Dáváte dětem vytoužené dárky, i když zlobí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
23.12.17 22:11
@SAJ píše:
Ten můj vypečený dáreček je v tercii. Pak máme ještě sekundu a letos poslední přijímačky.Ono je to v temperamentu, prostřední dítko je sice taky silná osobnost, ale nejde hlavou proti zdi jako to starší, spíš tiše a klidně manipuluje. Kupodivu si toho na nás tím klidným způsobem vymůže víc…
četla jsem v nějaké moudré psychoknize, že prý kolem 21. roka jejich života si začnou uvědomovat, co pro ně rodiče dělají a že to s nimi myslí dobře a začne prý být lépe. Tak já už jen 8,5 roku do jejího uvědomění :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
23.12.17 22:12

@terinka4444 - terinko, ty kráso - ty máš taky dost :mrgreen:

cérence se nedivím, že chce dárky v zelené, v příštích letech bude hůř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
23.12.17 22:14
@terinka4444 píše: četla jsem v nějaké moudré psychoknize, že prý kolem 21. roka jejich života si začnou uvědomovat, co pro ně rodiče dělají a že to s nimi myslí dobře a začne prý být lépe. Tak já už jen 8,5 roku do jejího uvědomění :mrgreen:

to muzu potvrdit..v tomhle veku uz jsou fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
23.12.17 22:16

Malé děti žijí ze dne na den. Čas vnímají úplně jinak. Pokud proběhly velké změny, vytrhli jste dítka z jejich jistoty, zlobení je normální. Vůbec bych nad tím nepremyslela a dárek dala. Představa toho zklamání je hrozná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@harpyje píše:
@terinka4444 - terinko, ty kráso - ty máš taky dost :mrgreen:cérence se nedivím, že chce dárky v zelené, v příštích letech bude hůř :lol:

nelíbí se jí červená, smůla, dárky jsou prostě v červené, může si je vzít nebo nemusí, má možnost volby :mrgreen: a až bude mít svůj dům, může si klidně balit do zelené až se bude zelenat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
@Venetia píše:
@terinka4444 píše: četla jsem v nějaké moudré psychoknize, že prý kolem 21. roka jejich života si začnou uvědomovat, co pro ně rodiče dělají a že to s nimi myslí dobře a začne prý být lépe. Tak já už jen 8,5 roku do jejího uvědomění :mrgreen:
to muzu potvrdit..v tomhle veku uz jsou fajn :D

Dík, těch sedm zbývajících (respektive devět, či jedenáct) let snad ještě zvládnu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.12.17 22:18
@SAJ píše:
Dík, těch sedm zbývajících (respektive devět, či jedenáct) let snad ještě zvládnu. :D

já ještě 8,5 a 15 a ta malá je kozoroh po mně, na tu jsem taky zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
23.12.17 22:18
@terinka4444 píše:
nelíbí se jí červená, smůla, dárky jsou prostě v červené, může si je vzít nebo nemusí, má možnost volby :mrgreen: a až bude mít svůj dům, může si klidně balit do zelené až se bude zelenat :lol:

Klid, až dpospěje, bude nejspíš stejně švihá jako ty. :D Ono se to dědí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Díkybohu.

Však taky doufám v pomstu nejvyšší prostřednictvím vlastních vnoučat… :lol: Já si počkám. :mrgreen: (Taky vím, čím jsem si zasloužila…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.12.17 22:20
@harpyje píše:
@terinka4444 - terinko, ty kráso - ty máš taky dost :mrgreen:cérence se nedivím, že chce dárky v zelené, v příštích letech bude hůř :lol:

jinak ale je mám vycepované, vyráběli ve škole vločky z ruliček od hajzlpapíru ( to je tedy panečku výzdoba :zed: :zed: :zed: ) nakonec se to nějak mazlalo lepidlem a sypalo třpytkama a moje dítě hrdě neslo domů červenou vločku, prý maminko, uzmula jsem červené třpytky, máš jí červenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.12.17 22:23
@SAJ píše:
Klid, až dpospěje, bude nejspíš stejně švihá jako ty. :D Ono se to dědí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Díkybohu.Však taky doufám v pomstu nejvyšší prostřednictvím vlastních vnoučat… :lol: Já si počkám. :mrgreen: (Taky vím, čím jsem si zasloužila…)

to víš že jo, už teď je švihlá, když jsem teď před Vánoci fotila jejich třídu, přišly mi holky byrevně vyladěné, až jsem koukala. Pak jsem to Terce říkala, že mě překvapilo, jak mi ty její spolužačky ladily, tak prý maminko, jsem jim to řekla, jaké barvy mají mít oblečené( vždycky s ni fotím promo fotky, tak ví, jak se mi to líbí) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966

No my letos možná potrápíme osmiletou. Na Štědrý den je u táty a doma bude až na Boží hod. Tak jí pod stromkem místo dárků bude možná čekat jen vzkaz, že za ten binec v pokoji Ježíšek nic nepřinesl (na Ježíška už nevěří). Dárky budou poschovávané po bytě a bude si je pak muset najít.

Malé děti bych nijak dárky netrestala. Ale puberťáky co si svoje chování uvědomují klidně jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
@terinka4444 píše:
nelíbí se jí červená, smůla, dárky jsou prostě v červené, může si je vzít nebo nemusí, má možnost volby :mrgreen: a až bude mít svůj dům, může si klidně balit do zelené až se bude zelenat :lol:

:) nic ve zlym, ale kdybych byla dítě v pubertě, tak bych proti povinně baleným dárkům do daných barev taky protestovala. Tak trochu to chápu a tipuju, co si děvče o takto „střelené“ matce myslí :)
Zas taková vánoční úchylka je jen jednou za rok, to ještě jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.12.17 22:24

@unuděná tak co, lepší nálada? :mrgreen: dej si vaječňák a hoď nohy nahoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.12.17 22:28
@ospalámyš píše: :) nic ve zlym, ale kdybych byla dítě v pubertě, tak bych proti povinně baleným dárkům do daných barev taky protestovala. Tak trochu to chápu a tipuju, co si děvče o takto „střelené“ matce myslí :)
Zas taková vánoční úchylka je jen jednou za rok, to ještě jde :lol:

hele, vy nebalíte dárky do jednotného papíru? Trochu mě to pravda zaráží. jako chápu, že nevyžadujete sladit papíry u lidí z venku, ale v rámci jedné rodiny to nebalíte do stejného papíru? Přeci když jdu nakoupit balící papír, tak prostě vyberu vzory tak, aby to k sobě ladilo, když už neberu ten papír úplně stejný. Nebo ne? A dítě si přeci svůj papír nekupuje nebo jo? A ona si ty své dárky přeci nebalí, balím jí to přeci já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
23.12.17 22:29
@unuděná píše:
@terinka4444 :mrgreen: Tak v teplacich bych je taky vyhnala na mraz, ale vyzdoba me teda netrha :lol: Bezne mame tak silenou vsehchut balicich papiru a masli, az to k sobe tou nesourodosti ladi :mrgreen:

já taky koukám, aby bylo pod stromečkem co nejvíce barev :)Při balení si říkám, zlatou už mám, ještě modrou, červenou, žlutou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí