Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lleennttiillkkaa hele ale mozna kdybys nemela 14000 prispevku ale pulku jako ja, neno mene, tak deti stihas i bez tchanovcu
.
@lleennttiillkkaa
Jen klid, tohle bude jenom snaha o provokaci, jinak snad ani neni mozne, aby tohle mohl nekdo myslet vazne ![]()
@kaspluc drahá koukni se jak dlouho mám založený profil, letos to bude už 6 let, takže nevím, kdo by si měl popřemýšlet o počtu příspěvků. Jseš tu 2 roky a máš polovinu toho co já za 6 let ![]()
@CokeLady aleee tetaaaa, v klidecku. Starej se o sebe ano? Dej si take kaficko a nozky nahoru, at se ti odkrvi mozek. Neboj, i tak mam odpoved
, hlidal by muz, jelikoz ve sve firme nemusi byt pritomen kdyz se neco semele. Takze opet a znova - tchyni nepotrebuji. Vystacime si bez ni… holt si chudinka bude muset najit jine dite, ne MOJE
.
@kaspluc a možná tomu nebudeš věřit, ale i přes to, že sedím u počítače dost často, tak se moje dítě naučilo mluvit, barvy, čůrat na nočník, najíst se, poprosit a poděkovat a ve školce ho chválí, že je šikovný. Dětská doktorka pravidelně nezapomíná připomenout, že kdyby každý dítě mluvilo tak, jako to naše, tak logopedi vymřou ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@kaspluc drahá koukni se jak dlouho mám založený profil, letos to bude už 6 let, takže nevím, kdo by si měl popřemýšlet o počtu příspěvků. Jseš tu 2 roky a máš polovinu toho co já za 6 let
Tyyy jo a vidis, to jsem stihla vse pri male a bez tchyne
.
@silvik.sk ![]()
@lleennttiillkkaa nenaucila ho to tchyne zatimco tys byla na dovci? Nebo nepsala ti tam sms, jake prvni slova reklo bez tve pritomnosti?
@kaspluc
Co ti tvoje tchyne tak strasneho provedla, ze ji mas tak rada? ![]()
@lleennttiillkkaa vsak to ty jsi psala o hlidani u babicek ne??? No jooo to se to panicce mluvi kdyz je tchyne za horama
, tak to potom do toho jaksi nemas co mluvit.
@silvik.sk píše:
@kaspluc
Co ti tvoje tchyne tak strasneho provedla, ze ji mas tak rada?
To ventilovat s dovolenim nemusim, ze? ![]()
@kaspluc už jsem tu psala, že na dovolený jsem byla a můj muž si vzal dovolenou. Naučila jsem ho to já a můj muž, něco ho naučila babička, něco teta. Nikomu nebráním styku se synem a taky nikoho nenutím. Pokud má babička zájem, tak jí v tom nebráním, pokud zájem nemá, tak jí nenutím.
@lleennttiillkkaa jo jenze ta babicka je tva matka, ne tchyne, tudiz tve psani je mimo tema. To se hezky pise, kdyz ti tchyne deti ani nevidela, tudiz ty zkusenosti ani nemas…
Ale to je vzdy tak, nejvic kecaji ti, co o tom vi prd.
@CokeLady prej mi co chces. Predstav si, ze jsi mi vcelku fuk a tve nazory take
.
@kaspluc pořád jsi mi nevysvětlila, čím je matka matky jinou babičkou než matka otce.