Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To bych taky nerozdýchala, miminko má být hlavně s maminkou a ne cloumat mezi rodiči a prarodiči řekla bych jim to na rovinu…
Kaspluc - delaj nabor na mars bez navratu a berou jen mlady kvuli reprodukci, uz jsem se informovala ![]()
@kaspluc píše:
Presne muj nazor…Ja zase nechapu matky, ktere nechaji sve miminko vozit denne nejakou tchyni, to mi rozum nebere. Ja tedy dite chtela proto, abych se mu plne venovala a ne abych ho mrskla nekomu ven. Rada se s malou projdu sama nebo s manzelem.
Já bych ráda nechala vozit ale nebylo komu dát kočárek abych si odpočnula nebo v klidu něco doma udělala
Vůbec nikoho tady nemám, přítel mi s ničím nepomohl…šestinedělí bylo pro mě peklo ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@kaspluc takže to chápu tak, že jsi samomatka, která podstouila umělé oplodnění bez chlapa a nějakou tchýni jsis asoptovala na ulici?
Neeee jen jsem si platila cele ivf. A manzel sem tchyni take nechce. Jako jeho matku. Takze supeeeer. Hele sorry, jdu se venovat male, vzbudila se. At ji nemusim strkat babce tchyni a muzu si ji uzivat sama.
Lentilko - presne tohle jsem rikala manzelovi, ze jakmile se zacnu chovat jako jeho matka ma me zastrelit a hned! Jinak ti do toho nechci kafrat, ale dite odnosi a porodi fakt matka, otec tuhle cast prace nedela a ivf je taky z 90% o zenske, chlap si pouze zajde do kabinky ![]()
Příspěvek upraven 14.02.14 v 11:24
@Lucik24 @novo123
. Sakra, to uz je ta nase stara… a tak treba by chteli kucharky
.
Jasneeee prcek ma byt s mamcou a ne pendlovat po babkach. Ty uz deti mely tak si je mely uzit a ne se lepit na deti mladych. Hotovo. Muj nazor je nemenny, manzeluv take.
@kaspluc takže z tvýho divnýho pohledu máš ty a tvoje matka větší nárok, protože jsi matka-bohyně, která všechno zařídila, zatím co chlap se jenom vystříkal do skleničky. Tebe bych fakt chtěla za manželku…
@Reniii píše:
Já bych ráda nechala vozit ale nebylo komu dát kočárek abych si odpočnula nebo v klidu něco doma udělalaVůbec nikoho tady nemám, přítel mi s ničím nepomohl…šestinedělí bylo pro mě peklo
No ja vozeni ani nic nepotrebuji, mala spi 7h denne od narozeni. V dobe belosti si ji chci max uzivat.
v 6ti nedeli mel muz volno 5 tydnu.
@kaspluc Tak tady jsem si jistá, že manželův zdravotní stav na to nemá vliv. Teda má, možná si ještě více vážím dobrých vztahů v rodině…ale já jsem teda také vychována v moc krásných rodičovsko-prarodičovských vztazích, takže já bych nepřežila, kdybych měla rodiče a tchány někde daleko a připravila bych malou o jejich lásku.
@lleennttiillkkaa píše:
@kaspluc takže z tvýho divnýho pohledu máš ty a tvoje matka větší nárok, protože jsi matka-bohyně, která všechno zařídila, zatím co chlap se jenom vystříkal do skleničky. Tebe bych fakt chtěla za manželku…
Chlsp ma nazor stejny. Jaka moje matka??? Ta na malou teda zadny naroky nema. Je moje a manzela. Hotovo.
@kaspluc
Nevíš o co přicházíš, taková klidná dovolená je k nezaplacení.
Stejně jako spánek po probdělých nocích kdy si malou babička vzala. A na dovolenou s babičkama klidně. Je to i pro dítě velice přínosný
Ty jsi vážně exemplář..užívej si sama dítěte to je to nejlepší jasně..
@novo123
No jo ale taky jestli a proč lže. Nebudeme se dohadovat tohle může mít tolik variant že by z toho mohla taky vzniknout kovbojka. ![]()
@Kájín píše:
@kaspluc Tak tady jsem si jistá, že manželův zdravotní stav na to nemá vliv. Teda má, možná si ještě více vážím dobrých vztahů v rodině…ale já jsem teda také vychována v moc krásných rodičovsko-prarodičovských vztazích, takže já bych nepřežila, kdybych měla rodiče a tchány někde daleko a připravila bych malou o jejich lásku.
Ja tchany rada nemam. Preziju je sem tam, nase ok, ale 1× tydne staci. Jsme radi sami.
@kaspluc Pokud vám to tak s manželem vyhovuje a máte pocit, že je to tak v pořádku, tak je to samozřejmě vaše věc. My máme, co se vztahů v rodině týče, s manželem chválabohu také stejné názory.
Příspěvek upraven 14.02.14 v 11:27
@Natálka26 ja v noci spim
. Muz take. Obcas dachnem i pres den. Pohoda. Pro nas je materska nekoncici dovca
.
Mno možná bych tě nechtěla ani za dceru…pochop, že prarodiče se na vnoučata většinou taky těší. Možná tomu nebudeš věřit, ale prarodiče mají nárok na styk s vnoučetem a dokonce si ho můžou zařídit i soudně…