Diskuze bez žvatlání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3417
21.6.06 22:23

Na romantiku v maxíkovo provedení fakt nemám :lol: - my to rodičům normálně řekli. Ani jsme snad nebyli spolu, když jsme jim to zdělovali. Jestli máš pochybnosti, tak klidně ještě počkejte, než to vyhlásíte - nebudete první ani poslední, kdo to z těchto důvodů tají dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
22.6.06 09:10

Ahoj,

tchánovcům jsme to oznámili v sedě a prostě jsme řekli, že budou bába a dědek, že jsem těhotná. U nás se žádná romantika nekonala, protože jsem ani pořádně nevěděla, jak to všem oznámit. Tak jsem to nakonec udělala naprosto neromanticky :wink:

Zdrobněliny používám jen u Peťky a to proto, že mi příjde divné, kdybych mu říkala „Petře“ Jinak nemáme mimíse, ale trpaslíka…

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
22.6.06 11:15

Tak ta bageta je opravdu výborná :D , ale já bych to stejně asi i v takové situaci ještě zatajila. Zatím si pořád řikám, že to začnu zveřejňovat až po ultrazvuku, dalším ultrazvuku, genetických testech … jenomže teď už zbývá jen velký ultrazvuk - žádné další zlomové okamžiky, pokud vím, pak už nebudou … jenomže to se přece nedá „normálně“ říct. Pořád mi nabíhají trapný situace, jak by to mohlo vypadat, jako třeba: máma: „ten pes teď v létě zas tak pelíchá“ - já: „no a já jsem teď v létě těhotná“ - máma: „pořád se někde válí chuchvalce“ - já: „jo“ - máma: „co že jsi řikala? že někam jdeš?“. Taky jsme rozházený po celé republice, takže se navštěvujeme jen jednou za čas a nikdo mě nemá možnost sledovat, jestli měním návyky, oblečení a tak. A vlastně těhotenství považuju za normální stav, protože z posledního roku mi zabralo už osm měsíců (teda rozděleno na tři epizody - ta poslední je zatím nejdelší a nejslibnější). Stejně si myslím, že budeme s tatínkem celkem tragédi rodiče, až si přivezeme tu miniopičku a ani jeden nebudeme tušit, co s ní (no od tatínka se to stejně asi moc nepředpokládá, tak tím hůř pro mě). Vůbec nechápu, jak jste to mohly zvládnout. Já jsem se zatím samostatně nestarala ani akvárko …

BilyPes

Tak já si taky zkusim udělat ten milimetr:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kojenec Karel je 16 weeks 4 days old

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
22.6.06 11:30

ne tak jinak ten milimetr:

:? :? :? :? :oops: :? :? :? :? :?
Unborn kojenec Karel je 16 weeks 4 days old

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
22.6.06 11:40

BilyPse fakt by byla škoda,kdybys nadobro opustila toto forum,je s tebou sranda.Taky mám raději pánskou společnost,ale opravdu nemají zájem diskutovat o těhotenství atd.Mno to odosobnění,těžko garantovat,dítě je silně osobní záležitost.Oznámení těhotenství obdobný jako u Maxíka,tchyně k snídani připravila vejce se salámem,takže jsem mohla buď hrdinně zatloukat,nebo se potupně poblít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.6.06 11:49

Baby, ja som tusila, ze z toho bude dobra diskusia, zabavam sa coraz lepsie :D :D :D
BilyPes, tvoj styl humoru je squely :lol: A vies co? Som si ista, ze po case ta tu zacnu oslovovat Pejsku alebo nejak podobne :lol: (kto by stale vypisoval BilyPes, navyse ked sa to zle sklonuje)
Zdravime KK (kojence Karla) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
22.6.06 11:50

No ale maxík to zkombinovala ..... A z toho mi vychází, že jsi ty vajíčka snědla, vzápětí potupně ..... a pak jsi to teda prozradila - Taky docela dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
22.6.06 12:03

Jsem srab,vyklopila jsem to,všichni mě oplácavali a ty vejce furt stály přede mnou a gothaj tak smrděl,ale aspoň jsem stihla říct pardon a odporoučet se na WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.6.06 12:06

Ja navrhuji oslovovat BilehoPsa - GORO :lol: 8O :D Je to kratke, rychle a nemusi se sklonovat. Jiste si pamatujete v 80tych letech oblibeny japonsky serial Goro bily pes - v prvnim dile se cokl zabehne a nasledujicich x dilu ho holka hleda po celym japonskym souostrovi.. :roll:

Jinak Maxiku - to tuleni bylo samozrejme s manzelem, mne to dostava do kolen proto, ze rozhodne u „tuleni“ nezustane, ze…

zvlast kdyz „snazilky maji pravidelne tulenicko, meri si bazalni teplutky a kontroluji posevni hleniky, aby z nich byly tehulinky, ktere budou mit mimisky a spolu s manzou budou rodinecka…“ :oops: :roll: :wink:

Prosim neco podobneho jsem nekolikrat cetla na rodina.cz. Timto samozrejme se nechci vysmivat nebo zlehcovat udel lidi, kteri se pokouseji o dite…

• Citovat
  • Upravit
691
22.6.06 12:23

Tak nad touto diskusi jsem se fakt uprimne pobavila :lol: :lol: :lol: GORO, BilyPse, taky nemusim zkratky typu manza, tulenicko (z tohoto mam osypky a uz vubec bych nemohla hromadne informovat, kdyzepak to tulenicko probehlo, na to fakt nemam :-), nicmene je pravda, ze holky na miminu jsou fajn, diskuse tu byvaji na urovni a bez vzajemneho napadani, co je udajne na Rodine denni chleba, takze se ty zdrobnelinky tu a tam daji ustat a clovek tady najde spoustu uzitecnych info, o kterych by jinak nemel ani sajn. Jo a Petulka samozrejme neni mimis, i kdyz je to tu in, ale prdolka ci prcek :-) Kojenec sice je porad, ale tento termin bych ve spojeni s nim nejspis nepouzila, i kdyz kojenec Peter by neznel spatne :-) Teto diskusi ZDAR preje

JANDULKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
22.6.06 13:23

Já jsem se taky dost dobře nasmála… :lol: :lol: :lol:

S tím oznamováním jsme to taky neměli nijak romantické, manža :wink: to nevydržel a řekl to hned rodine a jedněm známým s tím že ostatním až za dýl. Bohužel to nevyšlo, a napříště jsme si řekli že to taky nikomu neřeknem. Ale dost dobře si neumím představit jak to uděláme s rodiči, protože ty ví o různých vyšetřeních a tak to s nima řešíme a nejspíš dostanu hned neschopenku, tak na téhle frontě se to asi neutají. Ale žádná romantika to nebude a ani nebyla (mamka to na mě poznala - prý jsem se tak blbě culila…- Jinak to taky budem oznamovat až já nevím kdy rozhodně po třech měsících.

Jinak u nás v rodině se říká v těhotenství piskoř, ale to se mi moc nelíbí, asi bude cvrček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
22.6.06 13:49

Jenže mně když někdo prozradí, že čekají miminko, okamžitě si začnu představovat ten akt, při kterém vzniklo. A u většiny lidí mi z takové představy málem slezou nehty … Ne, že bych byla prudérní, ale když si představim, jak si moje rodiče a tcháno-rodiče začnou tohle taky představovat … 8O … Já vim, že se tak nějak obecně předpokládá, že když spolu dva lidi žijí, mívají obvykle i intimní kontakty, ale stejně mi to trochu připadá, jako že jim rovnou můžeme poslat video 8). Ta představivost je vůbec strašně zajímavá věc - taky toho za ten den i noc tolik prožijete? Já jsem teda pořád naprosto uštvaná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
22.6.06 13:56

Představivost bych někdy poslala do háje..... Co ta moje všechno dokáže vymyslet… :roll:

Ale zase ten akt kolikrát ani neproběhl a je z toho taky nějaký Kojenec XX- vezmi třeba inseminace nebo umělé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
22.6.06 14:09

Dobré odpoledne :D .

Tak doma mrňousovi mimís taky neříkám, to používám jen jako jednu z variant, když o něm píšu. Doma mu říkám všelijak, podle momentální nálady mojí i jeho. Někdy třeba velmi roztomile Maximální miminko, neb jmenuje se Max, při narození vážil skoro 4,5 kila a nyní ve třech měsících má sedum a půl :roll: . Ovšem prvnímu jsem říkala Kojenec nespokojenec :lol: , neboť v začátcích byl velmi nespokojený. No a prostřední, jménem Alice, zkráceně Alka, mi v prvních měsících života málem vyřvala díru do hlavy, říkala jsem jí tudíž Alkajda :lol: (nikomu to ale radši neříkejte, já ji mám jinak dost ráda :lol: :lol: :lol: ).

Hele Goro, normálně se to říká tak, že mámě řekneš: mami, chceme ti něco říct - čekáme miminko. Nebo - budeš bába. Nebo - bude nás víc. Nebo - co tě napadne. Prostě si vynutíš její pozornost, aby tě vnímala, a pak jí to normálně řekneš. Protože reakci rodičů ti stejně nikdo nezaručí, tak si s tím nelam hlavu.
Tak třeba naše máti. Když jsem jí na zahradě oznámila, že čeká svoje první vnouče, tak její reakce „a co bude s vánočním trhem“ mě málem složila do záhonu :twisted: . Až po několika měsících jsem se od známé náhodou dozvěděla, jak to ve skutečnosti prožívá - sotva někam přijde, tak už ode dveří huláká, že bude bába :lol: . Doma se přitom tvářila jako indián :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
22.6.06 14:17

Aha, tak tady se pro změnu probírá výroba miminek. No z tuleníčka to asi opravdu nebude, si myslím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová