Dcera chodí na brigádu - bojím se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.20 14:47
@Aduš12 píše:
To je těžké, dcera chce brigádu také určitě kvůli penězům, které tam dostane. Chápu, že vy chcete, aby byla raději doma, ale také zastávám názor, že je větší šance, že se nakazí někde v MHD než v práci. Zkuste se tedy nějak domluvit na kompromisu. Je to samozřejmě na vás. Já bych navrhovala třeba tuto variantu: dcera na brigádu bude chodit i nadále, ale jak sama řekla, bude se vás stránit a uklízet si po sobě. Pokud toto fungovat nebude a dcera si nebude uklízet, jak vy píšete, tak do práce holt nebude smět, podle domluvy

Jenže proč pracuje, když je stejně všechno zavřené, takže vůbec nemá kam chodit? A stranit se bude velmi ráda, pro jistotu asi nevyleze z pokoje, znám ji velmi dobře. A kdy jako bude jíst? Vaří si jiná jídla, než jíme my, jenže já jsem v kuchyni skoro pořád a rozhodně se kvůli ní nehodlám nějak omezovat.
Mohla by být ještě se svou starší sestrou, s tou byla už na jaře, ale to tehdy dopadlo fakt katastrofálně.

• Citovat
  • Upravit
1101
9.11.20 14:58
@Anonymní píše:
Tak proč je teda tolik nakažených zdravotníků, když je to tam bezpečné? Navíc zdravotníci budou mít určitě lepší ochranné pomůcky než nějaká uklízečka. Navíc upřímně, vždycky jsem myslela, že má navíc, než aby někde utírala záchody na infekčním oddělení, je jí tam škoda, na gymplu má jedničky. Já bych se tam styděla dělat, když už, šla bych třeba doplňovat zboží do obchodu, ale určitě ne uklízet.

Ty jsi teda případ…nechci komentovat…chudák dcera. Spíš by zasloužila pochvalu. Jinak v naší nemocnici máme všichni stejné pomůcky: doktor, sestra…i naše uklizečky. A je to tak jistě i jinde. Mimochodem uklizečky zasluhují můj obdiv. Ty by ses tam styděla dělat? A čím jsi? Takhle hloupý názor z mnoha stran jsem dlouho nečetla. To není povýšenost, ale hloupost od A do Z…Je mi líto tvé dcery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.11.20 15:01
@maja45 píše:
Ty jsi teda případ…nechci komentovat…chudák dcera. Spíš by zasloužila pochvalu. Jinak v naší nemocnici máme všichni stejné pomůcky: doktor, sestra…i naše uklizečky. A je to tak jistě i jinde. Mimochodem uklizečky zasluhují můj obdiv. Ty by ses tam styděla dělat? A čím jsi? Takhle hloupý názor z mnoha stran jsem dlouho nečetla. To není povýšenost, ale hloupost od A do Z…Je mi líto tvé dcery…

Taky bys své dítě chválila, že dělá uklízečku na covid jednotce, kdybys doma měla někoho rizikového? Já tedy rozhodně ne. A ačkoliv s meh ve většině diskuzí nesouhlasím, tak v tomhle případě jí dávám za pravdu a dítěti bych v téhle době, s rizikovou osobou doma, takovou brigádu nedovolila. Nebo bych jí poslala bydlet k sestře.

• Citovat
  • Upravit
60142
9.11.20 15:02
@maja45 píše:
Ty jsi teda případ…nechci komentovat…chudák dcera. Spíš by zasloužila pochvalu. Jinak v naší nemocnici máme všichni stejné pomůcky: doktor, sestra…i naše uklizečky. A je to tak jistě i jinde. Mimochodem uklizečky zasluhují můj obdiv. Ty by ses tam styděla dělat? A čím jsi? Takhle hloupý názor z mnoha stran jsem dlouho nečetla. To není povýšenost, ale hloupost od A do Z…Je mi líto tvé dcery…

Podle mě stejně lakuje. V kovidáriu dcera téměř jistě neuklízí, u nás mají školení. Pochybuju, že by si tam pustili jen tak někoho z ulice. To jen meh nevymyslela proč by úklid ve špitále měl vadit. I když možný je vlastně všechno. Třeba budou i ti veterináři obsluhující ventilátory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.20 15:06
@Baba píše:
Podle mě stejně lakuje. V kovidáriu dcera téměř jistě neuklízí, u nás mají školení. Pochybuju, že by si tam pustili jen tak někoho z ulice. To jen meh nevymyslela proč by úklid ve špitále měl vadit. I když možný je vlastně všechno. Třeba budou i ti veterináři obsluhující ventilátory :mrgreen:

Normálně mi i posílala selfie ve skafandru, fotila se na nějakých záchodech nebo co. Školení, jak se oblékat, samozřejmě měla.

@lucenka píše:
Taky bys své dítě chválila, že dělá uklízečku na covid jednotce, kdybys doma měla někoho rizikového? Já tedy rozhodně ne. A ačkoliv s meh ve většině diskuzí nesouhlasím, tak v tomhle případě jí dávám za pravdu a dítěti bych v téhle době, s rizikovou osobou doma, takovou brigádu nedovolila. Nebo bych jí poslala bydlet k sestře.

Já ji nemůžu poslat k sestře, zvlčela by tam. Navíc s tím svým partnerem prý dost chlastá a bojím se, že by jí třeba nabídli taky.

• Citovat
  • Upravit
3724
9.11.20 15:22
@Anonymní píše:
Co je špatného na tomto obratu, prosím?

Teplo rodinneho krbu je abstraktni vyjadreni lasky, utulnosti, pece. Spojit to se slovem zdarma,,zni asi jako „mame ji radi, a dokonce uplne zadarmo“ 8o je z toho citit jakoby nedostatek empatie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.11.20 15:27

Tohle stvoreni musi byt troll. Jinak si to nedovedu vysvetlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
9.11.20 15:27
@Anonymní píše:
Já ji nemůžu poslat k sestře, zvlčela by tam. Navíc s tím svým partnerem prý dost chlastá a bojím se, že by jí třeba nabídli taky.

lepší u sestry než u tebe. A neboj stejně je ji 17 let takže jestli teď u sestry a nebo za rok někde u sebe v bytě. Je jedno kde bude a lepší zvlčet u sestry než mít buzeraci od vás doma

• Citovat
  • Upravit
456
9.11.20 15:28

Panebože, jen to čtu a už se mi otevírá kudla v kapse. Mít takovou matku, tak si to jdu zrovna hodit.

Nenapadá vás, na co potřebuje dcera peníze? V 17 letech na dost věcí. Místo toho, abyste ji podporovala v tom co dělá a že se snaží si vydělávat a ne vás ždímat, tak brečíte. Holka co má na gymplu jedničky rozhodně nepotřebuje dohled. Kor rok před plnoletostí.

To že ji nechcete poslat k sestře nebo přijmout její opatření je váš problém, ne její. A pokud se bojíte, že by se napila alkoholu, tak to může dělat jinde a ne jenom u sestry. Ruku na srdce, kdo si v 17 nedal skleničku dvě, třeba vína.

Myslím si, že dcera je dost zodpovědná a ví, co může a co ne. Teď už ji nepřevychováte.

Takže nebuďte kráva, dceru podporujte a dovolte jí se buď izolovat nebo se nastěhovat k sestře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
9.11.20 15:31
@Aduš12 píše:
To je těžké, dcera chce brigádu také určitě kvůli penězům, které tam dostane. Chápu, že vy chcete, aby byla raději doma, ale také zastávám názor, že je větší šance, že se nakazí někde v MHD než v práci. Zkuste se tedy nějak domluvit na kompromisu. Je to samozřejmě na vás. Já bych navrhovala třeba tuto variantu: dcera na brigádu bude chodit i nadále, ale jak sama řekla, bude se vás stránit a uklízet si po sobě. Pokud toto fungovat nebude a dcera si nebude uklízet, jak vy píšete, tak do práce holt nebude smět, podle domluvy

Ty to tu nečteš? HOlka bude špatná, i kdyby dělala kdo ví co. A pro tu holku je lepší nezdržovat se příliš doma. Teda pokud to nejsou jen provokační témata a meh je skutečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.11.20 15:34
@Baba píše:
Podle mě stejně lakuje. V kovidáriu dcera téměř jistě neuklízí, u nás mají školení. Pochybuju, že by si tam pustili jen tak někoho z ulice. To jen meh nevymyslela proč by úklid ve špitále měl vadit. I když možný je vlastně všechno. Třeba budou i ti veterináři obsluhující ventilátory :mrgreen:

Treba ve Zline jsou opravdu velmi vdecni za dobrovolniky i pouze vyucene, ze jim jdou pomahat. Jak jsou v pedeli a nemaji lidi. Nemocne uz odklani smer Olomouc, ze sami ten napor neutahnou. Hlavne personalne. Uherske Hradiste je dalsi nemocnice v kraji, ktera je v problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.11.20 15:35
@Anonymní píše:
Já ji nemůžu poslat k sestře, zvlčela by tam. Navíc s tím svým partnerem prý dost chlastá a bojím se, že by jí třeba nabídli taky.

Není náhodou i druhá dcera už plnoletá, nebo zakrátko bude? Prej zvlčela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.11.20 15:38
@Kelsey píše:
Treba ve Zline jsou opravdu velmi vdecni za dobrovolniky i pouze vyucene, ze jim jdou pomahat. Jak jsou v pedeli a nemaji lidi. Nemocne uz odklani smer Olomouc, ze sami ten napor neutahnou. Hlavne personalne. Uherske Hradiste je dalsi nemocnice v kraji, ktera je v problemu.

O Uherským Hradišti mi ani nemluv, muž anesteziolog tam volal. Ze zpráv z médií chce ubrat tak 90% dramatičnosti.
A já nepsala nic o vzdělání. Jen že v kovidáriu jsou speciální hygienické postupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.11.20 15:38

@unuděná Chápej. Zvlčela rovná se ve slovníku meh: nedělá přesně to co chci já, má svůj názor a preference, nesedne si ze mě, tatínka a Jiříčka na p.rdel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
9.11.20 15:39
@Anonymní píše:

PRY nebo urcite? Vymyslis teorie, ktere nemas nicim podlozene? To je spatne, kdyz svym dceram neveris :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí