Dieta podle Atkinsona

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
24.9.12 08:42

Tak nevím, jestli tady ještě někoho zastihnu, ale ráda bych pokecala.Taky se nehodlám smířit s tím, že roky=kila. Atkinse začínám dnes, ale nemohu nikde najít tabulku s hodnotami čistých sacharidů v potravinách, tak poraďte, budu čekat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elisheek
2.10.12 08:55

Ahoj, na doporučení známe jsem se také rozhodla s Atkinsonem začít. Jsem teprve na začátku a jsem zvědavá, jak to bude probíhat a hlavně jak to vše dopadne. Musím říct, že hodně nad vodou mě drží hlavně můj přítel, kterému se i pře to, jak vypadám líbím taková, jaká jsem, ale já sama se mu prostě chci líbit ještě víc a proto tohle rozhodnutí. Vím předem, že kdyby mě k tomu někdo nutil, určitě to nedávám, ale díky tomu, že jsem se k tomu rozhodla sama, tak je to něco jiného. Budu ráda, za jakýkoli názor a samozřejmě i komunikace s lidmi, kteří Atkinsku drží také… znáte to, je lepší bojovat s někým a držet se navzájem, než v tom být sama :) Děkuji všem a zatím pááá.

• Citovat
  • Upravit
4
2.10.12 09:10

Tak zdravím další spolubojovnici. Nejprve Tě trochu opravím - je to Atkins, ne Atkinson(Atkinson je Mr. Bean). Četla jsi jeho knihu? Pokud ano, tak víš skoro všechno, co potřebuješ a pokud nejsi typ, který pravidelně hladoví, aby zhubnul(jako bohužel já) a pokud máš alespoň trochu pevné vůle, tak Ti zaručuji, že budeš opravdu v pohodě hubnout. Rozhodně se ozvi, jak to jde.Ve dvou (snad časem i více) se to lépe táhne! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elisheek
2.10.12 09:18

Jistě Atkins, vždycky to napíšu jinak i když vím, že to tak není :D Knihu jsem nečetla, zatím jsem ji totiž nesehnala, ale právě od své známé mám tolik materiálů,, že si myslím, že mi to bohatě vystačí. A jak ty jsi na tom a jak se Ti daří? :)

• Citovat
  • Upravit
4
4.10.12 08:50

Tak já už mám za sebou tři týdny a nic.Ale fakt se nenech otrávit, já jsem taková blbá raritka-špatná štítná žláza, velmi pomalý metabolismus a dědičné sklony k obezitě. :zed: To si fakt nevymýšlím, ale nechala jsem si udělat vyšetření u lékaře. Tvorbu ketolátek, které jsou u této diety nezbytné si pravidelně kontroluji a zatím nic, ale nevzdávám to. Metabolismus by měla nastartovat krátká hladovka, ale ani 3dny bez jídla mi nepomohly, tak pokud znáš nějaký způsob, jak to tělo donutit ke tvorbě ketolátek, tak ti budu vděčná. Doufám, že tobě se daří lépe, jak to zvládáš na 20ti gramech. Já teda musím říct, že v pohodě. Tak písni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elisheek
4.10.12 18:33

Používáš papírky a nebo činidlo na sleování ketonů? Popřípadě co je lepší, chci si je koupit. Slyšela jsem, že to je prý lepší je sledovat.

• Citovat
  • Upravit
4
5.10.12 08:30

Já používám DIAPHAN, tedy papírky. Co je lepší nevím, protože nic jiného jsem nezkoušela, ale ten Diaphan je vcelku levný (asi 120,–) a je to jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elisheek
10.10.12 11:38

Tak to vyzkouším, děkuji za tip. Jinak já jsem na dietě zatím asi 10 den a mám 5 kg dole. V poslední době váha stojí, ae vařím, že zase poleze dolu… Snad.

• Citovat
  • Upravit
Lucka L.
3.1.13 23:05

Ahoj Teez, narazila jsem uplně náhodou na váš rozhovor o atkinsonově dietě. Nemáš ji ještě náhodou v počítači? Chtěl bych ji vzkoušet a právě se pořádně nevznám jak si sestavt jídelníček,..vždycky jsem na to byla levá. A jak se ti to nakonec povedlo? Zhubla si a ta váha ti zůstala?:)

• Citovat
  • Upravit
novikmon
30.5.13 08:02

Ahoj..jedu dietu 11 den a zatím 2 kg dole což je dost málo jde mi to nejak pomalu…ráno syýr. svačina sýr…oběd maso špenát, nebo ryba brokolice, svacina kousek okurky, večeře vajíčko nebo zelenina…jim do 6 hodin večer nejdýl…asi dělám někde chybu…poradite mi někdo? mám docela nadváhu potřebuju 20 kg dolu.ahoj :nevim: :nevim: :(

• Citovat
  • Upravit
4151
30.5.13 23:19
@novikmon píše:
Ahoj..jedu dietu 11 den a zatím 2 kg dole což je dost málo jde mi to nejak pomalu…ráno syýr. svačina sýr…oběd maso špenát, nebo ryba brokolice, svacina kousek okurky, večeře vajíčko nebo zelenina…jim do 6 hodin večer nejdýl…asi dělám někde chybu…poradite mi někdo? mám docela nadváhu potřebuju 20 kg dolu.ahoj :nevim: :nevim: :(

jíš dost málo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novikmon
31.5.13 09:03

Nevim asi ne…docela hodne mam k obedu a pak ty svaciny…jim 5 x denne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4151
31.5.13 09:10

Já myslela jestli nemáš malé porce. ale na každé jídlo nemáš bílkovinu? máš tam jen zeleninové jídla… já jsem kdysi za 2 týdny zhubla asi 4 kila, ale dýl bych to nedržela. v mém okolí je to hodně populární, holky si nosí na svačinu třeba vajíčka natvrdo a na to si ještě nakrájí máslo :nevim: ideálně se mají po dvou týdnech začít pomalu zařazovat sacharidy a ony takhle jí už měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novikmon
3.6.13 10:12

A jak jim to jde?? mě přijde, že to nedela nic nebo možná cm ale kg určitě ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
peggy193294
7.8.13 12:35

Ahoj holky, rozhodla jsem se pro Atkinsovu dietu a rada bych vedela, jestli to zrovna taky nekdo nedrzi a nemohly bysme se navzajem trosku podporit ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková