Dcera se cítí být gayem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
11.4.17 13:12

Ve vysledku kazdemu muze byt jedno jak nekdo a s kym zije(vase poznamka ze lidi nemaji radi gaye) zkuste dceru pochopit a hlavne podporit sama nejlip musite vedet jak je uklidnujici kdyz za Vami nekdo pri nejakem rezkem rozhodnuti stoji a mate jeho podporu. naopak, ocenila bych jejich odvahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
11.4.17 13:13

Odporúčam pogoogliť si info o podobných ľuďoch, prečítať si ich príbehy a tak… budeš ju potom lepšie chápať a zistíš, že si to nevybrala a potrebuje tvoju podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.4.17 13:13
@Cindy7 píše:
@kve-tinka Já gaye neodsuzuji, je každého věc s kým je. I když mi svým způsobem připadají nechutní tím že souloží do zadku, ale jak říkám, proti gustu.

já taky souložím do zadku a nejsem gay… daleko víc by mě mrzelo že nebudu mít (zřejmě) vnoučata, ale to je asi jedno, stejně by za tebou svoje děti nepřivedla když se k ní otáčíš zády ve chvíli kdy tě nejvíc potřebuje

• Citovat
  • Upravit
Cindy7
11.4.17 13:17

@Doe_Jane Neotáčím se k ní zády, jen nerozumím tomu, co o sobě tvrdí a nerespektuje, že mi taková přeměna v gaye připadá nepřirozená a proti srsti. Kdyby byla lesba nebo „kluk“, tolik bych to neřešila, ale takhle se na ni budou koukat skrz prsty, ale ona vypadá, že jí to snad dělá dobře. Vypadá dost jako kluk už takto…

• Citovat
  • Upravit
5425
11.4.17 13:17
@Cindy7 píše:
@Borůvka1990 Děkuji, já opravdu netuším, co s tím. Stahuje si prsa, oblečení které ode mě dostala (žádné šaty ale třeba hezké dámské džíny) si ani nevšimne, namísto toho dostává pánské od svého přítele a tuhle jsem u ní našla nějakou vycpávku do kalhot ve tvaru penisu…

Chápu tě, tohle je strašně těžká situace. Obávám se že bez pomoci odborníka tak velkou změnu situace neustojíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
11.4.17 13:18

@Cindy7 je to strašný…hele mě jako matce by vadilo na cele tehle veci jen to, že jsem přesvědčena že zákrok „změna pohlaví“ je pro organismus prostě extrémně velke zdravotní riziko…těch hormonu co do Vás narvou…zajímala by mě statistika po letech kolik takových onemocnělo rakovinou poté…:-( a kdybych měla gaye tak bych zas nespala kvuli nákaze HIV…situaci Ti nezávidím ale být Tebou začnu se informovat u lekařu sama jake je zdravotní riziko te přeměny pohlaví a pokud tam opravdu je - zkusila bych s dcerou o tom mluvit… jestli jí to za to stojí když je zdravá holka…v dnešní době když má rakovinu každý druhý takhle riskovat?? jestli by třeba nestačila naka psychoterapie a pro mě za mě at se obléká jak chce a vycpává si kalhoty a chodí s kým chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
11.4.17 13:19

Vyhledejte odbornou pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cindy7
11.4.17 13:22

@axelina Rizik přeměny je spousta-kvůli homonům problémy s játry, nádory reprodukčního traktu, riziko kardiovaskulárních onemocnění, zadržování tekutin, snížení citlivosti na inzulin, akné, psychické změny, zvýšení krevního tlaku, migréna, polycytémie a spousta dalších. Ona tvrdí, že „jako ženská“ s ženským tělem a jménem žít nehodlá.

• Citovat
  • Upravit
1035
11.4.17 13:26

Nedokážu poradit ale myslim si, ze ji to nerozmluvis, přeji hodně sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
11.4.17 13:27

@Cindy7 zlobíš se na ní 8o to nemyslíš vážně, že ne :zed: Nemůže za to, měla by jsi jí podpořit, bože je to tvoje dítě je snad jedno čím je nebo čím se cítí. Není to vyšinutej masovej vrah ani psychopat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cindy7
11.4.17 13:30

@Lenka 80 Ty operace jsou placené pojišťovnou, což nechápu, protože na opravdu nemocné se dělají sbírky a na to, že někdo chce být jiného pohlaví peníze jsou. Já bych jí zprznění vlastního těla opravdu neplatila…
@kopejka Vražedkyně ze Smíchova byla taky trans a co to s ní udělalo, ty hormony.

• Citovat
  • Upravit
9918
11.4.17 13:30

@Cindy7 vyhledej si odbornou pomoc, protoze tohle, pro tebe, jako pro rodice, musi byt ohromne tezke :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
11.4.17 13:31
@Cindy7 píše:
@Lenka 80 Ty operace jsou placené pojišťovnou, což nechápu, protože na opravdu nemocné se dělají sbírky a na to, že někdo chce být jiného pohlaví peníze jsou. Já bych jí zprznění vlastního těla opravdu neplatila…
@kopejka Vražedkyně ze Smíchova byla taky trans a co to s ní udělalo, ty hormony.

To je dobrá hovadina, ta to neměla z hormonů, ale protože je na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cindy7
11.4.17 13:32

@kopejka Hormony zvyšují agresivitu a mění psychiku.

• Citovat
  • Upravit
9719
11.4.17 13:33

Začínám si myslet, že toto je nějaká provokace :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat