Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
andela píše:irrrenkadá se na to pohlédnout i tak, že rodička dostane zaplaceno za „práci“, nezaplatíš za dítě, ale za ženinu práci…
u nas si tez zena vydela dostane porodne
lena7 píše:andela píše:u nas si tez zena vydela dostane porodneirrrenkadá se na to pohlédnout i tak, že rodička dostane zaplaceno za „práci“, nezaplatíš za dítě, ale za ženinu práci…
no vidiš … sic v polsku asi holky dostanou víc .. ale v globálu jsou to prachy za odvedenou práci tj, dejme tomu porod
.
Andelo,nektere zeny k dr nechodi, tehotenstvi skryvaji. pak porodi nekdeimo zdravotnicke zarizeni a v tom lepsim pripade daji dite do babyboxu.
Ale zajimalo by me, jak je to s detmi, ktere jsou narozene beznym zpusobem a maji uzi vystaveny RL
Zase kdyz dite odhlasim od dr, z pojistovny, tak jedina evidence zustava na matrice. Takze jedine je, ze by nekdo mohl zavolat socialku na zenu, jejiz dite dlouho nevidel. Coz je blbost, i male deti umiraji, tak preci nemuzu jen tak poslat kotrolu, kdyz nevim, co se s ditetem stalo ![]()
čičinka píše:
Andelo,nektere zeny k dr nechodi, tehotenstvi skryvaji. pak porodi nekdeimo zdravotnicke zarizeni a v tom lepsim pripade daji dite do babyboxu.
Ale zajimalo by me, jak je to s detmi, ktere jsou narozene beznym zpusobem a maji uzi vystaveny RLZase kdyz dite odhlasim od dr, z pojistovny, tak jedina evidence zustava na matrice. Takze jedine je, ze by nekdo mohl zavolat socialku na zenu, jejiz dite dlouho nevidel. Coz je blbost, i male deti umiraji, tak preci nemuzu jen tak poslat kotrolu, kdyz nevim, co se s ditetem stalo
No ale jen tak se od dr neodhlásíš ne? To leda když přestupuješ k jinému … a z pojišťovny …
Pamatuju jedno odložené mimčo rpo které se matka pak vrátila …
no nevim … přemýšlím asi nad blbostma ![]()
dá se na to pohlédnout i tak, že rodička dostane zaplaceno za „práci“
, nezaplatíš za dítě, ale za ženinu práci
.
A ještě mě napadlo při čtení dikuze pod článkem … kde se někdo vyjádřil o vydělávání peněz na dětech … ty mámy aspoň dělají krapet záslužnou věc pro děti i adoptivní rodiče. Ale co třeba různé firmy co na dětech vydělávají mnohem víc než ty rodičky? Co z nás tahají tisíce za věci, jejichž výrobní hodnota je pár kaček, našijí na to třeba Next, Nike a pod, a rejžujou jak diví ??!! Za mě osobně mi přijde horší to druhé než to první …