Dcera se cítí být gayem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
252
11.4.17 13:33
@axelina píše:
@Cindy7 je to strašný…hele mě jako matce by vadilo na cele tehle veci jen to, že jsem přesvědčena že zákrok „změna pohlaví“ je pro organismus prostě extrémně velke zdravotní riziko…těch hormonu co do Vás narvou…zajímala by mě statistika po letech kolik takových onemocnělo rakovinou poté…:-( a kdybych měla gaye tak bych zas nespala kvuli nákaze HIV…situaci Ti nezávidím ale být Tebou začnu se informovat u lekařu sama jake je zdravotní riziko te přeměny pohlaví a pokud tam opravdu je - zkusila bych s dcerou o tom mluvit… jestli jí to za to stojí když je zdravá holka…v dnešní době když má rakovinu každý druhý takhle riskovat?? jestli by třeba nestačila naka psychoterapie a pro mě za mě at se obléká jak chce a vycpává si kalhoty a chodí s kým chce…

Tak s tím, že cpát do sebe hormony není pro organismus dvakrát skvělé, souhlasím, ale nerozumím poznámce o HIV a gayích. HIV se přenáší stejně dobře mezi jakýmkoliv párem, když nepoužívají kondom.

@nostress píše:
Vyhledejte odbornou pomoc.

Souhlasím, @Cindy7 vyhledejte odborníka, ale hlavně myslete na to, že cokoliv řeknete v tuhle chvíli, si vaše dítě bude velmi dobře pamatovat. Známe to, vyřčené slovo… Držím palce, ať vše zvládnete co nejlépe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
11.4.17 13:33
@Cindy7 píše:
@Lenka 80 Ty operace jsou placené pojišťovnou, což nechápu, protože na opravdu nemocné se dělají sbírky a na to, že někdo chce být jiného pohlaví peníze jsou. Já bych jí zprznění vlastního těla opravdu neplatila…
@kopejka Vražedkyně ze Smíchova byla taky trans a co to s ní udělalo, ty hormony.

ale ta vražedkyně je psychicky nemocná a jasně upozornovala i lékaře na to že je nemocná, za to nemůžou hormony protože spousta lidí bere hormony a né jen kvůli přeměně pohlaví, i když podle toho co píšeš by vlastně všichni co z nějakého důvodu berou hormony jsou divný :think:
jinak měla by jsi to řešit s psychologem a nejen její stav ale i svoje chování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
11.4.17 13:35
@kopejka píše:
Začínám si myslet, že toto je nějaká provokace :zed: :pocitac:

souhlasím bud je to provokace a nebo je zakladatelka mimořádně mimo když to napíšu slušně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cindy7
11.4.17 13:36

@ka2ka Žádná provokace to není, na ty nemám ani chuť ani čas, snažím se řešit problém svojí dcery.

• Citovat
  • Upravit
252
11.4.17 13:38
@Cindy7 píše:
@ka2ka Žádná provokace to není, na ty nemám ani chuť ani čas, snažím se řešit problém svojí dcery.

Upřímně zde nic nevyřešíte, tady si můžete popovídat, ale jinak budete doopravdy potřebovat odborníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
11.4.17 13:41

@Cindy7 S dovolením budu reagovat na původní příspěvek bez pročítání odpovědí - mužská homosexualita je vázána na mužský pohlavní chromozom. Pokud je její genetická výbava v pořádku (tedy má, jako správná holčička, chromozomy XX), tak gayem není a nebude, má to pouze ve své hlavě. Doporučila bych odbornou pomoc - od toho psychologové a psychiatři jsou, aby pomáhali. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.17 13:42

Anonym, citlivé osobní informace, jinak smazat.
@Cindy7: Opravdu doporučuji sehnat odbornou pomoc, specializovaní sexuologové/psychologové dokážou poznat, zda jde o rozmar, nebo o případ člověka ve špatném těle. Pokud je to druhý případ, tak se na ni nezlob, ona si to nevybrala. A věř tomu, že odlišná sexuální orientace není nic, co by si člověk vybíral dobrovolně. Já bych si taky masochismus asi nevybrala, ale žít s ním musím… A poznala jsem i kluka, co se chystal na operaci na holku a totálně se rozešel s rodinou, takže po téhle zkušenosti, snaž se ji pochopit, jinak se navzájem odcizíte.

• Citovat
  • Upravit
Cindy7
11.4.17 13:47

@Icestar Genetickou výbavu má naprosto v pořádku, ale ona je schopná mě přeřvávat že „ON“, kdykoliv jí řeknu jménem nebo v ženském rodě, je vzteklá jak pes a holky se jí nelíbí, má toho svého gay přítele (ale nelpí na něm tak že by to dělala jen protože on je gay)…mluví a komunikuje jen v mužském rodě, ženský naprosto odmítá a na oslovení „slečno“ lidem odpovídá, jestli si dělají p*del…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.17 13:50

Mela jsem tetu, která se nám svěřila ke stejne věci jako vaše dcera až poslední rok před smrti, odstěhovala se kvůli tomu do ciziny, dřív nebyly takové možnosti jak ted. Strašně me mrzi, ze se cely život trápila se svým tajemstvím a nezažila opravdovou lásku. Musí to byt těžké jak pro vas tak pro dceru, vezme ji za sexuologem, psychiatrem, ti vam poradi a udělají různé vyšetření, známa mela syna a po všem vyšetření a par operaci ma dceru a oba jsou šťastní, do te doby dělal syn samé problémy, krádeže, lhaní, zkouška drog… moc vam držím palce a oboum hodně síly, vše se dá resit :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Cindy7
11.4.17 13:51

@kdochcekam Na genetickém vyšetření byla v minulosti ohledně vyloučení jiné nemoci, geny jako takové má v pořádku…je nechutné, jak si cpe gumovou imitaci pinďoura do spodků (pánských) a stahuje si prsa nějakým speciálním nátělníkem.

• Citovat
  • Upravit
252
11.4.17 13:51
@Cindy7 píše:
@Icestar Genetickou výbavu má naprosto v pořádku, ale ona je schopná mě přeřvávat že „ON“, kdykoliv jí řeknu jménem nebo v ženském rodě, je vzteklá jak pes a holky se jí nelíbí, má toho svého gay přítele (ale nelpí na něm tak že by to dělala jen protože on je gay)…mluví a komunikuje jen v mužském rodě, ženský naprosto odmítá a na oslovení „slečno“ lidem odpovídá, jestli si dělají p*del…

No to mi krapet přijde, že s dcera neumí chovat. :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
11.4.17 13:52

Znám kluka, který býval dříve holkou… já se s ním seznámila až v mužském těle a dozvěděla jsem se o jeho „problému“ z třetí strany (mimochodem operaci musel podstoupit okolo 20 let). A je to úžasnej kluk, hezkej, mužnej, normální, galantní, teď už dokonce ženatej a určitě šťastnej. Takže ten šok musí být určitě hrozný, nedokážu si to představit. Ale pokud skutečně chce změnu pohlaví, tak se s tím zkus smířit, tvoje dítě to bude pořád. Hlavně že bude šťastná :palec: Jestli to bdue gay, to už bych v dnešní době vůbec neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
11.4.17 13:52

Ja ti zakladatelko posilam hodne sil, ono se do toho keca dobre ostatnim, kdyz to nemaj doma… jako kazdej mas pravo na to byt v soku, byt rozcilena, byt zoufala, ale porad ji musis rikat, ze ji mas moc rad. Navstivte psychologa, sexuologa, treba se s dcerou domluvte, ze to nechate utrepat, pockat az ji bude osmnact, ze takovou zmenu udela jen jednou… proste se snazte pochopit vzajemne, klidne se ji sver, co trapi tebe, z ceho mas strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
11.4.17 13:57
@kdochcekam píše:
Chtěla bych vidět tebe, jak tě nechává chladnou, že tvoje vypiplaná holčička si strká bramboru do gatí a chce si zhuntovat život a zdraví aby mohla šukat chlapa do zadku :zed: :zed: :zed:

No to by bylo asi tak všechno, co by jsi mohla dělat. Nechladnout. A víc nic. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6942
11.4.17 13:59

Mně přijde vtipné, že jí to „chceš vysvětlit“ :-D Ona nechce být gay, ona se prostě cítí gayem být. Ty to můžeš:
1. přijmout a respektovat
2. přijmout a podpořit jí
Víc možností nemáš :jazyk:
Ona si tu cestu nevybrala, ona už na ní prostě od narození je. Osobně bych si vybrala tu druhou možnost, je to to jediné, co pro ni můžeš udělat. Chápu, že to není jednoduché, ale myslím, že její cesta bude velmi přínosná a poučná i pro tebe ;) Hodně sil tobě a hodně štěstí dceři :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí