Dcera chodí na brigádu - bojím se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37145
8.11.20 23:24
@Anonymní píše:
Vždycky mě průměr zajímal, akorát ne na školách, co nemají využití.

A jak vis, ze pulka lidi v tom kramu nejsou nakazeni? To je marna diskuze, pro tebe bude spatne cokoliv dcery udelaji, nebo cokoliv ti tu kdo napise, se divím ze mas vubec potřebu se pořád psat, kdyz musis predem vedet, jak to dopadne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.20 23:26
@Kriss Tina píše:
A jak vis, ze pulka lidi v tom kramu nejsou nakazeni? To je marna diskuze, pro tebe bude spatne cokoliv dcery udelaji, nebo cokoliv ti tu kdo napise, se divím ze mas vubec potřebu se pořád psat, kdyz musis predem vedet, jak to dopadne :roll:

No snad v sobě nemají aspoň takovou virovou nálož, když v tím neleží v nemocnici.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
8.11.20 23:28
@Anonymní píše:
No ale pořád tam nedělá přímo s nakaženými na pokoji. To mi přijde horší, i když teda nejsem žádný epidemiolog. :nevim:

A ty si myslíš, že ty co jdou do obchodů nakupovat, že jsou zdraví?
Když je spoustu nakažených a nemají žádné příznaky. Tedy o nemocí nevědí, nesedí tedy doma a koronavirus roznášejí?
Jak jinak by asi pořád přibývalo tolik nakažených. Když nemocný kteří o tom ví jsou doma a nebo v nemocnici. Jedině tak, že možná někteří nedodržují karanténu (to je myslím si menšina), ale většina o nemocí neví a chodí mezi lidi

• Citovat
  • Upravit
37145
8.11.20 23:29
@Anonymní píše:
No snad v sobě nemají aspoň takovou virovou nálož, když v tím neleží v nemocnici.

V nemocnici s tim lezi vesmes jenom stari lide. U mladych a hlavne deti to byva casto bezpriznakove, pritom jsou infekcni dost. Zas neber, ze kdo lezi v nemocnici je nutne nakazlivejsi nez ten, kdo nema zadny priznak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
8.11.20 23:30

@Matt 02 To jsem netušila a podle toho co tu všechny píšete, úplně v pohodě nebude… Tady je vážně nejspíš škoda každého slova. Mno, jdu se na me57h mrknout 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
8.11.20 23:32

Jestli to fakt není troll, tak to musí být hodně smutný, mít tady zdokumentováno, že už několik let je v podstatě synonymem pro matku tyranku. Vždyť v každé její diskuzi ji ostatní odhalí hned na první stránce, protože ta nenávist z těch jejích příspěvků úplně kape :zed:
Prý uklízet na covidových jednotkách je ostuda, zato doplňování zboží super job :roll:, bože můj, to je tupost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
8.11.20 23:39

@Miyako7 out, vim, ale nemuzu se udrzet…brabantik v profilovce? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
9.11.20 01:02
@me57h píše:
Ona říkala, že má FFP2, zdravotníci mají prý FFP3 a ještě štít. Ona říkala, že štít nosit nemusí, tak si ho nebere, protože je v tom boxu s pacientem vždycky jen chviličku a nepřichází s ním vlastně do kontaktu. Nicméně z toho, co jsem pochopila, to vypadá, že si ten štít nebere, i když by mohla, takže nás vlastně vědomě ohrožuje. Ale izolovat ji nemůžu nechat, aby ji ještě s takovou nevyhodili ze školy.
Jinak v prvé řadě by měla brát ohledy na nás, než půjde někam pomáhat. Tím, že pošle svou babičku na smrtelnou postel, opravdu nepomůže nikomu. A že ještě navíc kvůli tak ponižující práci, jako je úklid na coviďárně.

Prej jaka @me57h :mrgreen: Ty si ubohá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.11.20 01:12

Popravdě taky bych nesouhlasila s tím, aby dítě mělo takovou brigádu, když je doma nemocná babička.

• Citovat
  • Upravit
72725
9.11.20 01:28
@Anonymní píše:
Ona peníze nepotřebuje, je naší povinností ji živit a šatit. Každý den má ode mě teplé jídlo, teplo rodinného krbu zdarma spolu s ostatními výhodami jsou samozřejmostí, tak na co jí jsou peníze? Stejně je nemá kde utratit. A plnoletá bude až příští rok.

Tak ji dávej prachy místo brigády a je to.
Co je ti do toho, na co peníze chce.. Buď ráda, že si vydělává :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
9.11.20 02:03

Řeknu ti jedno..je skvělá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
9.11.20 02:44

Zakladatelko, myslím si, že Tvé obavy jsou zcela zbytečné.
To byste nikdo nemohl chodit nikam.
Buď ráda, že dcera pomáhá tam kde je potřeba a vydělá si nejakou tu kačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
9.11.20 04:14
@Anonymní píše:
Pokud není úplně nezodpovědná a hýřivá, tak jí muselo zůstat něco z léta. Teď je jakákoli brigáda riziková, měla by zůstat doma. Všechny obchody a hospody jsou zavřené, MHD nejezdí, takže peníze skutečně nepotřebuje.
,Jak velké ji dáváš kapesné?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
9.11.20 04:32

Beztak tam chodí aby tě naštvala a nedivím se jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12129
9.11.20 05:04

Co jsem slyšela a bylo tady již psané, tak zdravotníci z Covid oddělení se cítí nebezpečněji v obchodě než v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí