Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mau-mau píše:
Teď si to čtu znovu…:mrgree
n: ohýbá se ta Máňa nebo ten pinďa?
Je to dané dobou. Za totáče se kondomy neohýbaly. Teď každý druhý. Už to prostě neumí vyrábět a šidí asi přísady do gumy.
![]()
@Proximus píše:
Je to dané dobou. Za totáče se kondomy neohýbaly. Teď každý druhý. Už to prostě neumí vyrábět a šidí asi přísady do gumy.![]()
Zlatí komunisti
![]()
Nezlob se na mě, ale je to opravdu tím, že nejsi úplně ztopořenej. Chybu v partnerce nehledej.
Zkus se před stykem uvolnit, byla by dobrá delší předehra, trošku tě to navnadí
.
A uvidíš sám, že to bude lepší
.
@jirkagel píše:
@Helenka82 v partnerce vůbec? jakto?
No máš to asi opravdu v hlavě.
Nebo se ti partnerka nelíbí? ![]()
@Helenka82 ne, to vůbec, líbí se mi, spíš se bojím své neschopnosti nebo že jí se to nebude líbit
@jirkagel píše:
@Helenka82 ne, to vůbec, líbí se mi, spíš se bojím své neschopnosti nebo že jí se to nebude líbit
Prosím tě a kdy si začal se sexem? Včera?
Vůbec nad tím nepřemýšlej, bude to akorát průser.
U sexu nemysli a pořádně se uvolní. To je celý, potom půjde úplně všechno. Hlavně klid a nebuď ve stresu… ![]()
No neděje, pokud ovšem nemáte nad postelí můstek a neskáče ti na péro trojité salto s nejistým výsledek dopadu. Řekni jí ať, když je nahoře se tolik nesune dozadu a strč si ho před tím do nějaké té oné tuby značky NAMAZNIČ.
@Katastrofaobecna píše:
Hloubku moc nenatrenujes
ale s nahnilou klobasou se nikam nedostane
@Katastrofaobecna píše:
Ona ne, ale ty jsi mekejs, tak se ohnes, co je na tom nepochopitelného? Blbý je, že když ti stojí, zase to bolí ji.
hele ne meknouciho je take jeden trik,
znala zenska si vi rady
Ona ne, ale ty jsi mekejs, tak se ohnes, co je na tom nepochopitelného? Blbý je, že když ti stojí, zase to bolí ji.