Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ludmilaadamkova píše:
Buď si troll a nebo blbá kráva no.
To ale vyjde na stejno ![]()
@Kocourhrzal píše:
Tak pokud je to pravda (což pohybujeme zde všichni ),tak jsi opravdu to rohaty
@Kocourhrzal píše:
A nemyslím čerta…Buu
Myslis gazela, vid
?
@Anonymní píše:
No prostě mě jeho děti nikdy nebrali a já fakt neměla náladu se pořád jen snažit. Zase jsme nemohli pomalu nikam, protože děti měli přijet atd… takže jsem si zábavy musela vynutit tak, aby pro ně buď nejel a vymluvil se na práci nebo je nechal u svých rodičů. No nakonec přestali teda jezdit úplně a komunikovat, možná je navedla matka, to nevím, ale bylo to fajn. U ničeho nic ale otci jako dospělá, ta mladší zavolala a on běžel. Teď si občas volají, občas za ní zajede. Nevím proč mi to tak vadí, ale vadí a hodně. A ještě že bude dědou.A já zase nic.
a tak je to spravedlivé
karma je zdarma a tady hezky zafungovala
v doměvě důchodců, až tam budeš sama samotinká, tak si na to vzpomeň ![]()
Žárlíš na dcery a léčíš si takto svoji frustraci z toho, že nemáš vlastní děti. Nebo jsi troll.
@Anonymní píše:
Ne, není to žádný vtip. Možná to zní opravdu divne, ale já nechci aby se s ní stýkal.
A co jako my s tím máme dělat
jen mužu říct že nejsi normální
Ale já a ním děti chtěla. Teď jsem docela vnitřně naštvaná. Protože bude děda a nepřijde mi věkem tak moc starý na dědu, mě být spíš otec mého dítěte. Jenže copak to teď jde, aby měl vnuka a mladšího potomka než jeho vnouče?…
@Anonymní píše:
Ale já a ním děti chtěla. Teď jsem docela vnitřně naštvaná. Protože bude děda a nepřijde mi věkem tak moc starý na dědu, mě být spíš otec mého dítěte. Jenže copak to teď jde, aby měl vnuka a mladšího potomka než jeho vnouče?…
A ty budeš babička
on si tě ani za těch xy let co jste spolu nevzal?
@Anonymní píše:
Jenže me už taky není 20 ze. Taky mi ujíždí vlak.
Co jsi zasela, to sklizis. Nemáš dítě, ani manžela. Premyslej, proč asi??? Trocha sebezpytu by to chtělo!
@Anonymní píše:
Rozhodně to nejde, nikdy v historii takový případ nenastal… Hele, takový návrh, co se přestat s. át do životů ostatních a řešit jen svůj vztah s partnerem a ne jeho vztahy s s jeho dětmi?
@Anonymní píše:
Ne, není to žádný vtip. Možná to zní opravdu divne, ale já nechci aby se s ní stýkal.
Fuj, to je hnus. Jste zlá.
@Příjemné Pondělí píše:jak píše
Fuj, to je hnus. Jste zlá.
@Čičorečka píše:
A víš proč nemůžeš otěhotnět, jo? Protože jsi plná žluči.
je to tak
Gratuluju, babi
Jak se žije s pocitem, že budeš babička a nejspíš nikdy matka?
Tyvoe, tu stávku mi byl čert dlužnej, měli dětem napařit hodně domácí práce, aby nestíhali dělat tyhle kraviny.