Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lo Já si potrpím na uklizenou kuchyň večer - hlavně. Přes den taky, to jo. Mám tu výhodu, že mám myčku a většinu nádobí tam „shovám“
Ale teď s uřvaným a náročným miminem a 21 měsíční k tomu to prostě nejde tak dobře, ale do toho se zase dostaneme ![]()
@avm3 to chápu
já v 6ti nedělí nestíhala uklízet, vařit a byla jsme z toho hotová
ted už levou zadní, malej má 5 měsíců a paráda
Ale je fakt, že ho třeba dám na zem na pěnové puzzle a on tam vydrží i hodinu bez moji přítomnosti..příjdu ho jen vždy obrátit, jelikož jak se přetáčí ze zad na bříško, dělá to často, ale neumí zpět, tak to zasahuju ![]()
@Lo To jo 5 měsíců už je zlatej věk
Já musím malou nosit v šátku, jinak neusne, ale díky tomu, aspoň něco udělám ![]()
Neumyté nádobí i dva dny, po bytě roznošené oblečení, v komoře hromada špinavého na vyprání, v koši hromada čistého na vyžehlení. kabelky a tašky donesené odněkud nebo se chystající někam odnášet..smítka po zemi, kutloch v posteli, neutřený prach i dva týdny, smrdící klec s potkánicema…někdy se to tak sejde no…co máme vždycky ok je koupelna a záchod, tam mi vadí nepořádek asi nejvíc. Když chodíme oba denně do práce a víkendy jsme pryč, je těžké najít systém. Ale zase zatím bez špunta nám na velký úklid se vším všady stačí jedna sobota…