Dítě ve 42 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15109
9.7.20 21:22

@Kriss Tina To jo, ale zase ani na to nelze spoléhat. Znala jsem nějaké lidi co zemřeli dřív než jejich rodiče, ale určitá indicie to je. Jelikož můj otec neustále něco kutí, chodí ještě na fušky, trhá borůvky, každý den leze několik kilometrů po lese, tak bych byla ráda, kdyby mne to drželo jako jeho, tak snad tam nějaké geny budou. ;) Také nemůžu říct hop dokud jsem nepřeskočila, ale jak se cítím v padesáti s poměrně malý dítětem už mohu napsat a oproti čtyřicítce zatím žádná změna není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
9.7.20 21:26

@Hamouzka Chlapeček :srdce:. Moc se na něj těšíme :srdce: :srdce: :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
15109
9.7.20 21:26

@Tomáš916 Jestli ono to nebude tím, že je velký rozdíl, když máš své dítě ve své péči a když máš na hlídání vnouče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
9.7.20 21:31
@Litta píše:
Nejdřív ne, to asi primárně žádná, ale pokud se na tu myšlenku dítěte s novým partnerem naladí, těžko si pak za třeba dva roky řeknou: OK, tak to tak asi nemá být, koupíme si kotě… Některé páry asi ano, ale dost jich myslím pak bude hledat jakoukoli cestu, aby si ten nový sen splnilo. Málokdo se vzdá bez boje… :nevim: Pro darovaná vajíčka si chodí i ženy, co už děti mají, jen si našly nového partnera. Tím spíš si myslím, že to napadne tu, která dítě ještě nemá vůbec a vlastně zjistí, že by chtěla… Hlavně ono to nezačíná tím, že se po domácích nezdarech rozhodnou pro dárkyni. Ale zkusí to párkrát ještě se svými a pak se to taky špatné vzdává, když už rozjedeš ten kolotoč, máš v tom desítky tisíc a pořád nic…

Opět musím napsat, že tyto ženy chtějí většinou SVOJE dítě, ne cizí. A z darovaných vajíček nikdy nebude biologicky vlastní.

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
9.7.20 21:32

Ach jo. Zase další diskuze, co měla být o miminkách a místo toho je o starobě a umírání. :zed: Čekejte si na svou smrt třeba od 18 a myslete na důchod a plánujte od 20, ale dejte jiným žít. :zed:

• Citovat
  • Upravit
181
9.7.20 21:33

Hele to je tak.
Když tady některé dámy mají děti brzy a samy teď už ve třiceti padaj na hubu a i jejich příbuzní jsou v padesáti mrzáci, těžko si představí, že někdo na tom může být jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
9.7.20 21:34

Ja bych do toho osobne nesla, ale kazdy podle sveho uvazeni, dite mam jedno, v 28 a dalsi (zatim) neplanuju, a pokud nekdy jo, tak max do 35, pak uz ne, to je muj vekovy limit… nejsem fanynka starsich matek… jako kdyz se stane, budiz, ale planovane? Jako pta se nekdo toho ditete, jestli chce mit stare rodice, kteri treba v jeho 20 letech umrou? Jasne, muze se stat nehoda i cloveku v 25, ale tohle je planovane… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
@boball píše:
@Tomáš916 Jestli ono to nebude tím, že je velký rozdíl, když máš své dítě ve své péči a když máš na hlídání vnouče.

Trošku určitě, ale to by jste museli vidět, prostě jsou už nervoznejsi a vše řeší. Proč teda táta řeší, že se smějou a nemají čemu? Snad lepší, než, aby brečely ne, tak se smějou no, smějou se blbostím, ale my nebyli jiní, nevím proč se rozčiluje. To je pořád něco a fakt si nedovedu představit, že přijdou moji rodiče z práce a budou se doma s prvňákem učit, tátovi by rupla cevka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
@Klopotkova píše:
Opět musím napsat, že tyto ženy chtějí většinou SVOJE dítě, ne cizí. A z darovaných vajíček nikdy nebude biologicky vlastní.

Jenže lepší si nějaké odnosit a porodit než nemít nikdy žádné, když už se nadchnou pro myšlenku, že budou mít doma ten malý uzlíček. Ten vývoj jsem popsala. Je těžké to pak ukončit, ne nadarmo se asistovaná reprodukce někdy připodobňuje k hraní hazardních her…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
9.7.20 21:41

@Capelucia to je krásný :srdce:. Ať to v pořádku proběhne a chlapeček vám dělá jen samou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
9.7.20 21:44
@Litta píše:
Jenže lepší si nějaké odnosit a porodit než nemít nikdy žádné, když už se nadchnou pro myšlenku, že budou mít doma ten malý uzlíček. Ten vývoj jsem popsala. Je těžké to pak ukončit, ne nadarmo se asistovaná reprodukce někdy připodobňuje k hraní hazardních her…

Snažím se do toho vžít, jsem bezdětná, do 40ti nějaký ten rok a do darovaných vajíček bych nešla, teď se chvíli snažíme o dítě, pokud asistovaná reprodukce do budoucna, čemuž se vyloženě nebráníme, tak jedině s vlastními buňkami, darované mi smrdí, do toho bych nikdy nešla, to bych radši zůstala bezdětná.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
9.7.20 21:55

Mam prvni dite v 29, druhe ve 38, rozdil v energii nebo pristupu žádný, nejsem ani rozumejsi ani zestarla :nevim: Takže za mne klidně :palec: a uzkostnost je otazkou povahy, ne věku, pokud neporovnavame cloveka ve veku 18 a 40 let ;)

Je zvlastni, ze zrovna mistni diskutujici, kteri meli deti za mlada, se zdaji byt rigidni, konzervativnejsi, plno veci si neumi predstavit, boji se starnuti, nemoci a smrti, a presne tyto vlastnosti a zkusenosti prenaseji na ty invalidy a kriply, co se rozhodnou porodit do rakve :lol:

Je pravda, ze moje prateta se narodila matce ve 44 a ve 30 letech misto litani s chlapama nebo pece o kojence ukladala rodice do hrobu. Byla taky nemocnejsi. No, nejmladsi ze 6 deti, narozena za valky… Myslite, ze je to dostatecne odstrasujici priklad? :think:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
9.7.20 21:57
@Klopotkova píše:
Snažím se do toho vžít, jsem bezdětná, do 40ti nějaký ten rok a do darovaných vajíček bych nešla, teď se chvíli snažíme o dítě, pokud asistovaná reprodukce do budoucna, čemuž se vyloženě nebráníme, tak jedině s vlastními buňkami, darované mi smrdí, do toho bych nikdy nešla, to bych radši zůstala bezdětná.

To jsou mi novinky 8o drzim palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
14637
9.7.20 21:58
@Klopotkova píše:

Rozumím, i s tímto jsem se setkala mnohokrát a sama bych s tím měla dlouho problém… Ale pořád pro mě lepší než adopce (což ale vlastně nevím, jestli je pak v těch 40 letech vůbec varianta), protože by bylo alespoň muže a já bych ho odnosila. Asi bych ty nezdary nevydržela a šla do toho. :think: Ale pro mě je mít děti důležité, to má taky každý jinak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
9.7.20 22:21
@Litta píše:
Rozumím, i s tímto jsem se setkala mnohokrát a sama bych s tím měla dlouho problém… Ale pořád pro mě lepší než adopce (což ale vlastně nevím, jestli je pak v těch 40 letech vůbec varianta), protože by bylo alespoň muže a já bych ho odnosila. Asi bych ty nezdary nevydržela a šla do toho. :think: Ale pro mě je mít děti důležité, to má taky každý jinak. :kytka:

Pro mě ani adopce, ani darovaná vajíčka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky