Dcera chodí na brigádu - bojím se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26928
9.11.20 05:16
@smajlik345 píše:
Místo toho než by byl člověk rád, že dcera je pracovitá a chodí na brgády. Tak ji matka ještě buzeruje, chudák holka. A ano chytit to můžeš i v mhd příp. i v práci. Jestli tedy chodíš do práce a nebo jen buzeruješ pracovitou mladu slečnu. Nedivím se ji že o víkendech radši pomáhá, než být doma s vámi :poblion:
Jinak že je bordelářka a problémova, ale přitom pomáhá tam kde je to potřeba (takže se mi tomu nechce věřit) Může nejspíš výchova, tak si prvně zamést před svým prachem a pak mluv

Pokud je to ona znama tyranka svych dcer, tak dle ni je jeji dcera bordelarka proto, ze u nich se v sobotu organizovane uklizi, zatimco dcera si dovolila zaridit si na vikendy brigadu tam, kde je to potreba.
Nazory trhle tyranky jsou na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
9.11.20 05:19
@Anonymní píše:
Jako že by se nezodpovědná sedmnáctiletá dcera, která kašle na školu, úplně izolovala, a dostala tak prostor pro rozvoj svých už tak špatných návyků a ignoraci školních povinností? To nemyslíte vážně… :(

Kasle na skolu? V prispevku vyse pises, ze ma na gymplu jednicky? Nejak si odporujes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
9.11.20 06:36

Ano opravdu je větší pravděpodobnost, ze to chytne v Mhd, muj muz pracuje vylozene s covid pracovniky a strach nemam, vim co tam lezi za lidi. Dceru nech, ona Ti navrh delala a ty jsi nesouhlasila, ocividne dcera ma vic rozumu nez ty.
Nevim co po nas chces jestli ji je vic jak 18 tak brigadu ji zakazat nemuzes a uprimne ja bych radeji byla v praci nez byt s rodinou co me buzere. Jestli se tak bojíš, tak necgod ani nakupovat tam mas o 90% vetsi sanci než v nemocnici, že to chytnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.11.20 06:37
@Evkad píše:
Co jsem slyšela a bylo tady již psané, tak zdravotníci z Covid oddělení se cítí nebezpečněji v obchodě než v práci.

Mě je to tak nějak asi jedno, muži na intenzivním kovidáriu taky. U nás už to stejně měla půlka kliniky :mrgreen:

Dcera je dobrá, meh je prdlá. Ještěže to dcery nezdědily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
9.11.20 06:52
@lachtanice86 píše:
Prej jaka @me57h :mrgreen: Ty si ubohá
… jj, hlavne, ze dceram nasazuje psi krky a sama je to prolhana niemandka :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17045
9.11.20 06:57

Mě už dlouho vrtá hlavou jedna věc - jak na tom momentálně jsou psychicky nebo i fyzicky týrané děti, které momentálně nemají před rodiči možnost „útěku“ ani do školy. Tvá dcera si vybrala smysluplnou práci (a mě by se to taky nelíbilo, ano měla bych strach, ale z jiného důvodu než ty) a já ji svým způsobe obdivuji - že se ti dokáže postavit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.11.20 07:05

Nečtu diskuzi, tak mě uveďte do obrazu, ale je to me54h, žejo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
9.11.20 07:06

Hned mám lepší pondělní ráno. :mrgreen: Jen stále přemýšlím, zda zakladatelka je jen troll nebo je opravdu padlá na hlavu. Nejsem odborník na zdejší diskuse, ale u této zakladatelky mám dojem, že dá vždy anonym, podle stylu vyjadřování ji odbornice poznají a zakladatelka pak „zapomene“ zaškrtnout anonym a „práskne se“. :roll: :lol:
Každopádně stojím na straně dcery. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
9.11.20 07:27
@unuděná píše:
Nečtu diskuzi, tak mě uveďte do obrazu, ale je to me54h, žejo? :roll:

57 a jo, je to ona.
Ona se prostě pozná a pak ještě zapomene zaškrtnout anonym.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
9.11.20 07:27
@unuděná píše:
Nečtu diskuzi, tak mě uveďte do obrazu, ale je to me54h, žejo? :roll:

Jasně, neodklikla anonym. Ale je to zajimave, nekolik mesicu setu neukazala a pritom ji clovek pozna podle prvniho radku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
9.11.20 07:28
@Hořec píše:
Hned mám lepší pondělní ráno. :mrgreen: Jen stále přemýšlím, zda zakladatelka je jen troll nebo je opravdu padlá na hlavu. Nejsem odborník na zdejší diskuse, ale u této zakladatelky mám dojem, že dá vždy anonym, podle stylu vyjadřování ji odbornice poznají a zakladatelka pak „zapomene“ zaškrtnout anonym a „práskne se“. :roll: :lol:
Každopádně stojím na straně dcery. :palec:

Kdysi někdo někde (je to dávno, tak už nevím přesně) psal, že ona taková fakt je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
9.11.20 07:29

Psycho jako vždy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.11.20 07:45
@Anonymní píše:
Ona peníze nepotřebuje, je naší povinností ji živit a šatit. Každý den má ode mě teplé jídlo, teplo rodinného krbu zdarma spolu s ostatními výhodami jsou samozřejmostí, tak na co jí jsou peníze? Stejně je nemá kde utratit. A plnoletá bude až příští rok.

K čemu potřebuje peníze? K tomu, aby si s úderem plnoletosti mohla zaplatit kolek na soud kvůli zažádání na ofíko výživné, a aby aby měla peníze na kauci k odstěhování se od tak debilních gestapo rodičů.

Nech holku žít, může Ti být fuk, že večer neví, jak to má zítra s online školou. Není to 5 leté děcko. Zařídit se evidentně umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.11.20 07:55

Hele a tvoje starší už bydlí u přítele, ne?

Tak holt na dobu epidemie nech mladší sestru bydlet u ségry a máš po problému.

Teda pokud problém není to, že neuneseš fakt, že tvoje dcera dělá sanitářku a ty si tím přijdeš ponížená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.20 08:00
@Anonymní píše:
Ona peníze nepotřebuje, je naší povinností ji živit a šatit. Každý den má ode mě teplé jídlo, teplo rodinného krbu zdarma spolu s ostatními výhodami jsou samozřejmostí, tak na co jí jsou peníze? Stejně je nemá kde utratit. A plnoletá bude až příští rok.

No to je jasný, jak facka. Už teď velmi rozumně šetří, aby tě mohla v den svých osmnáctin vcelku právem kopnout do p***le a odstěhovat se někam, kde ji nebude nikdo šikanovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí