Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Tamtama To já jo, jedny lodičky a jedny večerní šaty
přece jen promoci bylo nutné v něčem zvládnout. Pak jsem je vytáhla ještě asi 2× na nějaký koncert + raut…
@j.a.n.i1 já na sobě lodičky a společenské šaty měla naposledy na maturiťáku bývalé třídy, to už je 7 let, lodičky jsem tam zničila, po dětech se mi změnila postava a šaty už mi nelichotí ![]()
@Tamtama No… na tom něco bude, já zatím nezkoušela, zda se do nich ještě vejdu ![]()
@j.a.n.i1 to já se jako vejdu, ale co jsem před dětmi měla v prsou, to mám teď v bocích, takže v pouzdrovkách jsem jak kytara ![]()
@Imamother píše:
@Hanka1 @Tamtama Jenže holky, tanec užijete minimálně na svatbě, plesech, někdy i větších oslavách narozenin. Myslím si, že těch pár kroků se tam naučí skoro každý, i velké dřevo. Alespoň ten valčík, polku nebo waltz. A když bude mít někdo trochu vyšší pozici, možná se bude účastnit společenských akcí, kde je tanec součástíVždycky jsem to brala jako součást vzdělání, i když ne každý to třeba využije. To ale nevyužijete ani všechno, co se kdy naučíte ve škole
na svatbě, plese ani větší oslavě jsem nikdy netancovala:-) Nechybí mi to, při tanci se prostě stydím. Manžel je na tom podobně:-)
Ja tedy nevim, do tanecnich jsem nechodila, mame to bo lito tesila se jak budu nacancana skakat doby, ale mne se to fakt hnusolo se tam lretvarovat. prosadila jsem si, ze nepujdu, jsem za to rada
a co jsem se tu dozvedela o strihani vlasu, ja v sestnacti nosila pulku hlavy na hodne kratko uplne ruzovy, druhou pulku hlavy dlooouhy csrny vlasy, skejtackou ksiltovku, vytahany mikiny, maskace..mama ze me nemohla alle respektovala to. Ted mam dve deti, dlouhy normalni vlasy, nosim obcas i sukne, saty apod..dokonce jsem si koupila i ruzovy tricko po narozeni dcery..jsem tomu nejak bliz
kupuju ji saticky dokud je mala, a muzu ji oblikat jako roztomilou holcicku, prouoze je mi jasny, ze za par let uz budu se svou modou out a bude si chtit oblikat co se ji zlibi
tak si to uzivam ted
V patnácti jsem taky chodila v černým, roztrhaným a vypadala jako kluk. To je normální. Do tanečních jsem po přemlouvání šla, stejně jsem tak půlku lekcí vynechala a nic jsem si z toho nepamatovala. Až když jsem potkala svého manžela, tak jsem zjistila, že mě tanec baví, zašli jsme si na pár lekcí pro dospělý a od tý doby vymetáme plesy a nejsem svým pubertálním temným obdobím nijak výrazně poznamenaná ![]()