Dávat ročnímu dítěti na zadek?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
9.7.19 12:42
@_.Emilyyy píše:
Tak dite proste placnes a ty uz mas klid, ze? :roll:

Dítě jsem placla a vysvětlila. A ano měli jsme klid a nemusela se stydět na návštěvách.

• Citovat
  • Upravit
14107
9.7.19 12:56
@lucenka píše:
Dítě jsem placla a vysvětlila. A ano měli jsme klid a nemusela se stydět na návštěvách.

Tak to verim, ze je pro tvuj klid jednodušší proste dite placnout, misto toho, aby si s nim hrala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
9.7.19 12:59

@_.Emilyyy
Emi, ono to takhle podle mě paušálně shrnout nejde.
Já občas kluky, když byli malinký plácla.
Samozřejmě po několika vysvětlováních.
Ty jsi měla problém s holčinou a její mnohaletou drzostí, která skončila fackou v pubertě.
Já měla kluky na pohodu, pubertou si prošli, ani nevím jak.
Neměla jsem nikdy důvod je uhodit, když byli starší a komunikace byla vždycky na prvním místě.
A úspěšně.
Z mého úhlu pohledu je horší dát facku dospělákovi, než když děcko výchovně plácnu, protože něco prostě nesmí :nevim:
A ne každý dítko si to nechá vysvětlit.
Mám pocit, že se tady řeší plácnutí přes ručičku, jako bychom my matky, které jsme to udělaly, byly tyranky a chtěly mít od dětí pokoj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jede tu taky vlákno, kde se děcka řežou vařečkou a pro někoho je i tohle v normě.
Já si teda za svým plácnutím stojím.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
9.7.19 12:59
@_.Emilyyy píše:
Tak to verim, ze je pro tvuj klid jednodušší proste dite placnout, misto toho, aby si s nim hrala :nevim:

Ty sis zvládla hrát s dítětem každou vteřinu, co bylo vzhůru? Nepotřebovala jsi od něj jít na záchod, vařit, nandat jídlo na talíř? 8o já tak dokonalá nejsem a u jsem byla ráda, že si moje dítě umělo hrát samo a nemusela jsem mu být pořád za zadkem

• Citovat
  • Upravit
14107
9.7.19 13:07
@LydiaD píše:
@_.Emilyyy
Emi, ono to takhle podle mě paušálně shrnout nejde.
Já občas kluky, když byli malinký plácla.
Samozřejmě po několika vysvětlováních.
Ty jsi měla problém s holčinou a její mnohaletou drzostí, která skončila fackou v pubertě.
Já měla kluky na pohodu, pubertou si prošli, ani nevím jak.
Neměla jsem nikdy důvod je uhodit, když byli starší a komunikace byla vždycky na prvním místě.
A úspěšně.
Z mého úhlu pohledu je horší dát facku dospělákovi, než když děcko výchovně plácnu, protože něco prostě nesmí :nevim:
A ne každý dítko si to nechá vysvětlit.
Mám pocit, že se tady řeší plácnutí přes ručičku, jako bychom my matky, které jsme to udělaly, byly tyranky a chtěly mít od dětí pokoj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jede tu taky vlákno, kde se děcka řežou vařečkou a pro někoho je i tohle v normě.
Já si teda za svým plácnutím stojím.

Tak ja to beru stejne..Jestli uhodis dospělého/pubertaka/male dite je to proste selhani :nevim:.Kazdy dospěly clovek by se mel umet ovládat a resit veci jinak nez placnutim.
A na me dcera nebyla nikdy drza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.7.19 13:10
@_.Emilyyy píše:
Tak ja to beru stejne..Jestli uhodis dospělého/pubertaka/male dite je to proste selhani :nevim:.Kazdy dospěly clovek by se mel umet ovládat a resit veci jinak nez placnutim.
A na me dcera nebyla nikdy drza :nevim:

Tak ty jsi evidentně ve výchově dcery rovněž selhala, když jí tvůj partner musel dát po několika letech jejího nevhodného chování facku ;)

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
9.7.19 13:12
@_.Emilyyy píše:
A na me dcera nebyla nikdy drza :nevim:

Vidíš, já bych brala jako selhání, že by moje dítě bylo na někoho drzý.
Na kohokoliv.
Co je to pro Tebe norma, to je pro mě přes čáru a naopak.
Tak to prostě chodí ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14107
9.7.19 13:27
@lucenka píše:
Tak ty jsi evidentně ve výchově dcery rovněž selhala, když jí tvůj partner musel dát po několika letech jejího nevhodného chování facku ;)

Uz zase? :lol: To mi budes psat v kazde diskuzi?
Btw ja teda beru velky rozdíl mezi fackou a pohlavkem a on ji prave nedal facku, ale praštil ji proste po hlave-a to js proste neuznavam..obzvlášť kdyz dcera mela z padu na hlavu otresk mozku..Tak jsem na to hakliva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.7.19 13:36
@_.Emilyyy píše:
Uz zase? :lol: To mi budes psat v kazde diskuzi?
Btw ja teda beru velky rozdíl mezi fackou a pohlavkem a on ji prave nedal facku, ale praštil ji proste po hlave-a to js proste neuznavam..obzvlášť kdyz dcera mela z padu na hlavu otresk mozku..Tak jsem na to hakliva :roll:

Tak jsi ji měla vychovat tak, aby si nedovolovala na tvého partnera. Respektive jsi měla zasáhnout ty, aby to nemusel dělat on.

• Citovat
  • Upravit
14107
9.7.19 13:51
@lucenka píše:
Tak jsi ji měla vychovat tak, aby si nedovolovala na tvého partnera. Respektive jsi měla zasáhnout ty, aby to nemusel dělat on.

Zbytecne se v kazde diskuzi opakujes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.7.19 13:56
@_.Emilyyy píše:
Zbytecne se v kazde diskuzi opakujes…

Zbytečně píšeš do každé diskuze, jak tvá výchova byla skvělá, když nebyla ;)

• Citovat
  • Upravit
14107
9.7.19 13:57
@lucenka píše:
Zbytečně píšeš do každé diskuze, jak tvá výchova byla skvělá, když nebyla ;)

Ja jen pisu, ze placnout je selhání a ze je lepsi dite zabavit nejak jinak :nevim:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.7.19 14:01
@_.Emilyyy píše:
Ja jen pisu, ze placnout je selhání a ze je lepsi dite zabavit nejak jinak :nevim:,

No vidíš, já to za selhání nepovažuju. Naopak za selhání povazuju to, že jsi nebyla několik let schopná usměrnit svou dceru.

• Citovat
  • Upravit
pet p
9.7.19 14:12
@lucenka píše:
No vidíš, já to za selhání nepovažuju. Naopak za selhání povazuju to, že jsi nebyla několik let schopná usměrnit svou dceru.

Kdybych své dítě plácla, považovala bych to za své selhání, že neumím tu situaci vyřešit jinak.
A nechápu, jak můžeš někomu psát, že nebyla několik let schopná usměrnit svou dceru. Vůbec nevíš, jak to bylo (já taky ne) a pořád tady dokola vytahuješ cosi o facce od partnera. A v podstatě kvůli tomu upíráš @_.Emilyyy mít vlastní názor na výchovu, protože podle tebe ona definitivně ve výchově selhala. Způsob tvé diskuze je dost netolerantní a nerespektující a jestli stejně vychováváš i své děti, tak to teda potěš…
Do jiné diskuze diskutujícím píšeš, že vědí kulový atd. Doporučovala bych ti trochu kultivovat svůj projev a používat logičtější argumenty místo napadání, aby tě ostatní brali víc vážně.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
9.7.19 14:14
@pet p píše:
Kdybych své dítě plácla, považovala bych to za své selhání, že neumím tu situaci vyřešit jinak.
A nechápu, jak můžeš někomu psát, že nebyla několik let schopná usměrnit svou dceru. Vůbec nevíš, jak to bylo (já taky ne) a pořád tady dokola vytahuješ cosi o facce od partnera. A v podstatě kvůli tomu upíráš @_.Emilyyy mít vlastní názor na výchovu, protože podle tebe ona definitivně ve výchově selhala. Způsob tvé diskuze je dost netolerantní a nerespektující a jestli stejně vychováváš i své děti, tak to teda potěš…
Do jiné diskuze diskutujícím píšeš, že vědí kulový atd. Doporučovala bych ti trochu kultivovat svůj projev a používat logičtější argumenty místo napadání, aby tě ostatní brali víc vážně.

Tak Emily tu zakládala o té facce diskuzi ;) takže o tom lidi na emiminu ví dost. A ono neusměrnění drzého dítěte několik let, považuju za selhání rodiče.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML