Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Cottage má v jednom balení asi 7g, bílý jogurt asi 6g, jak který. Takže v pohodě. Ovoce samozřejmě žádné, jeden jediný kus by ti zkazil celou dietu. Já teda ujížděla na sýrech. Zkusím ještě vzpomínat ![]()
A hubneš?
Koukám ještě na rajčata, 100g (což není moc
) má 4,60g sacharidů, ledový salát ve 100g 1,90g sacharidů, brokolice ve 100g 2,90g sacharidů.
To spíš jako příloha.
Jinak samozřejmě jakékoliv sýry.
chuanitka píše:
Koukám ještě na rajčata, 100g (což není moc) má 4,60g sacharidů, ledový salát ve 100g 1,90g sacharidů, brokolice ve 100g 2,90g sacharidů.
To spíš jako příloha.
Jinak samozřejmě jakékoliv sýry.
ledový salát si ěvtinou dávam k obědu, k masu. Jen nevim jak často je ideální se vážit? Já si dávam většinou sýr na odpolední svačinu, teda takový miniplátek,a le stačí to ![]()
Nojo, moc pestrá dieta to není
A to si představ, že jsem ji držela a nejedla maso ![]()
chuanitka píše:
Nojo, moc pestrá dieta to neníA to si představ, že jsem ji držela a nejedla maso
tak to snad ani nejde ne
. Mě právě u téhle diety vyhovuje to že se může hodně masa ![]()
Dobrý den, taky prosím o zaslání hodnot v tabulce, děkuji
Ivet
Prosím a co takové rýžové chlebíčky, to je pufovaná rýže, to se smí?
![]()
Zdravim vsechny co delaji atkonsonovu dietu. Doporucuji jist hodne vitaminu (bez cukru) a predevsim nejake prasky na rust vlasu. Po 3 mesicich mi zacly silene padat vlasy! Dieta je fantasticka a zarucene funguje, v pohode shodite 10kg za 2 mesice, ale uprimne receno neni moc zdrava. Jojo efekt neni tak veliky jako pri jinych dietach a pokud si chcete udrzer postavu muzete delat napriklad 5 pracovnich dnu dietu a pres vikend se nacpat. Docela to funguje ![]()
Minuly rok jsem shodila pred 12kg a ted jsem se do ni pustila znovu protoze se musim vlezt do svych svatebnich satu
Drzim vsem palce a doufam ze budou tak uspesni jako ja! papa Katka.
Ahoj Tery,
chtěla bych se zeptat kolik se dá zhubnout cca kilo po měsíci důkladného držení atkinsonové diety?
Dík za odpověď
S pozdravem Káťa
zajímalo by mě zda hubnete na centimetry a né na kilogramy?
Na diskuzích holky s touhle dietou hubnou i 30 kilo běžně, ale pak se člověk dozví, že zhubli třeba jen jednu velikost což odpovídá váze cca 5-7 kilo při výšce 160-170 cm a váze 75-85 kilo. Mám pocit, že člověk hubne vodu, svaly a nikoliv jen tuky:(
Neznám nikoho kdo při atkinsonce zhubnul třeba 15 cm přes stehno, většinou hubnou jen prsa, lýtka, občas pas:(
ja na centimetry nevim ale po 3 tydnech jsem mohla nosit svoje stary o cislo mensi kalhoty
Já ji držela před lety a podařilo se mi s ní shodit 25kg(z 85 na 60kg),žádná jiná na mě nezabrala. Šlo to dolů i v centimetrech,možná i proto,že jsem k tomu užívala Bio CLA(pomáhá při sportu spalovat tuky a udržet svalovou hmotu) a jezdila na kole(žádný honění,ale pěkných pár kiláků to bylo). Dostala jsem se z velikosti XL na S. Jojo efekt žádný,začala jsem nabírat na váze až v době,kdy jsem začala užívat hormony.
zajímalo by mě zda hubnete na centimetry a né na kilogramy?
Na diskuzích holky s touhle dietou hubnou i 30 kilo běžně, ale pak se člověk dozví, že zhubli třeba jen jednu velikost což odpovídá váze cca 5-7 kilo při výšce 160-170 cm a váze 75-85 kilo. Mám pocit, že člověk hubne vodu, svaly a nikoliv jen tuky:(
Neznám nikoho kdo při atkinsonce zhubnul třeba 15 cm přes stehno, většinou hubnou jen prsa, lýtka, občas pas:(
moc prosím, kdo mi pomůže nastartovat tuhle dietu. Potřebuji poradit s jidelníčkem a vůbec jak do toho, abych někde nedělala chybu.Určitě jsou zde ty, které už mají s touhle dietou zkušenosti a jsou ochotny poradit. Díky moc
Poslední příspěvek je tu před několika měsíci. Tak jestli ještě někdo i teď chce nastartovat se mnou, budu moc ráda. Podle Atkinsona jsem se stravovala před 6 lety a v pohodě pomalu a jistě šlo dolů 12 kg před rokem se mi začaly kila vracet. Všichni mi tvrdí, že je to věkem ( je mi 56 let), ale já se stím nehodlám smířit.
Naštvala jsem, že neobleču některé oblíbené kousky z mého šatníku a tak se vracím na chvilku k Atkinsonovi.
Minuĺe jsem neměla hlad ani chutě. Naopak byla jsem v šoku, že jsem pořád sytá a při tom jdou kila dolů.
Přidala jsem cvičení a chůzi.
Ráda se podělím o své zkušenosti, a ráda se dozvím vaše zkušenosti. A typy na recepty
![]()