Dieta podle Atkinsona

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
23.1.11 16:16

Cottage má v jednom balení asi 7g, bílý jogurt asi 6g, jak který. Takže v pohodě. Ovoce samozřejmě žádné, jeden jediný kus by ti zkazil celou dietu. Já teda ujížděla na sýrech. Zkusím ještě vzpomínat :)
A hubneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
23.1.11 16:25

Koukám ještě na rajčata, 100g (což není moc :roll:) má 4,60g sacharidů, ledový salát ve 100g 1,90g sacharidů, brokolice ve 100g 2,90g sacharidů.
To spíš jako příloha.
Jinak samozřejmě jakékoliv sýry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
23.1.11 20:10
chuanitka píše:
Koukám ještě na rajčata, 100g (což není moc :roll:) má 4,60g sacharidů, ledový salát ve 100g 1,90g sacharidů, brokolice ve 100g 2,90g sacharidů.
To spíš jako příloha.
Jinak samozřejmě jakékoliv sýry.

ledový salát si ěvtinou dávam k obědu, k masu. Jen nevim jak často je ideální se vážit? Já si dávam většinou sýr na odpolední svačinu, teda takový miniplátek,a le stačí to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
23.1.11 21:38

Nojo, moc pestrá dieta to není :lol: A to si představ, že jsem ji držela a nejedla maso :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
24.1.11 07:53
chuanitka píše:
Nojo, moc pestrá dieta to není :lol: A to si představ, že jsem ji držela a nejedla maso :zed:

8-o 8-o tak to snad ani nejde ne :-? . Mě právě u téhle diety vyhovuje to že se může hodně masa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eivet
15.5.11 13:16

tabulka

Dobrý den, taky prosím o zaslání hodnot v tabulce, děkuji :-) Ivet

• Citovat
  • Upravit
eivet
15.5.11 13:18

rýžové chlebíčky

Prosím a co takové rýžové chlebíčky, to je pufovaná rýže, to se smí?
:wink:

• Citovat
  • Upravit
Kacenkakac
15.1.12 12:21

Atkonsonova dieta

Zdravim vsechny co delaji atkonsonovu dietu. Doporucuji jist hodne vitaminu (bez cukru) a predevsim nejake prasky na rust vlasu. Po 3 mesicich mi zacly silene padat vlasy! Dieta je fantasticka a zarucene funguje, v pohode shodite 10kg za 2 mesice, ale uprimne receno neni moc zdrava. Jojo efekt neni tak veliky jako pri jinych dietach a pokud si chcete udrzer postavu muzete delat napriklad 5 pracovnich dnu dietu a pres vikend se nacpat. Docela to funguje :-)
Minuly rok jsem shodila pred 12kg a ted jsem se do ni pustila znovu protoze se musim vlezt do svych svatebnich satu :-) Drzim vsem palce a doufam ze budou tak uspesni jako ja! papa Katka.

• Citovat
  • Upravit
kate tess
27.1.12 23:18

Ahoj Tery,

chtěla bych se zeptat kolik se dá zhubnout cca kilo po měsíci důkladného držení atkinsonové diety?

Dík za odpověď

S pozdravem Káťa

• Citovat
  • Upravit
ataska
19.3.12 16:39

centimetry

zajímalo by mě zda hubnete na centimetry a né na kilogramy?
Na diskuzích holky s touhle dietou hubnou i 30 kilo běžně, ale pak se člověk dozví, že zhubli třeba jen jednu velikost což odpovídá váze cca 5-7 kilo při výšce 160-170 cm a váze 75-85 kilo. Mám pocit, že člověk hubne vodu, svaly a nikoliv jen tuky:(
Neznám nikoho kdo při atkinsonce zhubnul třeba 15 cm přes stehno, většinou hubnou jen prsa, lýtka, občas pas:(

• Citovat
  • Upravit
4151
19.3.12 17:07

ja na centimetry nevim ale po 3 tydnech jsem mohla nosit svoje stary o cislo mensi kalhoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
19.3.12 17:28

Já ji držela před lety a podařilo se mi s ní shodit 25kg(z 85 na 60kg),žádná jiná na mě nezabrala. Šlo to dolů i v centimetrech,možná i proto,že jsem k tomu užívala Bio CLA(pomáhá při sportu spalovat tuky a udržet svalovou hmotu) a jezdila na kole(žádný honění,ale pěkných pár kiláků to bylo). Dostala jsem se z velikosti XL na S. Jojo efekt žádný,začala jsem nabírat na váze až v době,kdy jsem začala užívat hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.3.12 00:05

centimetry

zajímalo by mě zda hubnete na centimetry a né na kilogramy?
Na diskuzích holky s touhle dietou hubnou i 30 kilo běžně, ale pak se člověk dozví, že zhubli třeba jen jednu velikost což odpovídá váze cca 5-7 kilo při výšce 160-170 cm a váze 75-85 kilo. Mám pocit, že člověk hubne vodu, svaly a nikoliv jen tuky:(
Neznám nikoho kdo při atkinsonce zhubnul třeba 15 cm přes stehno, většinou hubnou jen prsa, lýtka, občas pas:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.3.12 10:44

Ahojky všem

moc prosím, kdo mi pomůže nastartovat tuhle dietu. Potřebuji poradit s jidelníčkem a vůbec jak do toho, abych někde nedělala chybu.Určitě jsou zde ty, které už mají s touhle dietou zkušenosti a jsou ochotny poradit. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vitalades
27.8.12 15:11

pozdní odpověď

Poslední příspěvek je tu před několika měsíci. Tak jestli ještě někdo i teď chce nastartovat se mnou, budu moc ráda. Podle Atkinsona jsem se stravovala před 6 lety a v pohodě pomalu a jistě šlo dolů 12 kg před rokem se mi začaly kila vracet. Všichni mi tvrdí, že je to věkem ( je mi 56 let), ale já se stím nehodlám smířit.
Naštvala jsem, že neobleču některé oblíbené kousky z mého šatníku a tak se vracím na chvilku k Atkinsonovi.
Minuĺe jsem neměla hlad ani chutě. Naopak byla jsem v šoku, že jsem pořád sytá a při tom jdou kila dolů.
Přidala jsem cvičení a chůzi.
Ráda se podělím o své zkušenosti, a ráda se dozvím vaše zkušenosti. A typy na recepty
:mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková