Děti přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12719
28.3.23 17:47
@jetonanic píše:
Byt je nájemní a napsaný na ní. Po několika stěhováních už jsem chtěl aby byl na ni. Byt jsme chtěli ze začátku kupovat, ale nakonec vyplynuly všechny peníze postupně na výživu jejich dětí a nějakých exekucí.

Problém je že já ji asi pořád miluju a jenom při pomyšlení že s ní nebudu se mi zvedá žaludek. Samozřejmě že mi nikdo nedrží u hlavy pistoli.

Nevím jak se toho vzdát.

Zdrhla bych..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
28.3.23 17:49
@jetonanic píše:
Byt je nájemní a napsaný na ní. Po několika stěhováních už jsem chtěl aby byl na ni. Byt jsme chtěli ze začátku kupovat, ale nakonec vyplynuly všechny peníze postupně na výživu jejich dětí a nějakých exekucí.

Problém je že já ji asi pořád miluju a jenom při pomyšlení že s ní nebudu se mi zvedá žaludek. Samozřejmě že mi nikdo nedrží u hlavy pistoli.

Nevím jak se toho vzdát.

A co na ni proboha milujes? To, jak te obirala o penize, a ted se k tobe chova jak k hadru na podlahu? To neni laska, to je strach, ze uz si nikoho nenajdes, tak dobrovolne trpis. Patologicka zavislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
28.3.23 17:54

Je skvělý, že jí miluješ a sebe si nevážíš. Tohle máte společný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.3.23 17:55

Jestli nejsi troll, proč žiješ s parazitem, který má návyky jistých občanů? I její děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
28.3.23 17:55

A ty jsi nemocný, nebo proč setrváváš v takovém vztahu? Co dobrého ti ten vztah přináší? Kromě toho, že jsi ji zaplatil desítky tisíc, živíš jí i její děti a máš z toho nervy na pochodu a do budoucna v těchto hygienických podmínkách i zdraví? Podle toho co píšeš, tak už jsi stejně rozhodnutý, že s ní nechceš být a jediné, co tě drží je pocit, že to bez ni nezvládneš.
Proč jsi ji platil exekuce? Kde jsi nechal rozum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.3.23 17:59

Sbal se a odejdi. Nemáš žádnou povinnost živit cizí ženu a děti. Tak vyčůranou ženu, jako je tvá přítelka, jsem už dlouho nepotkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
28.3.23 18:03
@jetonanic píše:

Nevím jak se toho vzdát.

Tak si nestezuj. Pořid si s ní ještě pár mimisku ať holka nemusí pracovat. Zaplať uklízečku a chůvu.
Asi je holka v posteli mrštna, to těžko nahradiš.
Budeš s nimi do té doby, než budou děti plynule odcházet do vězení a pak už budete mít klid pro svou lásku.

• Citovat
  • Upravit
21111
28.3.23 18:16
@Lojzísek píše:
Ještě dnes si sbal a odejdi. A vyhledej terapeuta.

Nebo nájemnýho vraha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
28.3.23 18:26
@jetonanic píše:

Nevím jak se toho vzdát.

Zneužívají tě docela sprostě a myslím, že jsi pro ně výhra. Láska v tom není, jsi sponzor a sluha v jednom. Jenže ty jsi závislá osoba, takže tě mají na háku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.3.23 18:34

Zdrhej pryč. Jiná ráda není.

Pokud to nedokážeš, tak..tezko radit. Tohle lepší nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2105
28.3.23 18:38

Čí je byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65678
28.3.23 18:49
@biedronka105 píše: Čí je byt?

už to psal, pronájem, psaný na ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
28.3.23 18:57

@jetonanic
Nejsi jejich tata a v to je vysvetleni vseho. Jak ignorace jejich vuci tobe, tak hodnoceni jejich chovani tebou. Ver mi, ze jako rodic vnimas negativa beznych problemu jen z desetiny, nez jako cizi. Protoze rodic to ma zredene laskou. Ted jde o to, jestli s tim ty budes chtit neco udelat i pres sve nepohodli, to znamena ze misto casu pro sebe budes intenzivne budovat vztah s detmi a venovat se jim. Nebo jestli na to zrezignujes a pak to opravdu nema cenu. At jsou deti jakekoli, nerikej mi, zes udelal vsechno pro to, aby sis je ziskal, kdyz jsou schopny takhle ignorovat tvoje pozadavky. A zaroven, kdyz si vybudujete vztah mezi sebou, bude jednodussi planovat spolecne aktivity treba venku a cim vic casu stravite mimo domov, tim mensi se doma udela neporadek a tim min energie detem zbyde na zlobeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
28.3.23 18:59

Zdrhej, hodne rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.3.23 19:55

Nasel sis ženskou, která od samého začátku jako máma stála za 💩, tak čemu se teď divíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí