Dcera se cítí být gayem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6388
11.4.17 15:46

Chudík holka. Má velké štěstí, že potkala kluka, který ji podporuje 8o A ty buď štastná, že se ti svěřila. Chce to odbornou pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.17 15:54

Znám osobně holku co bývala kluk. Ty odsuzující příspěvky tady jsou mimo.
Mamko, zajdi nejdřív sama za sexuologem pro info, doporučuju Hanku Fifkovou :palec:

• Citovat
  • Upravit
11
11.4.17 15:56

Kouknete na film Danska divka, treba dceru vice pochopite. Urcite zacnete navstevovat sexuologa a psychologa, pomuze vam situaci vice pochopit a prijmout a navic bez techto konzultaci premenu tela dceri nikdo neudela. Je to dlouhy proces. Hodne sil vam obema!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
11.4.17 16:53

@Bůča lidi jsou až to poslední co by mě zajímalo… nemám žádný předsudky… jen prostě mám na 1. místě zdraví… a změna pohlaví je podle mě drastický zásah do organismu.. ale na druhou stranu samozřejmě pokud slečna chce jinak umřít… tak pak je pořád lepší přeměna pohlaví se všemi riziky a doufat že alespon pár let bude žít stastně a bude zdravá… to je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
11.4.17 16:58

Já bych teda spíš s dcerou řešila tu operaci, protože změna z muže na ženu je už možná „nerozpoznatelně“ a funkčně, ale opačně je to pořád ještě docela v plenkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
11.4.17 17:52

Za komunistů by se tohle stát nemohlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
11.4.17 18:07

@hBod proč myslíš? Takovejch bab co vypadalo jako chlap chodilo po světě. Akorát toho pindíka jim tehdy nepřišili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
11.4.17 18:12
@Cindy7 píše:
Ahoj holky, asi potřebuji pomoct, protože mám pocit, že situaci která přišla, už nezvládám. Před šestnácti lety se mi narodila zdravá a krásná holčička, která se ale moc jako holčička neprojevovala. Pociťovala odpor ke všem holčičím činnostem a věcem (na tom by nebylo nic špatného ani nezvyklého, sama jsem nebyla jiná), neměla vůbec žádné kamarádky a kluci ji k sobě nebrali. S příchodem puberty se začala více hledat a měla snad dvě přítelkyně, které ale později nechala „plavat“ a neustále mi tvrdila, že není na holky. Potom měla přítele, kamaráda svého bratra, který se k ní choval moc hezky, ale ona ho po týdnu nechala být s tím, že nesnáší, jak něžně a jako s holkou s ní mluví. Prý je na kluky, ale cítí a vnímá se jako kluk. Zkrátka a dobře, má dcera se cítí být gayem a touží podstoupit přeměnu pohlaví. Navíc si našla přítele gaye, který ji bere takovou jaká je a v přeměně ji podporuje. Jednou jsem slyšela, jak se spolu baví přes dveře o intimním životě a onen přítel jí říkal, že bere jako samozřejmost, že jí na prsa ani rozkrok nesahá, že je mu jasné, jak nepříjemné jí to je a mluví s ní v mužském rodě.
Zlobím se na svoji dceru, že nemůže být normální nebo třeba jen lesbička nebo jen „kluk“, ale ona musí chtít být gay, které lidi tolik odsuzují. :roll: Co byste na mém místě dělaly vy? Nevím jak jí to mám vysvětlit, že si vybírá moc trnitou cestu…

pockej a jaky rozdil je mezi gayem a lesbickou? Myslis si snad, ze lesbicky jsou lidem putna?

Jinak, poradit nevim co. Co jsem cetla, tak nekdy z toho vyrostou. Pokud ne, tak se obrn materskou laskou, tva dcera bude potrebovat hodne pochopeni a lasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
11.4.17 18:30
@Icestar píše:
@kdochcekam Ano. Kdyby byla doopravdy mužem ve špatném těle a k tomu gayem, obojí by odhalil genetický test. Vzhledem k tomu, že údajně genetiku má v pořádku, tak je problém v hlavě, ne v genech.

jestli to myslis tak, ze diky spatne hormonalni rovnovaze behem tehotenstvi je jeji mozek nenavratne naprogramovan na „muz“, tak pak ano.

Ovsem, tohle se vylecit neda. Takze navstevovat psychologa ano, ale jenom v ramci pomoci se vyporadat ze situaci a pripadnou pripravu na dalsi kroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.4.17 19:15

Určitě kontaktovat Dr. Fifkovovou. V 16 letech už může mít jasno o své pohlavní identitě. A čím dříve se to začne řešit, tím lépe. Znám několik transgender lidí a nejhorší, co se jim může stát je nepochopení od nejbližších. Dítě bych objednala k Fifkové a nechala si doporučit terapeuta pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
11.4.17 19:22
@axelina píše:
@Bůča lidi jsou až to poslední co by mě zajímalo… nemám žádný předsudky… jen prostě mám na 1. místě zdraví… a změna pohlaví je podle mě drastický zásah do organismu.. ale na druhou stranu samozřejmě pokud slečna chce jinak umřít… tak pak je pořád lepší přeměna pohlaví se všemi riziky a doufat že alespon pár let bude žít stastně a bude zdravá… to je jasný.

Lidé, co prošli tranzicí, jistě potvrdí, že to není nic příjemného. Že zotavování po operaci bolí, brát hormony nic moc apod. Ale neznám jediného takového člověka, který by řekl, že toho všeho lituje, že by byl šťastnější v těle opačného genderu, že mu to za to nestálo apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
11.4.17 19:29
@warita píše:
jestli to myslis tak, ze diky spatne hormonalni rovnovaze behem tehotenstvi je jeji mozek nenavratne naprogramovan na „muz“, tak pak ano.Ovsem, tohle se vylecit neda. Takze navstevovat psychologa ano, ale jenom v ramci pomoci se vyporadat ze situaci a pripadnou pripravu na dalsi kroky.

Prosím tě, Icestar naprosto plácá a neví, která bije. Homosexualita skutečně není odhalitelná žádným genetickým testem (to by bylo věcí jinak, kdyby se mladý člověk mohl vyoutovat tím, že předloží rodičům potvrzení z genetiky!), takže tvrzení, že „oboje by bylo odhalitelné genetickým testem“, je lež jako věž. Navíc Icestar nějak stále nechápe, že transexualita je právě to, že biologické pohlaví (tělo, genetika, hormony) se neslučuje s genderem (ano, to, co je v hlavě). A že se tomuhle jevu nemůže říkat „je to jenom v hlavě“, jako by to bylo nějak odstranitelné terapeuticky, a že už moderní medicína, sexuologie, ví, jak s tímto nesouladem pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
11.4.17 20:09

Objednala bych dceru k sexuologovi - po konzultaci s ní. A tebe, zakladatelko, k psychologovi na konzultaci ohledně svých pocitů.

To, že se dcera cítí být mužem se prostě občas stává. To, že se cítí být ještě k tomu gayem je sice „více frustrující“, ale prostě se to stává.

A jen jedna informace, pro transsexuály je to nepředstavitelně těžké, znám jednoho strašně super kluka, a znala jsem ho už jako holku, kdy od základní školy nosil klučičí oblečení, na hlavě kapuci, protože nechtěl, aby mu byly vidět dlouhé vlasy - když mu mamka konečně částečně porozuměla (ale taky ji to trvalo, že z holčičky má kluka), vzala ho k DR a dovolila mu se ostříhat a být víc kluk, byl mnohem spokojenější. Bohužel, šikanovali ho stále. Už jako holku kvůli tomu, že je jiný i jako někoho, kdo chce být kluk, trpěl depresemi, neustále byl ve stresu, až později se to začalo zlepšovat.

Rozhodně netušíš, co tito lidé prožívají, sami si to nevybrali a rozhodně to pro ně není jednoduché - já poslouchala, co mi říkal o svých pocitech, o tom, jak ho berou vrstevníci, jak trpí a nebylo to hezké, v jeho kůži to muselo být náročné, vždy mi ho bylo líto a byl pro mě ztělesněním odvahy a síly.

Snaž se dceru podpořit, pochopit, snaž se s ní mluvit, co by chtěla. Co takhle pro začátek nějaký kompromis? A hlavně, domluvit sexuologa, co se zabývá transsexuály, pro tebe psychologa a bude vám lépe.

Rozhodně je to šok, ale věř mi, že až si v sobě vyřeší všechny ty problémy, bude méně „zlá“, méně agresivní i na lidi okolo a podobně. Vyřeší se tím spousta věcí, spousta agrese a nepochopení. Tak ji prosím pomoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
11.4.17 20:10
@Amalthea píše:
aha, a Hitler by tvůj prastrejda z matčiny nebo otcovy strany? :roll:

Přesně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.17 20:17

Doktorka Fifkovová je dobrý nápad. I ta moje kamarádka k ní před lety chodila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML