Dcera zlobí - 1.třída
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tyhle scény bych akceptovala maximálně ve školce, a to ještě max do těch 4-5 let. V první třídě už je to hodně přes čáru. To je chování fakt tříletého prcka, ne sedmileté slečny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bigl píše: Více
A co bys s tím asi dělala? Ona by prostě u náročnějšího dítěte náprava trvala, klidně roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sandra277 píše: Více
Tak pokud s tou nápravou začneš v těch třech letech, tak v sedmi už tohle fakt nemusíš řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a to je právě otázka. Jak bys to řešila ve třech letech? Přesně by mě zajímal popis, protože plácnout, že mě by se to nestalo a že to mělo snadné řešení ve třech letech, je dost odvážné. Ani nevíme, jaké mělo dítě problémy ve třech letech, jakou mělo výchovu, to tam byl ještě otec? Tak jak můžeš takto psát. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslím, že každé dítě je individualita a to, co platí na jednoho, nemusí platit na jiného… a není to nutně o „zanedbané“ výchově. Třeba u nás postupem času skutečně klesala četnost i intenzita toho napřesdržku
chování během vypravování se do školy a školky. Ale že bych mohla říct, že se (už) nevyskytovalo (vůbec) po nástupu na ZŠ, to bohužel ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud to dítě není mentálně postižené, tak každodenní půlhodinová scéna sedmileté slečny před odchodem do školy je jednoznačně chyba ve výchově.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, není. Ten problém bude podle mě někde uvnitř. Sourozenec stejně vychovávaný by to nedělal.. každé dítě je jiné, jak tu už padlo mnohokrát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit