Dcera chodí na brigádu - bojím se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.11.20 23:00
@smajlik345 píše:
Místo toho než by byl člověk rád, že dcera je pracovitá a chodí na brgády. Tak ji matka ještě buzeruje, chudák holka. A ano chytit to můžeš i v mhd příp. i v práci. Jestli tedy chodíš do práce a nebo jen buzeruješ pracovitou mladu slečnu. Nedivím se ji že o víkendech radši pomáhá, než být doma s vámi :poblion:
Jinak že je bordelářka a problémova, ale přitom pomáhá tam kde je to potřeba (takže se mi tomu nechce věřit) Může nejspíš výchova, tak si prvně zamést před svým prachem a pak mluv

Myslím, že by si takovou rizikovou brigádu mohla odpustit, když má doma nemocnou babičku. :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
8.11.20 23:00

Me57h :mrgreen: čas by seděl, dnes večer je připojená :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
222
8.11.20 23:01
@Anonymní píše:
Ona peníze nepotřebuje, je naší povinností ji živit a šatit. Každý den má ode mě teplé jídlo, teplo rodinného krbu zdarma spolu s ostatními výhodami jsou samozřejmostí, tak na co jí jsou peníze? Stejně je nemá kde utratit. A plnoletá bude až příští rok.

Je to Meh, tímhle příspěvkem se to potvrzuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
8.11.20 23:01

Dcera má pravdu, že to spíš chytí v MHD. Jinak pokud se izoluje, a ve společných prostorách bude mít roušku tak nevidím problém. To, že je bordelář riziko moc nezvýší. A vy nikam nechodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.20 23:03
@Kriss Tina píše:
Noa? Taky chodim na covid oddeleni. Vylozene tim pobytem tam se clovek nenakazi, sou tam dobre ochranne pomucky, fakt je větší pravděpodobnost to chytit nekde v tramvaji nez tam. Je tam hodne dbano na hygienu a se vsim se zachazi opatrně.

Tak proč je teda tolik nakažených zdravotníků, když je to tam bezpečné? Navíc zdravotníci budou mít určitě lepší ochranné pomůcky než nějaká uklízečka. Navíc upřímně, vždycky jsem myslela, že má navíc, než aby někde utírala záchody na infekčním oddělení, je jí tam škoda, na gymplu má jedničky. Já bych se tam styděla dělat, když už, šla bych třeba doplňovat zboží do obchodu, ale určitě ne uklízet.

• Citovat
  • Upravit
8.11.20 23:04
@Anonymní píše:
Ona peníze nepotřebuje, je naší povinností ji živit a šatit. Každý den má ode mě teplé jídlo, teplo rodinného krbu zdarma spolu s ostatními výhodami jsou samozřejmostí, tak na co jí jsou peníze? Stejně je nemá kde utratit. A plnoletá bude až příští rok.

Jo to teplo rodinného krbu z toho vyloženě sálá :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.11.20 23:04

Jak se ma starsi dcera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.20 23:05
@madyb píše:
Dcera má pravdu, že to spíš chytí v MHD. Jinak pokud se izoluje, a ve společných prostorách bude mít roušku tak nevidím problém. To, že je bordelář riziko moc nezvýší. A vy nikam nechodíte?

Jako že by se nezodpovědná sedmnáctiletá dcera, která kašle na školu, úplně izolovala, a dostala tak prostor pro rozvoj svých už tak špatných návyků a ignoraci školních povinností? To nemyslíte vážně… :(

• Citovat
  • Upravit
7904
8.11.20 23:05
@Anonymní píše:

Děláš si legraci?? V sedmnácti letech nepotřebuje vlastní peníze? Buď se domluvte, že si najde jinou brigádu (jestli jsi takové domluvy schopná, což pochybuju), anebo ji nech žít… nedivím se, že nechce být doma. Doufám, že se u svých dětí nedopracuji do takoveho stavu, aby o víkendech utíkaly od své matky na brigády… je to především tvoje špatná vizitka jako rodiče, uvědomuješ si to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
8.11.20 23:06
@Anonymní píše:
Tak proč je teda tolik nakažených zdravotníků, když je to tam bezpečné? Navíc zdravotníci budou mít určitě lepší ochranné pomůcky než nějaká uklízečka. Navíc upřímně, vždycky jsem myslela, že má navíc, než aby někde utírala záchody na infekčním oddělení, je jí tam škoda, na gymplu má jedničky. Já bych se tam styděla dělat, když už, šla bych třeba doplňovat zboží do obchodu, ale určitě ne uklízet.

Uklizecka ma stejne pomůcky jako kterýkoliv jiny zdravotnik. Si jako myslis, ze tam bude sestra chodit ve skafandru a uklizecku tam poslou jenom v rousce? Zdravotníci se hlavne nakazi mezi sebou, protoze pak vsichni sedi na sesterne bez rousek, uklizecka je sama a nema se od koho nakazit. Ja bych se stydela za tebe, ze se přihlásila na pomoc nemocnici je chvályhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
8.11.20 23:07
@Kelsey píše:
Jak se ma starsi dcera?

Doufejme, že ta už snad dobře. Ta mladší si bude muset dle všeho asi ještě počkat. Já si tak moc přeji, aby byla troll, ale bojím se, ze ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.20 23:07
@kacz píše:
Děláš si legraci?? V sedmnácti letech nepotřebuje vlastní peníze? Buď se domluvte, že si najde jinou brigádu (jestli jsi takové domluvy schopná, což pochybuju), anebo ji nech žít… nedivím se, že nechce být doma. Doufám, že se u svých dětí nedopracuji do takoveho stavu, aby o víkendech utíkaly od své matky na brigády… je to především tvoje špatná vizitka jako rodiče, uvědomuješ si to?

Pokud není úplně nezodpovědná a hýřivá, tak jí muselo zůstat něco z léta. Teď je jakákoli brigáda riziková, měla by zůstat doma. Všechny obchody a hospody jsou zavřené, MHD nejezdí, takže peníze skutečně nepotřebuje.

• Citovat
  • Upravit
626
8.11.20 23:08
@Anonymní píše:
Zdravím všechny v této těžké době… :mavam: Bohužel se v naší rodině vyskytl problém, který moc nevím, jak mám řešit. Moje dcera chodí uklízet do nemocnice a dokonce je prý přímo na covid lůžkové oddělení. Říkala, že se nemám důvod obávat, protože si dvakrát denně mění respirátor, chodí v tom směšném skafandru a prý je pravděpodobné, že to chytí v MHD, ale já tomu prostě nevěřím, když slyším, kolik máme nakažených zdravotníků, tak přece není možné, aby to bylo s tím dodržováním opatření tak horké. Žije s námi nemocná babička, tak mi to od ní připadá velmi bezohledné. Dcera říkala, že se klidně izoluje do zadní místnosti pro hosty, nebude se s námi vůbec stýkat a všechno si pečlivě po sobě umyje, ale nemůžu jí věřit, je bordelářka a navíc dlouhodobě problémová, a tohle dělá z velké části proto, abychom „nebuzerovali“ o víkendu, tak ho raději celý stráví v práci. :roll: :( Nějak netuším, co mám dělat, protože se hodně bojím o svou maminku, ale na to dcera vůbec nebere ohledy.

Vzhledem k vaší situaci, chápu že máte velké obavy. Taky bych je měla. Nemůže třeba na nějaký čas bydlet jinde? Já nevím, třeba u kámošky? Určitě by to nebylo v řádech týdnů, ale měsíců… Na druhou stranu pokud opravdu dodržuje předepsaná hygienická opatření, mění respirátor a je důsledná, nakazit by se neměla… Ale náhoda je blbec. Jestě bych pochopila pokud by byla zaměstnaná na HPP, ale pokud je to jen brigáda, tu snadno sežene všude i v téhle době. Já osobně Coronu nijak zvlášť neřeším, samozřejmě netoužím ji chytit, ale u nás v rodině jsme všichni zdravý a mladí a určitě bychom se z toho oklepali, ale mít někoho rizikového doma, také bych měla strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
8.11.20 23:11
@Anonymní píše:
Pokud není úplně nezodpovědná a hýřivá, tak jí muselo zůstat něco z léta. Teď je jakákoli brigáda riziková, měla by zůstat doma. Všechny obchody a hospody jsou zavřené, MHD nejezdí, takže peníze skutečně nepotřebuje.

Kde žiješ? :roll: MHD jezdí dokonce se za něj musí platit, velké supermarkety jsou taky otevřené kde se krom potravin prý dá koupit i vše ostatní co daný supermarket nabízí.
Prosímtě nech ji žít, dělá zaslužnou činnost.
Jinak ty doktoři se do práce nějak dopravují. A cestou do práce se mohli nakazit, přip. mají určitě rodiny a členové těch rodin taky někde pracují a někde se dopravují do práce.
Neznamená to, jak si asi naivně myslíš že lékař nejen že pracuje v nemocnici, ale v ní žije 24 hod denně a tedy se nemá kde nakazit (jedině v nemocnici)

• Citovat
  • Upravit
1110
8.11.20 23:11
@Kriss Tina píše:
Uklizecka ma stejne pomůcky jako kterýkoliv jiny zdravotnik. Si jako myslis, ze tam bude sestra chodit ve skafandru a uklizecku tam poslou jenom v rousce? Zdravotníci se hlavne nakazi mezi sebou, protoze pak vsichni sedi na sesterne bez rousek, uklizecka je sama a nema se od koho nakazit. Ja bych se stydela za tebe, ze se přihlásila na pomoc nemocnici je chvályhodné.

Ona říkala, že má FFP2, zdravotníci mají prý FFP3 a ještě štít. Ona říkala, že štít nosit nemusí, tak si ho nebere, protože je v tom boxu s pacientem vždycky jen chviličku a nepřichází s ním vlastně do kontaktu. Nicméně z toho, co jsem pochopila, to vypadá, že si ten štít nebere, i když by mohla, takže nás vlastně vědomě ohrožuje. Ale izolovat ji nemůžu nechat, aby ji ještě s takovou nevyhodili ze školy.
Jinak v prvé řadě by měla brát ohledy na nás, než půjde někam pomáhat. Tím, že pošle svou babičku na smrtelnou postel, opravdu nepomůže nikomu. A že ještě navíc kvůli tak ponižující práci, jako je úklid na coviďárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí