Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tomáš916 píše:
Nebyl takový, se mnou měl trpělivost svatou. Do tří let dětí jsme bydleli společně, to jí ještě měl, pak co i ségra odešla na VŠ si už prostě zvykli na klid, odstěhovali se, žijou si svůj sen, cestují… Tak to má podle mě být, oni už si svoje splnili. Tady se naváží do mladých rodičů, že jsou líní, zničení a já nevím co. To už je za mě známka, že to asi až tak free nebude, mít ve 40 první dítě, když je to tak vytáčí a musí útočit. Jasně, že někdo je líný ve 30 i dřív a dětem se nevěnuje, ale to jsou extrémy. To neznamená, že všichni se uštvou na dětech. Naši mají energie až až, ale už jsou pohodlnější a výchova dětí už by jim dala víc zabrat, psychicky. A každý člověk stárne, to je prostě holý fakt, který je potřeba si přiznat. Nikdo netvrdí, že v 50 končí život, já se třeba na ten věk těším, na vnoučata, že bude čas na své koníčky, na sex kdykoli, protože nebudou doma děti atd, ale nechtěl bych v tom věku řešit přicházející pubertu svých dětí. Nechci se ale dohadovat, jen říkám svůj názor a vadí mi to urážení mladých rodičů. Dá se svůj názor napsat bez toho, myslím, že co tvrdím já, je prostě fakt a nevidí to jen staré sobecké matky, kterým je jedno, že jejich děti budou v nejlepších letech trávit čas staráním o rodiče a nekoukají, že ty děti by měly nejdříve vychovat své děti, užít si a pak se starat o rodiče. Náš táta je sice nervní poslední dobou, ale mají s ním a mamkou děti zážitky, jezdí třeba lyžovat, to děti starých matek nezažijí. Nebudu se ale dohadovat, každý to má a vidí jinak, nemyslím to zle nebo jako útok.
Nemyslím, že by jsme se spolu dohadovali, prostě diskuse. Já jsem zde určitě nikdy nepsala špatně o mladých rodičích. Sama jsem měla první dítě v jednadvaceti letech, ale do těch starších se tu naváží ti mladí pořád, někdy dost ostře, ačkoliv ještě oboustranný pohled na věc mít nemůžou. jsou to jejich domněnky. Nedivím se, také jsem si myslela něco obdobného když jsem byla mladá. Třeba to lyžování se mnou nezažijí ani vnoučata které už mám ted, protože já vůbec lyžovat neumím.
Moje děti se to naučily samy a dcera je s jejím manželem instruktorkou lyžování, sranda co? Takže až bude náš nejmladší mít vnoučata, předpokládám, že dcera která je o dvacet let starší než on ještě nebude na umření a mojí roli v tomto zastane
To jsou takové prkotiny. Navíc, dnes jsme byli v zoo, byla s námi moje tchýně,74 let. Neustále s klukem vepředu, a když jsme jí dovezli domů, šla ne každodenní čtyřkilometrovou procházku aby nezakrněla. Můj táta s ním chodí do lesa, byli se koupat.Ono to s těmi staršími prarodiči nebývá tak zlé jak to vypadá. Všechno má svoje pro a proti, když budeme hledat mouchy tak je najdeme vždycky. Pěkné odpoledne.
@bony58 dělej všechno co chceš, máš jeden život, druhé šance nebudeš mít🤗
@bony58 dělej všechno co chceš, máš jeden život, druhé šance nebudeš mít🤗 @Kriss Tina @Kriss Tina
Seš trapná 😂 😂 😂
@bony58 píše: Více
Padesát je prý nyní jako 30 kdysi, tak čtyřicet je jako 20. Ideální věk na těhotenství ![]()
Podle mě 40 je ok. Okolo mám hodně maminek 40+ a vše ok.
Ahoj, pokud chcete tak do toho jdi. Uvidíte jestli vám bude přáno nebo ne. Já mám teď 40,5, mladšího manžela a dvě děti předchoziho vztahu. On dítě chce, ale teď spravujeme dům takže až budeme bydlet teď by jsme to neutahli. Což bude cca za rok. Jestli chceš tak mi můžeš napsat SZ.