Dcera hrozně zlobí v 1. třídě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
6.2.14 13:40

Paráda, děti vyhrožující bodáním nožem jsou hrdinky, zatímco ty ostatní „lezou učitelkám do zadku“. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
6.2.14 13:44

@Bábrdl taky zírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
6.2.14 13:44
@Bábrdl píše:
Paráda, děti vyhrožující bodáním nožem jsou hrdinky, zatímco ty ostatní „lezou učitelkám do zadku“. :zed:

Nikdo učitelce nevyhrožoval, to jsi asi četla jinou diskusi… :zed:

• Citovat
  • Upravit
káťa
6.2.14 13:49

Já sama jsem taky zlobila a učitelku poslala kamsi, ale to jsem byla v sedmé třídě. Táta mi pak zmaloval zadek a bylo. Dneska jsem slušná, pracuji ve státní správě a trestám „lumpy“…
Jen prostě si nějak nevím rady s tou mojí dcerkou, ale asi navštívím toho psychologa. On nám před 2 lety nejdříve zemřel můj táta (její milovaný dědeček), za 3 měsíce na to její táta a za dva měsíce na to náš pes, se kterým byla od malička. Zvládla to všechno relativně dobře, ale bůh ví, co se jí v té makovici honí. Je pravda, že mi už několikrát říkala, že nechce, abych jí taky umřela. :(

• Citovat
  • Upravit
72725
6.2.14 13:54

@káťa no.. na jednu stranu mi to přijde vtipné, na druhou stranu, aby takhle malé dítě řeklo ve škole dospělému, ať drží hubu, tak by u mne zažilo tóčo.. Jako já jsem benevolentní dost, ten můj jedináček je celkem rozmazlenej, bo se mu dost věnuju, máloco mu odmítnu atd.. ale hranice jsou jasné a jak jde za ně, tak následuje trest - čím víc a hůř překročí, tím přísnější trest je. Osobně neřešim vůbec známky atd, to je mi fuk, ale chování, to hodně. :think: jestliže jí takové věci toleruješ, bude jen hůř. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
6.2.14 13:55

NIkdo tu nepsal o toleranci, tresty nastaly, asi jsi to nečetla celé.

• Citovat
  • Upravit
káťa
6.2.14 13:56
@krtek7489 píše:
Takže u vás nepřespává, neobědvá, nevečeří, prostě nežije s vámi, nežijete jako rodina? Tak to by snad nemělo mít takový vliv, jestli se jenom ob den na chvíli sejdete a pak si jdete každý do svého :nevim: Zkus si s ní o tom promluvit. Já to se synem probrala a prodiskutovala, než jsem si se svým současným mužem začala, naštěstí byl v pohodě a kluci si padli do oka hned od začátku, tak jsem byla moc ráda :)

Přespává, obědvá, večeří - a my u něj taky, jen prostě spolu nejsme každý den ;)

• Citovat
  • Upravit
36556
6.2.14 13:56
@káťa píše:
Nikdo učitelce nevyhrožoval, to jsi asi četla jinou diskusi… :zed:

Já to pochopila tak, že dítě prudilo, družinářka řekla „to už mě rovnou můžeš píchnout nožem“ a dítě řeklo, „nemám ostrý nůž“. Možná to není přímá výhrožka, ale v pohodě to teda není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.2.14 13:57
@káťa píše:
Já sama jsem taky zlobila a učitelku poslala kamsi, ale to jsem byla v sedmé třídě. Táta mi pak zmaloval zadek a bylo. Dneska jsem slušná, pracuji ve státní správě a trestám „lumpy“…
Jen prostě si nějak nevím rady s tou mojí dcerkou, ale asi navštívím toho psychologa. On nám před 2 lety nejdříve zemřel můj táta (její milovaný dědeček), za 3 měsíce na to její táta a za dva měsíce na to náš pes, se kterým byla od malička. Zvládla to všechno relativně dobře, ale bůh ví, co se jí v té makovici honí. Je pravda, že mi už několikrát říkala, že nechce, abych jí taky umřela. :(
šmajrá.. teď dočítám.. tak psychologa.. tohle je pro tak malou dušičku moc ran najednou… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
6.2.14 14:00
@Bábrdl píše:
Já to pochopila tak, že dítě prudilo, družinářka řekla „to už mě rovnou můžeš píchnout nožem“ a dítě řeklo, „nemám ostrý nůž“. Možná to není přímá výhrožka, ale v pohodě to teda není.

To si ale naběhla družinářka, nic takového jí vůbec neměla říkat. Malá pouze reagovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.2.14 14:01
@káťa píše:
Jen prostě si nějak nevím rady s tou mojí dcerkou, ale asi navštívím toho psychologa. On nám před 2 lety nejdříve zemřel můj táta (její milovaný dědeček), za 3 měsíce na to její táta a za dva měsíce na to náš pes, se kterým byla od malička. Zvládla to všechno relativně dobře, ale bůh ví, co se jí v té makovici honí. Je pravda, že mi už několikrát říkala, že nechce, abych jí taky umřela. :(

Určitě to není „zlé“ dítě, je to ublížené zmatené dítě.
Jenom bych se nenechala ukolébat tím, že takové chování je normální, dcera je hrdina, ostatní vlezdoprdelky. Ať se vám to nevymkne z rukou.

Já bych zašla k tomu psychologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.2.14 14:03
@káťa píše:

Tim spis to vidim na poradu s nekym nestrannym. Odbornikem myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
6.2.14 14:03

@káťa moc držím palce, i pro tebe i pro ni to muselo být těžké období. Co zkusit spolu trávit více času fyzickým kontaktem (mazlení, masáž) a povídáním si o sobě a svých pocitech, hraním si :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.2.14 14:07
@makapi píše:
To si ale naběhla družinářka, nic takového jí vůbec neměla říkat. Malá pouze reagovala :nevim:

Ano, ale není to dobrá reakce. Tady nejde o to, kdo udělal chybu. Jde o tom, že ta holčička tím chováním něco řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
6.2.14 14:12

@makapi Drsná reakce na prvňáka 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat