Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Svistice píše:
@unuděná Chápej. Zvlčela rovná se ve slovníku meh: nedělá přesně to co chci já, má svůj názor a preference, nesedne si ze mě, tatínka a Jiříčka na p.rdel
a kdo je Jiříček? abych se v tom začala orientovat a nemusela to celé číst ![]()
@Mutlice píše:
a kdo je Jiříček? abych se v tom začala orientovat a nemusela to celé číst
Nejmladší nejmilovanější a nejdokonalejší dítě - syn ![]()
@Svistice píše:
@unuděná Chápej. Zvlčela rovná se ve slovníku meh: nedělá přesně to co chci já, má svůj názor a preference, nesedne si ze mě, tatínka a Jiříčka na p.rdel
Vaří si tam SVOJE jídlo, používá menstruační kalíšek a třídí odpad, fracek nevychovanej
![]()
Za mě je měj jasnej troll nic řešit nechce za celou dobu je to jen takové exibovani vždycky úplně nenápadné zapomene zakliknout anonym aby bylo jako jasno.
I ten styl psaní je takovej spíše od mladšího člověka. Já si myslím že je to taková projekce nějaké mladé holky co má kapku sahlou mámu a tady se takto ventiluje.
@unuděná píše:
Nejmladší nejmilovanější a nejdokonalejší dítě - syn
ahaaa chápu
Uz dlouho Meh podeziram, ze je to dalsi duplicita Josefuna/ Kaliopa.
@cecetka píše:
PRY nebo urcite? Vymyslis teorie, ktere nemas nicim podlozene? To je spatne, kdyz svym dceram neveris
pokud se pamatuju, jednou ji nějaká drbna viděla kupovat kubánský rum
@unuděná píše:
Vaří si tam SVOJE jídlo, používá menstruační kalíšek a třídí odpad, fracek nevychovanej![]()
Mě by zajímalo, co dcerkám nadělí k Vánocům. ![]()
@Svistice Agamu už mají, tak dostanou gekončíka. No snad ne psa nebo si na něj zase zvyknou a ona ho dá pryč, protože vzdy vymyslí jak se jim pomstít a nebo jim něco alespoň hnusně znepříjemnit. ![]()
@Tomáš916 Sakra, agama mi nějak v téhle telenovele unikla. Vo co go? ![]()
@annlady píše:
pokud se pamatuju, jednou ji nějaká drbna viděla kupovat kubánský rum
No, něco takového rozhodně nemá co chlastat.
@Svistice píše:Řekly, že nic nechtějí, já se ptala. Dostanou symbolicky nějaké oblečení, aspoň nějaké normální, oblékají se dost šíleně.
Mě by zajímalo, co dcerkám nadělí k Vánocům.
@Tomáš916 píše:
@Svistice Agamu už mají, tak dostanou gekončíka. No snad ne psa nebo si na něj zase zvyknou a ona ho dá pryč, protože vzdy vymyslí jak se jim pomstít a nebo jim něco alespoň hnusně znepříjemnit.
No o agamu se nestaraji, tak nebude nic. Starší dcera má u přítele kočku.
![]()
@Anonymní píše:
A jak je to možné? Já sice chápu, že je takhle možná ostražitější, ale pořád je to přímý kontakt s pacienty. Nemůžu jí to dovolit.
Ale můžeš. I ona si to může dovolit. Jsi přehnaně hysterická. Stejně se promoříme, napadne to min. 80% obyvatelstva. Dělám v domově pro seniory a ejhle. I ti staříci a stařenky to prožívají bud´bezpříznakově, nebo s lehkým průběhem. Nikdo v podstatě není v nemocnici. A i když jsou úmrtí, v řádech jednotek, jde o lidi, kteří už byli v podstatě na odchodu z tohoto světa. Asi ti to zní hodně tvrdě, ale ber život jako realitu. Ty staříky víc trápí ta izolace, než nějaký covid. A ty zbytečně terorizuješ dceru. Ona nepomůže ani rouška, ani respirátor, proč si myslíš, že je tolik nakažených zdravotníků? A když jsme u toho, uvědom si, že ti lidi jsou opět-pozitivní mnohdy jen na základě testu. Nebo s lehkými příznaky. Co kdyby ti babička onemocněla na chřipku? Za to taky bude moct tvoje dcera?
@Anonymní píše:i
No o agamu se nestaraji, tak nebude nic. Starší dcera má u přítele kočku.![]()
Jojo vlastně kočka a i v tom se provinili že? Spí s nima v posteli…jaká katastrofa. Víš co je u Tebe nejhorší, že člověk fakt neví, jestli jsi troll, doufá, že jo, ale jistej si nejsem. Protože držíš dokonale děj, odpovídaš…Na druhou stranu je hodně zvláštní, že i kdyby ti tady napsalo tisíc lidí, že se nechováš dobře, napíšou ti, ze máš podle toho co píšeš šikovný holky (překvapivě s takovou výchovou ),tak stejně si jedeš svoje. Tak mi je divný, proč to zakládaš. Dostáváš oprávněně akorát čočku a jsi uplně duševně plochá. S tebou to ani nezamává, ani jednou si neuznala chybu, nevěřím, že by jsi se nad nečim zamyslela, pořád ty holky dusíš. Co jako chceš slyšet? Když napíše někdo byť malé pochopeni k tobě, protože neví kdo jsi, tak to jediné ti udělá radost. Ale že naprostá většina ti říká opak, to ani nevnímáš. A je vlastně uplně zbytečný ti něco radit, ty pokud jsi skutečná, tak jsi magor a jediná šance pro ty holky je to, že brzy od tebe vypadnou. Fakt stále nechápu, jak je možný, že někdo je až takový psycho, že mu není ani trošku lito toho co dělá a toho, že jednou ty holky definitivne ztratí. To je prostě děsivý, tak budu věřit, že jsi troll.
@Svistice Hele už přesně nevím, ale nějak z ní neměli radost, nestarali se, jedna z těch holek jí nějak blbě vzala, já už nevím přesně. Ale prostě zase nějaká příležitost jet do tech holek, vše špatně, znáš to. To je u nich normálka.