Dcera odmítá plnit své domácí povinnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9128
1.9.19 20:48
@Netopirek píše:
My nežehlíme nic. A to ani v době co jsme neměli sušičku ;)
Ale známá žehlí i ponožky :mrgreen:

Mamka taky žehlí ponožky, ji to prostě baví :) vždycky když k nám přijede na návštěvu, tak se těší se až mi všechno vyžehlí, to se nebráním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
1.9.19 21:06

@ospalámyš
Tak dcera (10) to už 2× za 10min dala 😁
Ale. Většinou to má na hodinu. Přeci postesknit si jaký chudák a otrok nějakou dobu trvá 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
1.9.19 21:07
@ospalámyš píše:
Mamka taky žehlí ponožky, ji to prostě baví :) vždycky když k nám přijede na návštěvu, tak se těší se až mi všechno vyžehlí, to se nebráním :)
🤣

Ale přiznám se, že jsem jednu dobu taky měla žehlení jako relax. Ono se u něj dá dobře vypnout a na nic nemyslet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
1.9.19 21:11
@pet p píše:
@Michelle1985 Žehlení ručníků… to je normální?

Jistě, vy nežehlíte ručníky? Já nežehlím od dob sušičky, do té doby se vždycky žehlily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
2.9.19 22:44
@pet p píše:
A taky na tom, jaký mají rodiče a děti mezi sebou vztah, kolik si na sebe najdou času, jak si dokáží naslouchat, jak se vzájemně respektují, jakou mají vzájemnou důvěru, jak se dokáží domluvit a na spoooustě dalších věcí. Seznam prací v domácnosti je podle mého názoru velmi málo říkající.

Absolutní souhlas! Bezpodmínečná láska, respekt a svoboda jsou základní stavební kameny parádního vztahu plného důvěry. Společně trávený čas, ať už zábavou nebo prací, je maltou, která to všechno drží pěkně pohromadě. Vzájemná komunikace už je pak přirozenou součástí společného žití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí