Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50155
3.8.12 09:21

Boloňské špagety s parmezánem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17953
3.8.12 09:47

Vývar a brplacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
3.8.12 10:57

Dovolím se přidat do diskuze :)
dnes plněné papriky s rajskou a kuřecí vývar…
na zítra kuře na paprice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
3.8.12 11:14

@Miižu taky je dnes mame, zbydou na zitra :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
3.8.12 11:31

Tak jávůbec nevím, tahnu na chalupu potřeby na chlupaté knedlíky, ale ty dělá manžel, takže se uvidí.
Dozrávají dýně, kapusty máme na záhonu lány, zahrada rodí jak vztaklá - tak asi budu mlátit vegeteriánskou stravu, dokud se neosypem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
3.8.12 11:49

Dneska česnečka a lívanečky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
3.8.12 12:17

Knedlíky se švestkama, nahoru tvaroh a hrachová polévka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
3.8.12 12:22

Zítra pro brigádníky na stavbu francouzské brambory, v neděli asi uzený s br. kaší. A vůbec netuším, co jim dám k večeři. :nevim: Poraďte, prosím. Minulý víkend měli špekáčky v pivu a druhý den obložený chleby.

• Citovat
  • Upravit
3003
3.8.12 12:25

Veprove na tymianu s bilym vinem, ryze a cuketa, lilek, mrkev na masle, jako priloha..Zitra losos s kuskusem.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
3.8.12 12:25

@marcela81 Chleba ve vajíčku, smaženky, tousty. Nebo ještě polívky typu gulášovka, dršťkovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
3.8.12 12:28

@marketta1 to zní moc dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
3.8.12 12:31

@Miižu A je to moc dobre..Kdysi jsem jedla neco podobneho ve Spanelsku, veprove na tymianu s bilym vinem a uplne jsem si to zamilovala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
3.8.12 12:33

@danyk, na smaženky bych úplně zapomněla, ty určitě udělám. A polívku asi nějakou taky. Díky moc. :kytka:
A kdyby byly ještě nějaký nápady i na obědy, tak sem s nima. Naštěstí jim vařim jen o víkendech, ale stejně dochází inspirace. Většinou je to tak pro 6 lidí a vzhledem k tomu, že mám dvě děti, tak to musí být něco rychlýho a levnýho. (už měli normální guláš, buřtguláš, sekanou, kuře na paprice). :hug:

• Citovat
  • Upravit
10639
3.8.12 12:44

Mi dnes dojidame k obedu testoviny ze vcera, na veceri budu delat pizzu a na zitra knedliky se spendlikama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.8.12 12:49

@marcela81, pro brigádníky mě napadají omáčky (s rýží, to je jednoduchý) a hustý polívky. Ale třeba ohřátý párek by neškodil, nebo párek s kaší, lečo třeba. Nebo porce kuřete, upéct a s chlebem a okurkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny