Dítě, nebo potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4497
9.2.20 09:50
@Anonymní píše:
@Černá vdova Moje sestra je mladší a několikrát řekla, že nesnáší děti.. dřív jsme spolu hodně cestovaly, ale teď se bojím, že je všemu konec…

Spousta lidí nemá ráda cizí děti, ale vlastní nebo v rodině, to je jinej případ, počkej, jak ráda s tebou ještě bude nakupovat věci pro mimco, jak ráda s tebou půjde na procházku povozit kočárek.. a kdyby ne, tak můžeš občas mrne nechat tatínkovi nebo někomu na hlídání a se ségrou někam vyrazit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.2.20 09:52
@Anonymní píše:
@Černá vdova Moje sestra je mladší a několikrát řekla, že nesnáší děti.. dřív jsme spolu hodně cestovaly, ale teď se bojím, že je všemu konec…

Přeci se prispusobi.. a neznamená to ze bude nesnaset i tvé ne? ;) Bude teta, není to cizi dítě od vedle.
Rozhodni se jak chceš, ale mysli na to ze až dítě opravdu chtít budeš, bude ti to líto a možná se bez ivf ani neobejdes. Ne každá po 30ti otěhotní na lusknutni prani.
Přítel asi v hloubi duše taky nebude nejšťastnější, třeba i za par let kdyby vám to neslo.
Nevim neznám té, hormony jsou v téhle době docela silné.. takže 3 dny není nic nemožného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.20 09:53

@xjuklickova souhlasím naprosto s tím co píšeš na začátku, my máme děti plánované a snažili jsme se o ně i několik měsíců, takže to nebylo ani vždy na první dobrou a pocit nervozity jsem jak píšeš vždy prožívala do toho 3. Měsíce dokud byla možnost volby a člověk najednou balancuje, je to tu, určitě je to správně? Určitě to zvládneme? Máme jen 6 týdnů a pak to je prostě„definitivní“. Ale je to jen obava a vlastně si i myslím předpoklad toho že je žena zodpovědna a bere tu změnu vážně. Dle mě se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.20 09:53
@lebambule píše:
No, taky by se dalo říct, ze proste jen zodpovědně přemýšlí a nejednaji stylem nějak to dopadne, zejo. Ja bych nepausalizovala ;)

Souhlasím s Hankou. Je dobře, když někdo přistupuje zodpovědně k životu, ale tenhle příspěvek tak nepůsobí. Paní je 28 let, má pevný vztah, bydlení, měla v plánu skončit v práci, je těhotná a přemýšlí, že na dítě není připravená…ano, jistě mateřství přináší jistá omezení a třeba uskromnění, na druhé straně ale přináší mnohem víc…Neumím si představit, že by zakladatelka šla na potrat, protože v momentě co by o dítě přišla, by se rozjely výčitky…Těhotenské hormony sice mění nálady, ale tohle už mi připadá dost a příspěvek má podtón sobeckosti…

• Citovat
  • Upravit
9296
9.2.20 09:56
@Anonymní píše:

Moje sestra řekla 8o snad žiješ svůj život a ne život své sestry.
Cestovat se dá i s dětmi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193

A co má to vsechno říká partner? On děti nechce? Ale přeci se dá žít i s dětmi, cestovat atd… Mám kamarádku co miluje treking, cestování a světě div se má děti 2,byli v Polsku, Norsku pod stanem… Je to jen o tom jak si to nastavís…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139

Zakladatelko, nemá na to vliv tve dospívání?
Bylo něco špatně? Mas to s tím spojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.20 09:57

Nesvadejte všechno na hormony… :roll: to že někdo přemýšlí o tom že si přeje aby plodu nebylo srdíčko je fakt hnusný…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.20 09:58

Taky nesnasim deti a to dve mam. Bohuzel jen na prani manzela, kdyby bylo na mne, nemela bych je. Taky v te dobe byly interupce jen na zaklade rozhodnuti komise, ja byla mlada, zdrava, vdana. Jen velky smysl pro odpovednost mne donutil je vychovat. V tehotenstvi s prvnim jsem si prala at se narodi mrtvy, citila jsem, ze nebudu stastna. Proste nejsem matka hrdinka a v detech nevidim smysl zivota. Anonym, citlive info, jinak smazat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@kavulenka píše:
A co má to vsechno říká partner? On děti nechce? Ale přeci se dá žít i s dětmi, cestovat atd… Mám kamarádku co miluje treking, cestování a světě div se má děti 2,byli v Polsku, Norsku pod stanem… Je to jen o tom jak si to nastavís…

Partner děti chce, ale když vidí, jak se trápím, tak mě podpoří v čemkoliv..

• Citovat
  • Upravit
15113

Co je to dneska za dobu, že jsou lidé pomalu ve třiceti letech tak nevyzrálí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.20 10:00
@Zapadslunce píše:
Zakladatelko, nemá na to vliv tve dospívání?
Bylo něco špatně? Mas to s tím spojené?

Nemyslím, v dospívání jsem byla hodná holka a dělala, co se po mně chtělo…

• Citovat
  • Upravit
139
9.2.20 10:02
@Anonymní píše:
Nemyslím, v dospívání jsem byla hodná holka a dělala, co se po mně chtělo…

Myslím spíše jestli ti nebylo ublizovano?
No obě rozhodnutí ti nejspíš změní život..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.2.20 10:06

Já to prostě urpimne nechápu, takže děti kit nebudete? Rozhodnutí je na vás ale podle mě vidíte na tom mít děti jen to těžké, a pokud by jste to vnímala tak že vám dítě zničí život tak ho nemějte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.2.20 10:06
@Anonymní píše:
Taky nesnasim deti a to dve mam. Bohuzel jen na prani manzela, kdyby bylo na mne, nemela bych je. Taky v te dobe byly interupce jen na zaklade rozhodnuti komise, ja byla mlada, zdrava, vdana. Jen velky smysl pro odpovednost mne donutil je vychovat. V tehotenstvi s prvnim jsem si prala at se narodi mrtvy, citila jsem, ze nebudu stastna. Proste nejsem matka hrdinka a v detech nevidim smysl zivota. Anonym, citlive info, jinak smazat.

To mi zvedlo zaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky