Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amabilis77 s prádlem ![]()
už jsem teda sundala prádlo ze včera. Dokonce i složila. Ale do tý koupelny se nedokopu. To jsem radši místo toho uvařila a poklidila v obýváku ![]()
Tss já mám sice sušičku ale víte jaká je práce se dokopat to z ní vyndat a složit a to si na mě mrcha dovoluje ještě pískat ![]()
Holky já to mívám tak, že když chlap zmizí do hospody stylem „hned po fotbale přijdu domů“, pak SMS „Dáme jedno a půjdu“ - to už vím, že se ho hned tak nedočkám…tak pak zahajuji svůj soukromý odboj, který spočívá v tom, že se vykecávám na eMiminu a nic neuklízím. Jakože schválně, on si chlastá, tak co já tu budu pobíhat s hadrem. Sice to pak musím uklízet všechno druhý den, nikdo to za mě neudělá, ale v tu chvíli mám takový hezký odbojný pocit. Blbost, co, ale mně to pomáhá ![]()
@catherine100 píše:
Tss já mám sice sušičku ale víte jaká je práce se dokopat to z ní vyndat a složit a to si na mě mrcha dovoluje ještě pískat
to je fakt, že se sušičkou je asi nakonec víc práce, musíš to do ní přeházet z pračky a pak vyndat a složit…a prý se to musí hned, jinak se to zmačká…chůďátko, to ti teda nezávidím
![]()
@Etcetera78 No já pociťuju něco podobného - ty se flákáš, já se taky flákám. A k tomu se mi dneska podařiilo děti zahnat brzo do postýlek, takže se flákám o trošku dýl ![]()
@catherine100 No vidíš, tak manžel mě vlastně zachránil, že sušičku nechtěl, protože on ví, že umím být strašná ![]()
U me je to jednoduchy. Manza neni doma = vecer s Jacobem
(rozumejte v telce pustim Stmivani).
Film ani nic jineho ne, odvádělo by to mou pozornost od emimina a to nejde. konečně mi od něj děti nevyrušují ![]()
No vidíte jak mě doma týrají sušičkou
…ono se to naštěstí nemusí hned, pořád se protáčí, ale každých 5 minut tu na mě vřeští potvora… ![]()
@catherine100 Na mamču furt vřeští pračka, ta moje naštěstí jen bliká.
Holky, ještě chvíli a mám nakecáno 6 tisíc a můžem slavit ![]()
@Amabilis77 píše:
@catherine100 Na mamču furt vřeští pračka, ta moje naštěstí jen bliká.Holky, ještě chvíli a mám nakecáno 6 tisíc a můžem slavit
budou chlebíčky? nedávej tam hermoš a nivu to mi nejede, dík ![]()
Joo na mě vřeští pračka, susička a když nedovřu ledničku tak i ta
přítel se minule vztekal co si to ty spotřebiče dovolujou ![]()
@catherine100 píše:
@K.Black já zas nechcu česnek
já zas česnek jo
ale co, tak @Amabilis77 udělá víc druhů, stejně se nudí ![]()
@K.Black Fajn, zkusím vymyslet něco bez toho ![]()
@catherine100 Lednice taky řve a mrazák, jakmile do ní čučím minutu. Naštěstí se ten alarm dá vypnout, ale víš jak… Manžel hned nakluše, že lednice není výkladní skříň ![]()