Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@terinka4444 píše:
hele, vy nebalíte dárky do jednotného papíru? Trochu mě to pravda zaráží. jako chápu, že nevyžadujete sladit papíry u lidí z venku, ale v rámci jedné rodiny to nebalíte do stejného papíru? Přeci když jdu nakoupit balící papír, tak prostě vyberu vzory tak, aby to k sobě ladilo, když už neberu ten papír úplně stejný. Nebo ne? A dítě si přeci svůj papír nekupuje nebo jo? A ona si ty své dárky přeci nebalí, balím jí to přeci já
Ne. Použiju, co mi zbylo z loňska, a pak to, co jsem zrovna koupila letos - když někdy jdu na nákup a mají pevný papír za dobrou cenu (nehodlám dávat stovky jen za balení), tak ho koupím.
Maximálně se snažím, aby jedna osoba měla jeden papír - ale pokud to nevyjde, no tak holt ne. (Stačí jedna velká krabice, a je to)…
@Bebuše píše:
Já se musím smát. Mě je fakt fuk, jakou barvu mají mašle, papíry nebo jiné kraviny. Je mi jedno, že když si dám salát od tchána, budu do rána umírat, pač by určitě sám držel na zdi, jak je hutný. Důležitě je, že mají radost děti a dědeček se cítí potřebný a není doma sám. Od fotek očekávám jediné… pohodové lidí, kteří jsou rádi spolu…
A balící papír vybíraly mé malé dcery, takže máme medvědy, frozenky a další nesmysly![]()
s naprosto neladícími převazy, protože se jim zrovna tato „kolotočářská“ stuha líbila
![]()
Stromeček si taky holky zdobily samy
takže je to taky plastový pelmel
Všem přeji krásné vánoce bez zbytečných nervů a rozzářené dětské oči jako bonus
Mam podobny nazor. Me se naopak primo libi mit ruznobarevne darecky pod stromkem.