20:02

Tak já teda taky prarodičům radím ( tady na emiminu teda diktuju) co koupit.
Jelikož děti nevídaly tak často, nevěděli co je bere a nebere.. A z tanku by ani jedno dítě taky nebylo nadšené. U nás zvukové dárky nejely a nejedou do teď
Tak že to nadšení z dárků by prarodiče u dětí taky neviděli. A dobře jim tak. Mají se zeptat. Pak se nemůžou divit, že dítě si nehraje, je zklamané apod. (Malé děti). Nu což, jsou upřímné.

Byli Vánoce, kdy se tchyně taky neoptala. Koupila to samé jako já a syn si rozbaloval dva stejné dárky.. A byl teda celkem mimo, jak je to možný. Ač věděla, že to kupuju..

• načítám...
9052
27.12.24 20:02
@Hanka1 píše: Více

Oni mají červené, kárované. Kde kupuje netuším. Ale přijde nám to hezké. Ona má tři vysoké mužské. Se divím, že sežene a všem padnou. Tchýně je jedubaba protivná, negativistická. Tak jediná měla blbý komentář o trapnosti, když její dcera poslala společnou fotku v pyžamech. Všem ostatním se jejich tradice líbí.

• načítám...
Leontodon
27.12.24 20:05

My sa taky na dárcích normálně domlouváme + případně nějaké malé překvápko. :nevim: Zdá se mi to normální ať se zbytočně nekupuje hora nesmyslů…

• Upravit
Leontodon
27.12.24 20:06

@Prdolinka86 taky se nám stalo, že jsme dostali 2 stejné dárky. Tak se to prostě nerozbalené poslalo dál.

• Upravit
1552
27.12.24 20:24

Asi bych to tolik neprozivala. Kluk si tank vyzkousel, prarodice odjeli, takze tank nekam zaparkoval, jelikoz ho nebavi a muzes ho za nejakou dobu klidne poslat dal. Pocitam, ze syn dostal i jine darky, ktere ho potesili. A pokud jde o to, ze by mu babicka s dedou udelali nejake trauma, tak bych se spis na tvem miste zamyslela nad tim, jestli syna prehnane neochranujes. Proste zazil to, ze ne vsem lezi na srdci jen jeho zajmy a to je normalni. Sice je smutne, ze je to zrovna babicka a dedou, ale vzhledem k tomu, ze s vami moc casu netravi, tak to zase tak blizci lide nebudou.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová